עבור לתוכן

מתי קונור מגיע ארצה

Featured Replies

פורסם

:s05: :s05: :s05:תגידו למישהו יש מוסג מתי מגיעה מעבד קונור לארץ ביררתי קצת בחנות (KSP) אמרו לי עוד חודש וחצי ... כי ישראל מדינה מפגרת בכול :silly: ...

אבל יש בארץ מיפעליים של אינטל אז היצור צריך להתחיל מיד לא :nixweiss: .... כי יש לי מספיק כסף לקנות אחד. אני רוצה להספיק להנות עד סוף החופש(אני יודעה שרובכם אנשים מבוגרים ולא מבינים את משמעות שחופש ) אז יש סיכוי שהוא מגיעה לארץ כבר בסוף החודש או שבחנות צודקים??? ???

לכול אלה שאומרים מוות לאינטל - צדקו בעבר

אבל החשב AMD הולכים לאכול אותה

פורסם

לצערנו קונור לא מתכנן לנגיע לארץ

מעבד הקונרו לעומתו אמור להיות משוק בעולם בין ה23 ל27 לחודש הזה ולהגיע ארץ מספר שבועות לאחר מכן

פורסם

:s05: :s05: :s05:תגידו למישהו יש מוסג מתי מגיעה מעבד קונור לארץ ביררתי קצת בחנות (KSP) אמרו לי עוד חודש וחצי ... כי ישראל מדינה מפגרת בכול :silly: ...

אבל יש בארץ מיפעליים של אינטל אז היצור צריך להתחיל מיד לא :nixweiss: .... כי יש לי מספיק כסף לקנות אחד. אני רוצה להספיק להנות עד סוף החופש אז יש סיכוי שהוא מגיעה לארץ כבר בסוף החודש או שבחנות צודקים??? ???

לכול אלה שאומרים מוות לאינטל - צדקו בעבר

אבל החשב AMD הולכים לאכול אותה

חח תראה כבר מאוחר, אז אני אסכם תגובות של אנשים בקשר לנושא שפתחת....

:bash::s07::bash::s07::bash::s07::bash:ח------י------פ------ו--------ש :bash::s07::bash::s07:

תעשה חיפוש פשוט ותמצא את כל התשובות שתרצה...בעיקרון אם אני לא טועה הוא אמור להיות בחנויות באמצע אוגוסט....

פורסם

אם אין לך סבלנות תפתח טלטרספורטר ותשגר את עצמך למחסן של NEWEGG ותפלח כמה

תביא לי כמה בדרך

פורסם

אם אין לך סבלנות תפתח טלטרספורטר ותשגר את עצמך למחסן של NEWEGG ותפלח כמה

תביא לי כמה בדרך

זה מה שאני מתכנן לעשות אני יעשה הזמנה ואמא שלי תקבל במייל ואז אני יקבל במייל

וזה בנוסף לזיכרונות ולוח

פורסם

זיגזג לא טוענים שיהיו קונרו-אים כבר בראשון באוגוסט?

ראבק! כמה אפשר לחכות!

פורסם

KSP מביאה מוצרים חדשים באיחור של חודש - חודשים מחנויות אחרות יכול להיות שזה יקרה גם הפעם.

ZIGZAG אמרו שב 17 יהיה ושינו ל 1.

חנויות אחרות לא יודע מה איתן אבל פנדה ונועה בדרך כלל מביאות מוצרים חדשים מהר.

פורסם

גם אייבורי מביאים מהר והבטיחו שברוב המקרים הם מביאים הכי מהר, שבוע לפני כל השאר. אולי אפילו יהיה להם כבר ב-27, מי יודע.

פורסם

קונור הוא לא אמיתי, זה סתם סרט (טרמינטור :lol: ).

פורסם
  • מחבר

זה יש לו בדיחות סוף הדרך :yelclap:

פורסם

גנבת לי תבדיחה איך שבאתי לרשום גון קונור..........

סעמק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים