עבור לתוכן

דרמל ראשון שלי, עזרה דחוף!!

Featured Replies

פורסם

קניתי דרמל ואני צריך לדעת איך מרכיבים את הראשים , איך מרכיבים את הציר גמיש, למה כל דיסקית משמשת, תודה,

אבי

פורסם

תבדוק בהוראות

של איזה חברה הדרמל?

פורסם

הראש של הדראמל (יותר נכון המקום שאמור להחזיק את הראשים...) בד"כ מורכב משני חלקים שנעים אחד ביחס לשני. צריך להחזיק אחד מהם במקום ולסובב את השני, אבל זה כבר תלוי בדראמל עצמו... יש כל מיני מנגנונים...

באופן כללי, בתוך הדראמל יש כמה תופסניות שנעות קדימה ואחורה, כאשר תנועה לכול כיוון מגדילה או מקטינה את המרחק בינייהם. הבתחלה צריך לפתוח את התופסניות האלה- להרחיק אותן, אחרי זה להכניס את הראש הרצוי, ואז לסגור חזק. יש דראמלים עם מנגנונים שדורשים שיחרור (להחזיר את החלק חצי סיבוב אחורה) של אחד החלקים הנעים שדיברתי עליהם בפיסה הקודמת, ויש כאלה שדורשים נעילה שלהם...

קרא את הוראות השימוש!

לגבי דיסקיות יש הסבר סטיקי, ציר גמיש (ממה שאני יודי...) מורכב כמו ראש רגיל, והראשים מורכבים על הציר באותו אופן כמו שהם מורכבים על המכשיר עצמו...

פורסם
  • מחבר

עוד לא הצלחתי להבין, איזה קונקטור צריך ליהיות על הדרמל עצמו על הדבר שמסתובב, איזה צבע הוא.?, כי מה שיש עליו עכשיו זה סתם דבר כזה שפשר להבריג עליו כל מיני דברים, אז מה צריך ליות עליו?

פורסם

האם יש לך דרמל של חברת DREMEL? או של חברה אחרת?

פורסם
  • מחבר

של וולף הדרמל שלי, איך אני מרכיב ראש על הדרמל עצמו.? :bash: :bash:

פורסם

אוקיי קודם כדאי שתקרא את המדריך לדרמל בסטיקי של הפורום:)

עכשיו בנוגע לשאלתך ישנו את הראש של הדרמל נכון? (השחור הזה) תפתח אותו קצת(על ידי סיבוב כמובן)

קח דיסקית או משהו שאתה רוצה לשים ותשים בתוך הראש הזה בתוךך הדבר השחור ותחזק

עכשיו אתה צריך לסובב חזרה כדי לסגור מתי שאתה מסובב בו זמנית ישנו לחצן כזה שחור ממש ליד ההראש מתי שאתה מרגיש שזה ננעל תקח את המפתח(עשוי מברזל)

ותסגור חזק על ידי מפתח זה

זהו שמת ראש

אם הראש גדול בשביל הדיסקית או משהו תקח את הביט הזה (צבע זהב כזה) מהציר הגמיש זהיתאים ואת השני שים בצינור הגמיש

ישנם עוד שאלות? שאל חופשי

פורסם

מחר אני אעלה לך מדריך עם תמונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים