פורסם 2006 ביולי 1919 שנים אני בטוח שכן אבל הזיופים של טורקיה לא משהועם כבר זיופים של ג'ינסים זה תאילנדוזיופים של שעונים זה יפן
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים מחבר למה ג'ינסים לא משהו חבר שלי קנה מטורקיה ג'יננס דיזל אחד על אחד!אבל אתה בטוח שיש בבודרום שאני ידע לברר איפה יש באיזור
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים לא בטוח ולא יודע אחי לא הייתי שם אולי אחי אין לך גי'נס אורגינל ככה שאתה לא יכול להשוואת יש שם זיופים של חולצות לקוסט תתעניין אולי יש משהו טוב כי שמעתי פעם שיש אני מבין בזיופים קצת אז סמוך עלי תאילנד יש שם טובים
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים מחבר עוד לא ענו לי על השאלה..יש שם שוק או לא?אל תגיד לי שאתה חושב שכן אני צריך שתיהיה בטוחח
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים יש בבודרום שוק, אבל לפי מה שאני זוכר מהמקום הוא מוכר בעיקר Arts & Crafts...
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים כמעט בכל עיר בטורקיה יש שוק עם זיופים אז זה לא משנה לאן תלך אתה תמצא שוק !
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים זיופים גם האיכותים שבהם לא שווים למגע ולמשך זמן חיים של המקורייש לי כמה חולצות של לקוסט אמיתיות ואחת מזויפת איכותית שנראת בול כמו האמיתי רק שאחרי 3-4 כביסות כול הבד התחיל להתפורר
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים מחבר זה בסדר אני לא צריך חולצות לקוסט וכל זה אני רק רוצה כמה מכנסי דיזל ונעלי נייק שוקס מזוייפות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.