עבור לתוכן

עזרה בתכנון טיול לאנגליה

Featured Replies

פורסם

אני ועוד 3 חברים טסים ללונדון ל12 יום בתחילת אוגוסט.

אנחנו משתכנים אצל משפחה של אחד מהחברים בלונדון ככה שיש לנו שם לינה וחלק מהמזון חינם.

לפני שאני שואל אני רוצה לציין שכבר ניסיתי לשאול בפורום אתר "למטייל" אבל אף אחד שם לא מתייחס, או לא יודע מה לענות לי.

בכל אופן אני כבר הייתי בלונדון וגם החבר שיש לו שם משפחה ואני משער שלא יהיה לנו יותר מדיי מה לעשות בלונדון, עם כל הכבוד זו עיר יפה

אבל יותר מ4 ימים בטח לא יהיה מה לעשות...אנחנו לא חובבי מוזאונים ידועים.

בכל אופן אני אשמח אם תמליצו לי על מקומות נחמדים שיכולים להעביר לנו תזמן בכיף בסביבת לונדון או אפילו אם נצטרך לנסוע כמה שעות ברכבת

אנחנו רוצים גם נופים גם פאבים מועדונים וכל מה שנראה לכם...רק תכתבו מה שעולה לכם לראש..אם עולה.

תודה מראש

אלון

(מצטער שוב אם זה לא המקום המתאים)

פורסם

אם כדורגל בראש שלך-יש משחק ידידות בין טוטנאהם לאינטר בזמן הקרוב..ב3.8 נדמה לי

זה נמצא בלונדון..

פורסם

יש 20 מיליון דברים לעשות בלונדון ובאזור...

מה התחביבים שלך ו/או של חבריך?

פורסם
  • מחבר

וואלה לא יודע אנחנו דיי חברה עם ראש פתוח...

מוזיקה מכוניות נופים פאבים...רפטינג או לא יודע אפילו מה יש שם

רק בלי קמפינג כי יש 2 מפונקים שלא רוצים ללכת עם תיק על הגב

ובעקרון כל מה שבא...אנחנו לפני גיוס אגב..

תודה שוב

אם כדורגל בראש שלך-יש משחק ידידות בין טוטנאהם לאינטר בזמן הקרוב..ב3.8 נדמה לי

זה נמצא בלונדון..

בראש ועוד איך בראש אבל אנחנו נהיה שם רק מה 4 לאוגוסט.. אם אתה שומע על עוד דברים מעניינים שקשורים לכדורגל תגיד

פורסם

אני לא ממליץ ללכת לסקוטלנד כי זה די חור חוץ מהערים הגדולות שגם הן די חור

ויהיה לך מספיק תיק על הגב בצבא למה גם בטיול בחול

בטח יש מלא פאבים וקלאבים בלונדון

פורסם

לך לבית של הארי פוטר :bash: :bash: :bash:

ואומרים שהתה באנגליה ממש טוב :s07: :s07: :s07:

פורסם

פאבים יש בכל מקום. תלך לעיירה עם בית אחד יהיה שם פאב. לזה אל תדאג.

יש כמה קבוצות כדורגל מסביב ללונדון כך שאני בטוח שתמצאו משחק, אפילו אם לא של קבוצות מאוד מפורסמות (אני למשל הלכתי לבולטון נגד צ'רלטון או משהו כזה, לא זוכר בדיוק את הקבוצות)...

אחד האזורים הכי יפים באנגליה הוא ססקס והמפשייר. אם אתם אוהבים הרבה ירוק הרים, טירות וכאלה... מאוד יפה לטייל שם.

ומוכוניות... הקטע האהוב עלי... ;) הלמבורגהיני שיש באווטר שלי (התמונה מתחת לשם), משם. רוצה עוד פרטים דבר איתי כבר בפרטי.

פורסם
  • מחבר

http://www.arsenal.com/fixtures.asp?thisNav=fixtures&Title=Arsenal+First+Team+Fixtures

גיליתי שיש משחק בליגת האלופות של ארסנל ב8 לאוגוסט כשאנחנו נהיה שם וזה יכול להיות אחלה ויש מצב שנלך לזה. (עדיין לא היתה הגרלה - קיצר תחזיקו אצבעות שארסנל תארח ואני אוכל ללכת לזה)

וכמה זמן זה מלונדון לססקס והמפשייר ברכבות\אוטובוסים בערך?

פורסם

ססקס זה לא עיר, זה מחוז... תלוי ביעד נראה לי שעה=שעה וחצי-שעתיים משהו כזה ברכבת.

לTHRUXTON (איפה שהיו המכוניות, לא מעוניין חבל...) זה שעה ורבע ברכבת.

פורסם
  • מחבר

אני אבדוק את זה קצת יותר לעומק...

ומה יש בTHRUXTON? מוזאון מכוניות או מה זה?

פורסם

אתה יכול לקפוץ ל Windsor זו עיירה לא הרחק מלונדון, יש שם טירה גדולה של המלכה, פארק ענק.. שאם תחצה אותו תגיע לאזור הכפרי שם, בעיירה עצמה יש גם פאבים.. מקום נחמד, אפשר לטייל בכיף.

אם אתם אוהבים מתקני שעשועים למינהם, תלכו ל ALTON TOWERS, מקום מדהים.. פארק שעשועים ענק שנבנה בתוך יער, אחלה מתקנים המון רכבות הרים מכל הסוגים. הוא נמצא כשעה וחצי נסיעה ברכבת מחוץ ללונדון, אתה יכול לקנות כרטיס משולב רכבת+אוטובוס+כניסה למתחם.. תחסוך כמה פאונדים.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לקפוץ ל Windsor זו עיירה לא הרחק מלונדון, יש שם טירה גדולה של המלכה, פארק ענק.. שאם תחצה אותו תגיע לאזור הכפרי שם, בעיירה עצמה יש גם פאבים.. מקום נחמד, אפשר לטייל בכיף.

אם אתם אוהבים מתקני שעשועים למינהם, תלכו ל ALTON TOWERS, מקום מדהים.. פארק שעשועים ענק שנבנה בתוך יער, אחלה מתקנים המון רכבות הרים מכל הסוגים. הוא נמצא כשעה וחצי נסיעה ברכבת מחוץ ללונדון, אתה יכול לקנות כרטיס משולב רכבת+אוטובוס+כניסה למתחם.. תחסוך כמה פאונדים.

נשמע נחמד בWINDSOR אני אבדוק רכבות לשם... תודה

בקשר לALTON TOWERS

נכנסתי לאתר של הפארק ותאמת זה לא נראה מלהיב במיוחד ...זה מגניב והכל אבל לא נראה הרבה יותר מיוחד מהסופרלנד

יש שם אולי פארקים עם רכבות ודברים יותר טובים?

תודה שוב

פורסם

תשמע גם אני כשנכנסתי לאתר שלהם.. הרושם הראשוני היה שזה ילדותי מדי.. אבל ממש לא, יש לך שם לפחות 4/5 סוגים של רכבות הרים.. ולא החרטא שיש לנו פה בארץ, מעבר לזה יש עוד מלא מתקנים שונים וגם שם יש המון ירוק בפנים ומסביב (יער) ובכלל המקום ענק יחסית. בקיצור מקום נחמד, אבל זה יקח לך יום שלם.

לגבי פארקים טובים יותר.. כשנסעתי לשם לפני כשלוש שנים, חקרתי די לעומק את הנושא וזה המקום שכולם המליצו לי בזמנו, לא ידוע לי על משהו יותר אטרקטיבי

פורסם

כמה זמן טיסה זה עד לאנגליה

פורסם

הייתי שם לפני חודשים, ככה שאני עדיין זוכר די הרבה.

אם אתה נוסע לטירה, עדיף לך לנסוע להמפטון קורט מאשר לוינזדור. טירה מדהימה, המלך הנרי השמיני התגורר בה במקור. יש לטירה גנים ענקים ובגנים ישנו מבוך השיחים הראשון והגדול בעולם. תקדיש לה חצי יום. ליד וינזדור יש לך את לגולנד, אם זה מדבר אליכם, אבל וינזדור בכללי מרשימה פחות מהמפטון קורט. הנסיעה לשני המקומות ברכבת הלוך-חזור (אתה לוקח מתחנת ווטרלו http://www.bbc.co.uk/london/travel/downloads/tube_map.gif. תלמד את המפה כבר עכשיו, שלא תסתבך בלונדון) עולה בערך 5.5 פאונד, הכניסה עולה 11.

למשחקי כדורגל לא הייתי ממליץ לך ללכת, אלא אם המחיר הוא מתחת ל-20 פאונד. הייתי באפריל במשחק ווסטהאם-מנצ'סטר סיטי ולמורות שאני אוהד כדורגל מושבע ושבניון שיחק טוב זה די איכזב.

מחוץ ללונדון, בשביל לבלות בלילה, כדאי לך לנסוע ל-bath. לא הייתי בה, אבל היא עיר מסיבות מטורפת לפי מה שהבנתי, ויש בה הרבה סטודנטים מאוקספורד וקמבריידג' שבאים אליה בסופי שבוע למסיבות. גם לקיימברידג' כדאי לך לנסוע, לראות איפה ניוטון ודרווין למדו. עיר מאוד יפה, קטנה ומסובכת בצורה מדהימה. הרחובות בה בנויים בצורה חסרת היגיון ואפשר ללכת בה לאיבוד, גם עם מפה. הייתי גם בברמינגהאם, אז למורות שהיא קרובה לאלטון טאוורס - אל תיכנס אליה, ביזבוז זמן, אין מה לעשות בה.

כדאי לך ללכת לראות את "הייבורי" רגע לפני שהוא נהרס. בסטמפורד ברידג', האיצטדיון של צ'לסי, אתה יכול לקחת סיור מאורגן (14 פאונד), ולהכנס לחדרי הלבשה, לשבת במגרש, לראות את המוזיאון שלהם וכו'. כדאי לך לדעתי, למורות שזה לא זול.

זהו, אם אני אזכר בעוד משהו חשוב אני אכתוב.

ולזה שמעלי - טיסה ללונדון זה ארבע וחצי שעות.

ד"א, ב-easy jet אתם יכולים לקפוץ לכמה ימים לאמסטרדם,פריז,רומא,ברלין או כל עיר באיזור בבערך 70 פאונד הלוך-חזור. עם לינה, אוכל והכל תוכל להיות נגיד 4 ימים באמסטרדם או פריז בקצת יותר מאלף שקל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים