עבור לתוכן

אחרי הקונרו , יהיה יותר שווה AMD?

Featured Replies

פורסם

אבל אפילו תוספת של 300 ש"ח לקונרו עדיין שווה

אבל ההבדל הוא קטן אז אתה לא חושב שכדאי להשקיע את ה- 300 ש"ח האלה בכרטיס מסך כדאי שבאמת נראה שיפור במשחקים או בכלל לא להוסיף עוד 300 שקל ולשמור אותם?

אם המעבדים שווים, למה אתה ממליץ דווקא על ה AMD?

הורדת המחירים היא כנראה למעבדי סוקט 939 שבניגוד ל CONROE אין להם תמיכה בזיכרון DDR2.

אז למה לקחת מעבד "ישן" אם אפשר לקחת משהו טוב יותר באותו המחיר? (אפילו בפחות, כי המחיר אמור לרדת).

קודם כל אני לא ממליץ AMD, אני פשוט אומר שכל מקרה צריך לדון לגופו. אם יש תקציב גדול אז ברור שכדאי לקנות קונרו. אבל אם אין תקציב כך כך גדול אז לא חובה לדחוף 6300, אפשר גם להתפשר של 3800X2 או 4000X2, לא יקרה שום אסון.

ההורדה היא לשני הסוקטים, 939 ו- AM2.

פורסם

יש לך השוואה בין 4200X2 ל- 6300?

פורסם

המחיר של 6300 הוא כ 1200שח, והמחיר ירד בהרבה בזמן הקרוב.

עדיין אין שום מעבד שחזק מ E6300 במחיר הזה.

המחיר יירד בעתיד כאשר יגמר ה HYPE הראשוני סביב המעבדים האלה ויהיו מלאים גדולים אצל היבואנים והחנויות. זה יקח זמן, לא כמה ימים כמו שחלק חושבים.

ואני בטוח שלא כל מי שצריך מחשב חדש אחרי יציאת הקונרו וירידת המחירים שצפויה לכל המעבדים האחרים, יקנה דוקא קונרו כי יהיו מעבדי פנטיום ליבה כפולה במחירים מאד מאד אטרקטיביים וביצועים לא רעים בשביל מחשב ביתי ממוצע...

פורסם

חברים, יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב למשחקים. עכשיו גם הוא רוצה לקנות מעבד שהוא לא מעבד קונרו, כי קשה לו לחכות והוא חייב מחשב. השאלה היא איזה מעבד יותר חזק הפנטיום הכי חזק או הAMD הכי חזק?

בקשר לAMD FX הסתכלתי בKSP ואני בכלל לא מוצא אותו שם יש שם רק:

?Athlon64 4200+ (S-939) X2 DUAL CORE?

?Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DUAL CORE?

מה כאן זה ה- FX ?

ואני מבין שלמרות זאת עדיף לו לחכות עוד שבוע כי אז המעבדים האלה שהם לא קונרו יהיו זולים יותר?

ומה אתם אומרים, אולי הקונרו כלכך טוב שעדיין עדיף לו לחכות אליו? הרי הבנו גם שהלוחות אם שלו יהיו יקרים.. כמה כסף

בערך יעלה לו מחשב ממוצע למשחקים עם קונרו?

פורסם

לא זה ולא זה...

מעבדי הFX של AMD עולים כמו מחשב שלם..ולא כדאיים בכלל..

אים הוא קונה מחשב כלל חדש ולא מחכה לקונרו הוא פשוט טיפש .

שני המעבדים שצינתה הם לא FX כמובן והם מתאימים לסוקטים שונים ה3800 לAM2 וה4200 ל 939.

אחרי היציאה של הקונרו מחיר ה4200 ירד מאיזור ה2200 בארץ לכ 1200-1300 אבל E6300 עדיין יהיה עדיף.

תלוי באיזה דגם של קונור..

אם הוא חושב על מעבדים כאלה כניראה שיהיה לו תקציב ל6600 שלוקח כל FX או X2 או PD .

פורסם

חברים, יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב למשחקים. עכשיו גם הוא רוצה לקנות מעבד שהוא לא מעבד קונרו, כי קשה לו לחכות והוא חייב מחשב. השאלה היא איזה מעבד יותר חזק הפנטיום הכי חזק או הAMD הכי חזק?

בקשר לAMD FX הסתכלתי בKSP ואני בכלל לא מוצא אותו שם יש שם רק:

?Athlon64 4200+ (S-939) X2 DUAL CORE?

?Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DUAL CORE?

מה כאן זה ה- FX ?

ואני מבין שלמרות זאת עדיף לו לחכות עוד שבוע כי אז המעבדים האלה שהם לא קונרו יהיו זולים יותר?

ומה אתם אומרים, אולי הקונרו כלכך טוב שעדיין עדיף לו לחכות אליו? הרי הבנו גם שהלוחות אם שלו יהיו יקרים.. כמה כסף

בערך יעלה לו מחשב ממוצע למשחקים עם קונרו?

דבר ראשון תסתכל בנועה מחשבים יש לה שם FX...

רק תישב כתראה את המחיר..אני לא מכיר את חבר שלך אבל אני חושב שהוא רוצה FX פשוט כי הוא לא יודע כמה הוא עולה...יש FX-62 בנועה שעולה 7500 ש"ח בערך...

פורסם

תודה רבה על התשובות הטובות :) אני שמח שיש פה אנשים שמבינים עניין.

אז מה שאפשר לקנות שעולה במחיר נורמלי והוא המעבד הכי טוב (חוץ מהקונרו) זה ?Athlon64 4200+ (S-939) X2 DUAL CORE? ? ואם כבר אז למה לא ללכת על השני שהוא בסוקט AM2 כדי שיתמוך בDDR2?

פורסם

בסדר...אם כבר אז באמת ללכת על הAM2..אין ויכוח..

אבל שמע..אתה אומר לי.."במחיר נורמאלי" כל אחד והמחיר שלו..

תן תקציב ונגיד לך מה המעבד הכי טוב שאפשר לקנות בתקציב הזה לא כולל קונרו...מאוד פשוט...

פורסם

פה זה לא פורום מפרטים אני לא רוצה להכנס יותר מידי למחיר של החלקים של המחשב, שאמרתי מחיר נורמאלי התכוונתי למחיר שבדרך כלל מעבד עולה שזה בסביבות 1000 פלוס מינוס, ונגיד כל המחשב בסביבות 5000, אבל זה כבר אני אגיד לו או אפרסם בשבילו בפורום מפרטים כשזה יהיה מתאים מבחינת התאריך של ההוזלה והכל

פורסם

פה זה לא פורום מפרטים אני לא רוצה להכנס יותר מידי למחיר של החלקים של המחשב, שאמרתי מחיר נורמאלי התכוונתי למחיר שבדרך כלל מעבד עולה שזה בסביבות 1000 פלוס מינוס, ונגיד כל המחשב בסביבות 5000, אבל זה כבר אני אגיד לו או אפרסם בשבילו בפורום מפרטים כשזה יהיה מתאים מבחינת התאריך של ההוזלה והכל

תגיד לחבר שלך להתבגר ולהתגבר, מה קרה אף אחד לא מת מלחכות 10-15 ימים..אם קשה לו שיקנה בינתיים כרטיס מסך וזיכרונות ויאנוס אותם כל היום.

פורסם

מסכים איתך :yelclap: אולי נדאג לו למחשב זמני... :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים