עבור לתוכן

חוליה של מחבלים מתאבדים בשרון

Featured Replies

פורסם

" כוננות גבוהה בשרון: מחסומי משטרה הוצבו החל בשעה 10:20 הבוקר (יום ד') בכניסות לכפר סבא ולערים נוספות באזור השרון, בעקבות התרעה על כוונת מחבל מתאבד לבצע פיגוע בשטח ישראל. לפני הצהריים התנהל מרדף אחר חשוד."

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3278197,00.html

ומה קורה עם החיים שלי? נתקעים במקום? תודה רבה לכם, ערבים. לכו לעזאזל.

פורסם

אנלוגיה קצת מפגרת, אבל זה מה זה מרגיש 24...

פורסם

הנה תפסו את המחבל הנתעב.

ומה עכשיו? עכשיו יכניסו אותו לכלא, הוא יהיה תחת קורת גג, ייקבל אוכל, מים, מקום לינה וכו' ועל חשבון מי? על חשבוננו!

למה לעזאזל אני צריך לממן מחבל!?!? :pissed:

פורסם

כי אתה מאוד אוהב אותם?

מה אתה רוצה שיעשו להם?יהרגו אותם?בית משפט לא יתן כזאת החלטה.

פורסם

בארה"ב היו מורידים לו את הראש עם לא בית משפט אז האזרחים .

פורסם

עדיף להשאיר אותו בתור שבוי ולהוציא ממנו כמה שיותר מידע.

פורסם

מידע על מה?

תפסיק לשחק ספלינטר סל

פורסם

מידע על מה? כאילו חסר באמת על מה, אנחנו במלחמה וצריך כל פיסת מידע הכי מסריחה שיש אם יש לזבלון הזה מידע צריך להוציא אותה ממנו.

אתם חושבים שהחיים רחוקים מאוד מהמשחק, ממש לא, חלק גדול ממה שיש במשחקים יש גם בחיים טקטיקות והכל.

ורק לידע כללי, אני לא משחק ספילנטר סל.

פורסם

ורק לידע כללי, אני לא משחק ספילנטר סל.

למה לא?

פורסם

הנה תפסו את המחבל הנתעב.

ומה עכשיו? עכשיו יכניסו אותו לכלא, הוא יהיה תחת קורת גג, ייקבל אוכל, מים, מקום לינה וכו' ועל חשבון מי? על חשבוננו!

למה לעזאזל אני צריך לממן מחבל!?!? :pissed:

לא יוציאו אותו להורג ולשחרר אותו יהיה עוד יותר מטומטם. הבעיה שהם מקבלים תנאים אנושיים מדי אצלנו. צריך להכניס אותם לצינוק, לבד, שישתגעו שם אחרי שישהו שם כמו שנים לבד, בחדר חשוך לגמרי של מטר על מטר, ואז אחרי כמה שנים שיהיו בטוחים שהוא איבד את שפיות דעתו ולא משחק אותה משוגע יהיה אפשר לשחרר אותו בחזרה. אם הוא לא ישתגע, שישאירו אותו בצינוק.

פורסם

כי אתה מאוד אוהב אותם?

מה אתה רוצה שיעשו להם?יהרגו אותם?

כן !! זה בדיוק מה שאני מתפלל שיעשו לכל הערבים שיושבים בבתי הכלא בארץ..מיסים מבוזבזים..לא מגיע להם לנשום את האוויר שאנחנו נושמים

פורסם

ישראל צריכה לסחוט מן הבן אדם כל שבריר מידע שאולי יש לו.

אני לא יודע אם שמתם לב לזה, אבל ב"זמן האחרון" המודיעין הישראלי פשוט מסריח, אבל ממש מסריח.

פורסם

כי אתה מאוד אוהב אותם?

מה אתה רוצה שיעשו להם?יהרגו אותם?בית משפט לא יתן כזאת החלטה.

כן אני רוצה שייהרגו אותם!

לא צריך בית משפט, פשוט ברגע שמצליחים לאתר אותו, שיירו בו(והרי כבר הרגו מספר מצומצם של מחבלים), אם צריך, אפשר גם לטייח כמו שמטייחים הרבה דברים אחרים.

פורסם

ישראל צריכה לסחוט מן הבן אדם כל שבריר מידע שאולי יש לו.

אני לא יודע אם שמתם לב לזה, אבל ב"זמן האחרון" המודיעין הישראלי פשוט מסריח, אבל ממש מסריח.

ואתה יודע הרבה על המודיעין הישראלי, נכון?

פורסם

ואתה יודע הרבה על המודיעין הישראלי, נכון?

כן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים