עבור לתוכן

מנסים להפוך אותנו ל"נאצים"

Featured Replies

פורסם

מה שעצוב הוא שהאתר הזה עובד מעולה, בדיוק למטרה שלו. בדיוק עכשיו דיברתי עם חבר משוודיה, שלחתי לו את הלינק לאוסטרלי המשעשע הזה שמנתח את המצב פה...הוא שלח לי לינק לאתר הזה, ובוא נגיד שהוא כבר לא בדיוק אוהד ישראל. מה שחסר לנו, והרבה, זה מערך הסברה ותעמולה אפקטיבי.

• תגובות 51
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא, 762 אלף אנשים הם ממש לא מדגם מייצג.

אפילו מיליארד אנשים הם לא מדגם מייצג.

לא נכון.

אם כאשר היו 300 אלף מצביעים התוצאה היתה לטובתנו בהפרש משמעותי.

ואחרי שבוע התוצאה לרעתנו.

אין קשר למי הם המצביעים כי הסקר היה פתוח לכל העולם במשך כל הזמן. אז אותם "סוגים" של אנשים מאותם מקומות הצביעו בכל הזמן, ובכל זאת היה שינוי משמעותי, זה לא שבשבוע האחרון רק מוסלמים וצרפתים הצביעו. גם אם אתה מאמין שיותר אמריקאים הצביעו לסקר כי זה CNN, עדין הוא מראה שינוי בדעת הקהל שלהם בצורה נכונה.

J0HNiE

EvilSt!ng

kawaii

נחמד שאתם זורקים זיין על החוקים.

פורסם

אני רוצה לראות עוד מדינה בעולם שהייתה שותקת בזמן שיורים טילים על הערים שלהם.

האמריקאים נכנסו בשתי מדינות בנתיים.

כולם חכמים ויודעים להגיד כמה זה רע להרוג , אני רוצה לראות את האירופאים הצדקנים אחרי הפצצה בלונדון או בברלין .

אני מנייק אם לא כל המוסלמים שם נכנסים למחנות ריכוז.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לראות עוד מדינה בעולם שהייתה שותקת בזמן שיורים טילים על הערים שלהם.

האמריקאים נכנסו בשתי מדינות בנתיים.

כולם חכמים ויודעים להגיד כמה זה רע להרוג , אני רוצה לראות את האירופאים הצדקנים אחרי הפצצה בלונדון או בברלין .

אני מנייק אם לא כל המוסלמים שם נכנסים למחנות ריכוז.

האמריקאים נכנסים בכולם ורוצים להיות הכי חזקים והכי טובים בעולם ,אבל מישהו מפריע להם...רוסיה

פורסם

איזה בעסה הוא עלה עוד פעם :\

כוס עמק אני מפיל אותו לכמה שעות ואז הוא חוזר

פורסם

overload, איזה חוקים בדיוק? ההודעה בעמוד לפני ( זאת שלפני הנוכחית) הייתה היחידה שכתבתי בתר'ד, ואם תשים לב תראה שכל מה שאמרתי זה שהאתר תעמולה זה משרת את מטרת הערבים בצורה טובה...אכפת לך להסביר את עצמך?

אם אתה מתכוון לחתימה...סורי. אבל למה להיות קרציה? -_-'

פורסם

זהו, אנחנו נכנסים עכשיו רגלית ללבנון שלא יגידו נאצים ושלא יבלבלו את השכל עכשיו המטרות יהיו יותר ממוקדות.

וסתם לידע כללי השתלטנו להם על בונקר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים