פורסם 2006 ביולי 1919 שנים אני לא יודע אם זה קשרו לפורום הזה..ראיתי במדריך שיש מדריך למריחת המשחה אבל רציתי לדעת עם איזה חומר אני מוריד אותו...ואל תגידו לי שעם אלכוהול של 70 אחוז....האם איצטון יכול להיות טוב להורדת המשחה??? אם לא על מה אתם מליצים???
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים יש כמובן את החומר המקצועי : http://www.arcticsilver.com/arcticlean.htmאבל לצערי אין אותו בהפצה בארץ.
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים ^^^^אני חושב שזה קצת ביזבוז לקנות כזה דבר...סה"כ לןקחים מאמא קצת אציטון (לכל אמא יש כזה ;D)
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים שום דבר עשיתי את זה המון פעמיםרק תשתדל לא לשפוך על הרכיב שממנו אתה רוצה להוריד את המשחה אציטון..זה יכול לגרום לבעיה..
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים אציטון חזק מדי, הוא יכול להמיס את החומר האורגני. מומלץ כוהל - לא אציטון.אם יש לך מגבונים לחים בבית, אתה יכול להסתפק בהם (גם נוח לנקות איתם).
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים ^^^מה??על איזה חומר אורגני אתה מדבר??על חתיכת הבלסטיק הירוקה שעליו נמצאת הליבה, מכיר? אני מנחש שכן
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים על חתיכת הבלסטיק הירוקה שעליו נמצאת הליבה, מכיר? אני מנחש שכןלא ידעתי שהיא אורגנית...החכמתי ;Dאבל בעיקרון אתה לא מנקה אלא את הליבה עצמה שמוכוסה במתכת...
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים מחבר כן מכיר ...זה הריבוע הכחול שעל המעבד...נכון?[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.