עבור לתוכן

אחרי הקונרו , יהיה יותר שווה AMD?

Featured Replies

פורסם

אז זה מה שרציתי לדעת , אם אחרי השקת הקונרו וירידת המחירים של מעבדי AMD כפולי הליבה , האם יהיה שווה לקנות AMD כפול ליבה על Intel מעבד ליבה ישן יותר (לא קונרו.. נגיד d930) לשימוש במשחקים??

בעצם השאלה האמיתית שלי היא האם עכשיו המעבד הכי חזק של AMD יותר חזק מהמעבד הכי חזק של Intel (שקיים שוב לא קונרו) למשחקים ?

פורסם
אז זה מה שרציתי לדעת , אם אחרי השקת הקונרו וירידת המחירים של מעבדי AMD כפולי הליבה , האם יהיה שווה לקנות AMD כפול ליבה על Intel מעבד ליבה ישן יותר (לא קונרו.. נגיד d930) לשימוש במשחקים??

בזמן שקונרו יהיה נפוץ, לא תהיה שום סיבה לקנות מעבד ישן יותר של אינטל, ולכן לא יהיה ניתן להשוות מעבד AMD עם INTEL ישן.

בעצם השאלה האמיתית שלי היא האם עכשיו המעבד הכי חזק של AMD יותר חזק מהמעבד הכי חזק של Intel (שקיים שוב לא קונרו) למשחקים ?

כן, ה FX-60.

פורסם
  • מחבר

בזמן שקונרו יהיה נפוץ, לא תהיה שום סיבה לקנות מעבד ישן יותר של אינטל, ולכן לא יהיה ניתן להשוות מעבד AMD עם INTEL ישן.

לא לכולנו יהיה כסף לקנות קונרו ..

פורסם

לא לכולנו יהיה כסף לקנות קונרו ..

קונרו מופיע בהרבה רמות מחיר, החל מ 182$ עד ,.,.,,. (לא זוכר).

וה E6300 שעולה 182$ חזק יותר מכל מעבד אחר שתוכל לקנות באותו המחיר אז.

פורסם
  • מחבר

אה וואלה ?

אבל הוא בטח גם ידרוש לוח אם תואם של עוד איזה 1000 שקל לא?

פורסם

נכון מאוד. כרגע כל הלוחות אם עולים בסביבות האלף שקל..פרט לאחד של ASROCK משהו כזה ששמעתי שאנשים אומרים שיש משהו מפוקפק בו...

אבל אוטוטו יגיע לוחות תקציביים...במחירים שפויים :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

נקווה :)

פורסם

אתם חיים בסרט לגביי המחירים של הקונרו אז תרשו לי לתקן

מחיר של $182 הוא המחיר בחו"ל למעבד על TRAY, לא בקופסת ריטייל עם גוף קירור ולכמות של 1000 יחידות ומעלה.

בארץ המחיר יהיה יקר יותר, המעבדים לרוב נמכרים בקופסה עם מאוורר מקורי וצריך להוסיף את הרווח של החנויות שימכרו אותו ואת המע"מ כמובן.

אתם יכולים לראות כרגע את המחירים ההתחלתיים באתר של זיגזג 2000...

פורסם

אתם חיים בסרט לגביי המחירים של הקונרו אז תרשו לי לתקן

מחיר של $182 הוא המחיר בחו"ל למעבד על TRAY, לא בקופסת ריטייל עם גוף קירור ולכמות של 1000 יחידות ומעלה.

בארץ המחיר יהיה יקר יותר, המעבדים לרוב נמכרים בקופסה עם מאוורר מקורי וצריך להוסיף את הרווח של החנויות שימכרו אותו ואת המע"מ כמובן.

אתם יכולים לראות כרגע את המחירים ההתחלתיים באתר של זיגזג 2000...

1200~

:xyxthumbs:

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4682

פורסם

המחיר של 6300 הוא כ 1200שח, והמחיר ירד בהרבה בזמן הקרוב.

עדיין אין שום מעבד שחזק מ E6300 במחיר הזה.

פורסם

ב- 25 לחודש (עוד שבוע) תהיה ירידת מחירים של 50% למעבדי AMD, כך שנוכל לקנות מעבד חזק יחסית כמו 4200 ב- 1,000~ ש"ח.

עכשיו אתם תגידו לי:" יותר שווה להוסיף 200 ש"ח ולקבל מעבד יותר חזק". אבל לא לכולם יש להוסיף את ה- 200 ש"ח האלה. ובינינו, המשתמש הממוצע לא ירגיש שום הבדל בין המעבדים...

ככה שאל תדחפו קונרו לכל אחד ובכל תקציב...

פורסם

לא בטוח לגבי ירידת המחירים... לא נראה לי שאפשר יהיה להשיג 3200+ ב 250שח או X2 3800+ ב600.

כך שנוכל לקנות מעבד חזק יחסית כמו 4200 ב- 1,000~ ש"ח.

קצת מפתיע, אבל ה 6300 חזק גם ממנו.

פורסם

לא בטוח לגבי ירידת המחירים... לא נראה לי שאפשר יהיה להשיג 3200+ ב 250שח או X2 3800+ ב600.

תהיה ירידת מחירים של כפולי הליבה של AMD ב- 50% וזה בטוח. דיברתי עם זיגזאג והם אישרו את זה.

קצת מפתיע, אבל ה 6300 חזק גם ממנו.

אם יש הבדל בינהם אז ההבדל הוא קטן והמשתמש הממוצע לא ירגיש שום הבדל...

פורסם
אם יש הבדל בינהם אז ההבדל הוא קטן והמשתמש הממוצע לא ירגיש שום הבדל...

אם המעבדים שווים, למה אתה ממליץ דווקא על ה AMD?

הורדת המחירים היא כנראה למעבדי סוקט 939 שבניגוד ל CONROE אין להם תמיכה בזיכרון DDR2.

אז למה לקחת מעבד "ישן" אם אפשר לקחת משהו טוב יותר באותו המחיר? (אפילו בפחות, כי המחיר אמור לרדת).

פורסם

גם ל AM2.

אבל אפילו תוספת של 300 ש"ח לקונרו עדיין שווה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים