עבור לתוכן

צריך עזרה במודינג

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מארז חדש חשבתי על הANTEC P180 אבל אני רוצה חלון אני פוחד לעשות את זה לבד כי זה מארז יקר ואני לא רוצה להרוס אותו אז אם יש מישהו שגר באזור תל אביב, תוכלו לעזור לי?

פורסם

המארז הזה מיועד לקירור יעיל ולהיות כמה שיותר שקט. ככה הוא גם מורכב. ברגע שאתה עושה חלון, אתה הורס את היעוד שלו ואז אין סיבה לקנות אותו.

המארז הזה יקר בגלל כל התכונות שלו שגורמות לקירור יעיל ולשקט (סוג החומר, הרכבה ומיקום מאווררים) ואתה בעצם רוצה לעשות אותו למארז רגיל. אמנם יפה, אבל בלי כל התכונות שלשמן אתה קונה אותו.

לדעתי אם אתה קונה כבר מארז יקר, עדיף לקנות אחד עם חלון (אם אתה בטוח שזה מה שאתה רוצה כמובן).

אני מציע לך לקנות מארז זול יחסית, למשל המארזים של Compucase, שהם בנויים בצורה טובה, והם לא יקרים.

הם גם לא יפים, אבל בשביל זה אתה עושה מודינג. :)

פורסם

ניראה לי שאתה יכול לקנות חלון :nixweiss:

פורסם

אם יש מישהו שגר באזור תל אביב, תוכלו לעזור לי?

זה לא פורום של טכנאי עד הבית.

פורסם

המארז הזה מיועד לקירור יעיל ולהיות כמה שיותר שקט. ככה הוא גם מורכב. ברגע שאתה עושה חלון, אתה הורס את היעוד שלו ואז אין סיבה לקנות אותו.

המארז הזה יקר בגלל כל התכונות שלו שגורמות לקירור יעיל ולשקט (סוג החומר, הרכבה ומיקום מאווררים) ואתה בעצם רוצה לעשות אותו למארז רגיל. אמנם יפה, אבל בלי כל התכונות שלשמן אתה קונה אותו.

לדעתי אם אתה קונה כבר מארז יקר, עדיף לקנות אחד עם חלון (אם אתה בטוח שזה מה שאתה רוצה כמובן).

אני מציע לך לקנות מארז זול יחסית, למשל המארזים של Compucase, שהם בנויים בצורה טובה, והם לא יקרים.

הם גם לא יפים, אבל בשביל זה אתה עושה מודינג. :)

Ido-K צודק מאוד ועד דבר לא כדאי לקנות את המארז הזה זה בזבוז כגסף מפניי שאתה הולך לחתוך אותו וגם יש לו פח מאוד עבה ככה שזה יעלה לך הרבה כסף לחתוך אותו (דסקיות חיתוך)

לך על הCompucase אני קניתי אחד ותסתכל בפרוייקט שלי מה עשיתי לו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים