פורסם 2006 ביולי 1919 שנים אני מתלבט בנוגע לאינטל כי שמעתי פה שהם טובים רק בחורף בתור תנורים לחימום...אז אם כך מה עדיף?? איזה מעבד של AMD או חברה אחרת?(אתם המומחים)
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים אני מתלבט בנוגע לאינטל כי שמעתי פה שהם טובים רק בחורף בתור תנורים לחימום...אז אם כך מה עדיף?? איזה מעבד של AMD או חברה אחרת?(אתם המומחים)לא קונים מעבד , או כרטיס מסך , או כונן קשיח לפי טמפרטורה !מומלץ לקנות אינטל קונרו
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים מחבר כן הלואי...אבל משהו בתקציב נמוך יותר מהקונרו התכוונתי..וגם לא עניתם לגבי המחיר של במעבד הזה
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים איזה דגם אתה מדבר בכלל?וגם איזה דגם של AMD...אולי תתן לנו את התקציב שלך למעבד ואנחנו נבין לבד...
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים אני יכול להגיד לך שב-KSP למשל הוא עולה 700 ש"ח....למה שאלת לגבי המחיר? מה אתה צריך?אולי תגיד כבר ישירות מה העניין פה במקום ללכת מסביב...
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים מצטער טעות שלי לא שמתי לב שלא ציינתי את הדגם - 3.06ה 3.06 הוא מעבד שעובד ב FSB של 533MHz. לא מומלץ בכלל היום. למה בדיוק אתה רוצה לקנות את המעבד הזה? בגלל שהוא זול? אם כן - תמתין עוד כמה שבועות והמחירים של כל המעבדים ה"טובים" היום יירד, ובערך באותו מחיר תוכל לקנות כפול ליבה, שהוא הרבה יותר טוב ממעבד חד ליבה.
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים מחבר רק רציתי לדעת כמה הוא עולה כדי לבבדוק אם המחיר שנתנו לי עליו הוא פייר..אבל אם אתם אומרים שהוא לא שווה גם ככה אז אני לא יקנה אותו אז השאלה שלי עכשיו היא בתקציב של 700 שקל איזה מעבד כדאי לקנות?
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים 805.כרגע כדאי לקנות אותו...אבל אוטוטו המחירים צפויים לרדת בצורה דרסטית ואז נראה..אני מציע שתחכה קצת..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.