עבור לתוכן

הוראות לS9000

Featured Replies

פורסם

היי

בשעה טובה קיבלתי את הS9000 לפני יומיים

מצלמה מרשימה מאוד אבל כן היא קצת כבדה והחוסר במייצב מאוד מורגש

חוץ מזה הכל בסדר

כמה שאלות:

1)האם באמת כדאי לצלם על האיכות הכי טובה (9M באיכות הגבוהה) או שמספיק גם פחות?

פשוט על כרטיס של גיגה נכנס רק בערך 200+ תמונות (חשוב לציין שאני לא מדפיס את התמונות)

2)המצלמה לא באה עם חוברת בעברית ורציתי לדעת איפה אני מוצא הוראות בעברית כי ריבוי הפונקציות מתחיל לבלבל אותי

3)מה השיטות הכי טובות למנוע רעידות בתמונה ועל איזה הגדרות?

4)אני מחפש חצובת שולחן (קטנה) איכותית וחזקה. על איזה חברות אתם ממליצים או דגם ספציפי?

תודה רבה

פורסם

מצלמה מרשימה מאוד אבל כן היא קצת כבדה והחוסר במייצב מאוד מורגש

אם חוסר המייצב מורגש בעינית ב-300mm אז לא צריך להתרגש, מה שקובע זה התוצאות. וקבלת תוצאות טובות תלויה בעיקר בך, פחות במצלמה.

1)האם באמת כדאי לצלם על האיכות הכי טובה (9M באיכות הגבוהה) או שמספיק גם פחות?

עדיף איכות מקסימלית. אתה אף פעם לא יודע מתי תצלם תמונה של פעם-בחיים.

פשוט על כרטיס של גיגה נכנס רק בערך 200+ תמונות (חשוב לציין שאני לא מדפיס את התמונות)

אם אתה יודע בוודאות שלא תדפיס את התמונות ושלא תרצה לעשות להן קרופ אז אתה יכול לרדת לרזולוציה יותר נמוכה, אבל אני לא חושב שאתה יכול להיות בטוח בזה מראש.

2)המצלמה לא באה עם חוברת בעברית ורציתי לדעת איפה אני מוצא הוראות בעברית כי ריבוי הפונקציות מתחיל לבלבל אותי

אולי "שמעוני" (יבואני פוג'י) יסכימו למכור לך חוברת. שווה לשאול אותם, או להשתמש בחוברת באנגלית. ממילא סביר שהחוברת באנגלית מדוייקת ומקיפה יותר.

3)מה השיטות הכי טובות למנוע רעידות בתמונה ועל איזה הגדרות?

יש על זה הסבר בסטיקי. מומלץ לקרוא ולתרגל.

4)אני מחפש חצובת שולחן (קטנה) איכותית וחזקה. על איזה חברות אתם ממליצים או דגם ספציפי?

יש לי חצובת שולחן מעולה של מינולטה (TR-1) אבל קשה עד בלתי אפשרי למצוא כזו היום. מה שכן אפשר למצוא, ב-eBay, זה חצובות שולחן כמעט זהות של Leica/Leitz שהן בעצם החצובות המקוריות שמינולטה חיקו (חיקו באופן מאוד מושקע יש לציין). המחיר בכל מקרה לא יהיה זול, אבל זאת קנייה של פעם בחיים אז אני בהחלט ממליץ להשקיע.

פורסם
  • מחבר

שוב תודה לך עזרת לי מאוד בכל הקניה הזו

בקשר לחצובה סוג זה לא טוב בשבילי בגלל הרגליים שלה

אני צריך משהו שיהיה קטן יחסית בשביל שתכנס לתיק של הצלמה

בסגנון הזה:

http://www.fotofilm.co.il/page.php?product=337&from_category=65

פשוט הספציפית הזו (שיש בכל חנות צילום) נראת מאוד שברירית וחלשה במיוחד בשביל להחזיק מצלמה של 700+ גרם

תודה

פורסם

יש לי חבר עם S9000 שמשתמש בחצובה הזו ומסתדר איתה, אבל הכי טוב שתיגש לחנות ותווודא שהיא עונה על הצרכים שלך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה

בלי קשר

היתי לפני כמה ימים באתר עם הסברים מדויקים על כל פונקציה במצלמה עם תמונות והכל

ממש שימושי ועכשיו אני לא מוצא את האתר הזה שוב ואני מחפש כבר שעה וחצי

מישהו ראה או יודע על אתר כזה?

מצאתי שכחו מזה

אוף אני ממש מסתבך במצלמה הזו

לא פשוט לעבור לכזו מצלמה מ Olympus mju 400

גם רציתי לדעת אם אמור להיות רעש מוזר כזה של ציפצופים ונקישות חרישיות בזמן שאני מזיז את הזום האופטי?

אה וגם:

אם חוסר המייצב מורגש בעינית ב-300mm אז לא צריך להתרגש, מה שקובע זה התוצאות. וקבלת תוצאות טובות תלויה בעיקר בך, פחות במצלמה.

איך אני גורם לתוצאה טובה אם ככה?

פורסם

אפשר להעלות איזו.

פורסם

אפשר את האתר על המצלמה?

פורסם

גם רציתי לדעת אם אמור להיות רעש מוזר כזה של ציפצופים ונקישות חרישיות בזמן שאני מזיז את הזום האופטי?

בזמן שינוי הזום זה לא רגיל שיש רעשים במצלמה הזו, בזמן הפוקוס כן.

אה וגם:איך אני גורם לתוצאה טובה אם ככה?

קראת את ההודעה בסטיקי על בדיקת יציבות בצילום? אם כן, נשאר לך רק לתרגל את זה ולנתח את ה-EXIF של התוצאות.

לגבי האתר, באיזו שפה הוא היה?

פורסם
  • מחבר

בקשר לאתר כבר מצאתי אותו זה היה זה:

http://www.megapixel.net/reviews/fuji-s9000/s9000-gen.php

קראתי את ההודעה בסטיק כמה פעמים כבר אני עוד צריך להכיר את המצלמה קצת יותר טוב לפני שאני מתרגל את מה שיש שם

בקשר לגלגל הזום אתה אומר שזה בעיה ללכת לבדוק את זה?

גם יש מאחורה כפתור שאמור להגדיל את מרכז התמונה כאשר משתמשים בפוקוס ידני בשביל שתוכל לפקסס טוב יותר ואני לא מצליח לגרום לו לעבוד מישהו יודע איך משתמשים בו כי אני מפחד שגם הוא לא עובד.

תודה רבה

פורסם

מכיר אבל תודה רבה

פורסם

גם אני קניתי את אותה מצלמה בדיוק לפני 3 או 4 ימים.... קראתי כבר יותר מחצי חוברת היא כתובה באנגלית דיי פשוטה. כל הסבר מגיע עם תמונות שממחישות תנסה לקרוא אותה אחרי הכל כתבו אותה יפנים ויפנים לא מבינים אנגלית חח

על כרטיס זיכרון של ג'יגה נכנסות 280-290 תמונות באיכות הכי גבוה אני לא חושב שצריכה להיות בעייה של מקום אלה אם מצלמים ווידיאו

אם אתה צריך שאני אבדוק לך בחוברת על דברים מסויימים תפנה אליי בפרטי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים