עבור לתוכן

צה"ל ניסה לחסל את נסארללה

Featured Replies

פורסם

300,000 זה לא כולכך הרבה לישראל בצבא

ככל מטוס של f15i עולה מיליון וחצי

כלומר 1/5 ממחיר מטוס - אז די בטוח יש לישראל כמה פצצות של חודרי בונקרים

קצת יותר מתקדמים, אבל בטח הם משמדים גם המון אז ישראל פוחדת על לפגוע באזרחים תמימים

• תגובות 112
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אם התחנה של החיזבאללה אומרת שהוא חי זה לא אומר כלום. גם אם הוא נהרג היא תכחיש את זה בימים הקרובים בשביל לא לפגוע במוראל של הלוחמים שלה בקו העימות ובשביל לא להודות בתבוסה לפני כל העולם.

פורסם

הם נשמעים אמינים, אין להם סיבה לשקר והם בד"כ לא עושים את זה, היה דיי ברור שזה פיספוס

אם זה היה אמיתי הם היו מדברים על נקמה וכל זה

פורסם

300,000 זה לא כולכך הרבה לישראל בצבא

ככל מטוס של f15i עולה מיליון וחצי

כלומר 1/5 ממחיר מטוס - אז די בטוח יש לישראל כמה פצצות של חודרי בונקרים

קצת יותר מתקדמים, אבל בטח הם משמדים גם המון אז ישראל פוחדת על לפגוע באזרחים תמימים

אני לא יודע באיזה עולם מושלם אתה חי, אבל F15I עולה 40 מליון דולר. ישראל חתמה עם ארה"ב על הסכם רכישת F15 בהיקף של כ 1.6 מיליארד דולר

אם מה שאתה אומר היה נכון, היו לנו כרגע מכל העסקאות שלנו בערך 3000-4000 מטוסים

מספיק בשביל לשטח את המזרח התיכון אחת ולתמיד.

פורסם
  • מחבר

הם נשמעים אמינים, אין להם סיבה לשקר והם בד"כ לא עושים את זה, היה דיי ברור שזה פיספוס

אם זה היה אמיתי הם היו מדברים על נקמה וכל זה

יש להם סיבות לשקר - מה שציינתי. ונכון שהם בדרך-כלל לא משקרים, אבל הם זה בדר"כ נאסרללה.

פורסם

כתוב בYNET שיש סיכוי שחיזבאללה משקרים

פורסם
  • מחבר

ד"א, הרגנו עוד ברזילאי. השביעי כבר, מסתבר שיש הרבה ברזילאים בלבנון.

-עריכה-

שהיו הרבה ברזילאים בלבנון

פורסם

אף אחד לא יודע כרגע אם הוא חי או מת.כנראה שבבוקר ידעו יותר טוב.

פורסם

אני לא יודע באיזה עולם מושלם אתה חי, אבל F15I עולה 40 מליון דולר. ישראל חתמה עם ארה"ב על הסכם רכישת F15 בהיקף של כ 1.6 מיליארד דולר

שמעתי את זה בחדשות

כנראה הייתי צריך ללכת לבדיקת אוזניים X:

ומה הקשר לעולם מושלם?

פורסם

אתה צודק.

מטוסים לא עולים 1.6 מיליון(בשכונה שלי יש בית שווה 1.6 מיליון שקל).

פורסם

אתם רציניים? זה לא שהורדנו עליהם 23 טון במכה, לא מכיר מטוס של צה"ל שיכול להוריד בדיוק כזה 23 טון. ה23 טון זה המשקל הכולל של כל הפצצות שהורדנו במשך השבוע הזה. ושאף אחד לא יבלבל את השכל שלישראל אין פצצות חודרות בונקים כי אני יכול לחתום לכם עכשיו שיש לישראל פצצות חודרת בונקרים וחודרות אדמה ומה שצריך הם חודרות.

אם הורידו עליהם פצצות חודרות בונקרים אז לא נשאר מהם כלום.

פורסם

אתה צודק.

מטוסים לא עולים 1.6 מיליון(בשכונה שלי יש בית שווה 1.6 מיליון שקל).

דולרים, גבר, דולרים.

ומולי בונים עכשיו בית של 3 מליון שקל, עם בריכה, מכון כושר והכל. ממש אחוזה פרטית X_X

פורסם

אתם רציניים? זה לא שהורדנו עליהם 23 טון במכה, לא מכיר מטוס של צה"ל שיכול להוריד בדיוק כזה 23 טון. ה23 טון זה המשקל הכולל של כל הפצצות שהורדנו במשך השבוע הזה. ושאף אחד לא יבלבל את השכל שלישראל אין פצצות חודרות בונקים כי אני יכול לחתום לכם עכשיו שיש לישראל פצצות חודרת בונקרים וחודרות אדמה ומה שצריך הם חודרות.

הלילה צה"ל הוריד על הבונקרים שלו 23 טון של פצצות לא בכל השבוע ולפי דעתי זה לא יכול ליהיות פבפוס דבר כזה בטוח שהרבה אנשים נפגעו מזה פשוט הם לא רוצים להגיד

אני שומע כל היום וכל הלילה את המטובים ממריאים מעל הראש שלי כל הלילה גם עכשיו 24 שעות בלי הפסקה

פורסם

אם אני חושב על הצד החיובי אז לא כל יום צה"ל מחליט לחרבן 24 טון חומר נפץ על סתם חור מה גם שנאמר שהפציצו את המקום בפעם הראשונה ולאחר מכן שוב לאחר שהמידע שהתקבל הוחלט כ"מספיק אמין"

דבר שני... התגובה של החיזבאללה נשמעת יותר מידי מופרחת כי הרי כניראה היה חייב להיות שם משהו ,צה"ל לא היה מפציץ סתם חול (מצד שני ... ::))

הטענה שמדובר במסגד בבנייה בכלל ושאיש לא נפגע נשמעת לי יותר מידי לא אמינה

כניראה שמחר הכל יתבהר... השמועות יעשו את שלהם ונסראללה יהיה חייב להוכיח שהוא קיים

פורסם

נראה שהם חיים

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3278646,00.html

למה אתה חושב שצה"ל היה לא יכול סתם ככה לפוצץ בניין ריק?שמעת פעם על מודעין לא טוב?

לישראל אין פצצות חודרות בונקרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים