עבור לתוכן

מנסים להפוך אותנו ל"נאצים"

Featured Replies

פורסם

אתם רוצים לעזור?

תקנו הרבה בקבוקי קטשופ, סעו לצפון, אחרי נפילות תתחילו לרוץ מול המצלמות (אחרי שמרחתם את הקטשופ עליכם כמובן...), ושמד"א יטפלו בכם... תתעלפו תדממו...לא יודע.. משהו

אנו צריכים ליצור תעמולה דומה לזו של ערבים, הם יודעים להראות את עצמם מסכנים, וכל העולם מקשיב למסכנים, נכון?... יש לנו מה ללמוד מהם בנושא הזה.

• תגובות 51
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

התמונות האלה הופיעו בידיעות אחרונות אם אני לא טועה, הבעיה היא שהטקסט אומר

Israeli girls write messages on a shell at a heavy artillery position firing into civilians inside Lebanon.

פורסם

זה רק מוכיח כמה הערבים האלה עלובים , אפילו להצדיק את הצד שלהם בצורה הגונה ומשכנעת הם לא יכולים לכן הם משתמשים בפרופגנדה זולה

ממש פתטי...נו טוב ערבים :P

הקטע הכי מצחיק הוא שהם מתלוננים על ירי על אזרחים כשהם אלה שעושים את זה בעליל

פורסם

חכמים גדולים, מראים איך בניין נראה אחרי הפצצה של הנאצים ואיך בניין נראה אחרי הפצצה של צה"ל והפלא ופלא! הדמיון פשוט מדהים!

באותה מידה אני יכול להראות תמונות של איך הסובייטים פיצפצו את הרייכסטאג ושאר מטות של הנאצים במלחמת העולם השנייה ולהראות ליד תמונות של מעוזי ומוצבי חיזבאללה מפוצצים ויהיה דמיון מדהים!

:screwy:

פורסם

^^^

יאללה לעבודה!

פורסם

וזכרו ילדים - את המנצחים לעולם לא שופטים על פשעי מלחמה!

מה נראה לכם? שצבאות השחרור לא אנסו גרמניות בסוף מלה"ע ה-2? נשות ברלין היו מתאבדות מחשש לגורל כזה. אבל אף אחד לא שופט מנצחים.

פורסם

שני הצדדים משגרים טילים אחד על השני....

רק ששלנו פוגעים.

פורסם

הקטע הכי מצחיק הוא שהם מתלוננים על ירי על אזרחים כשהם אלה שעושים את זה בעליל

אתה ברצינות מאמין שישראל לא פוגעת באזרחים בהפצצות האלה?

לא, נכון? אז המשפט:

firing into civilians inside Lebanon

הוא הדבר האחרון באתר הפוק הזה שהוא לא נכון.

אנו צריכים ליצור תעמולה דומה לזו של ערבים' date=' הם יודעים להראות את עצמם מסכנים, וכל העולם מקשיב למסכנים, נכון?... יש לנו מה ללמוד מהם בנושא הזה.

[/quote']

כן, בוא נרד לרמה שלהם כדי שצרפת תלקק גם לנו את התחת, בוא נרקוד על דם אזרחינו כי מה שהעולם חושב עלינו זה הכי חשוב! כבוד עצמי? מה זה?! בוא נראה תמנות של אזרחים מתים מפיגועים כמו שאמרו פה...גאוני.

אבל אנחנו תמיד מנצחים ותמיד שופטים אותנו...

אגב דעת קהל, בתחילת הקרבות התוצאה היתה 60-40 לטובתנו בסקר הזה של CNN, תראו מה המצב היום:

Do you think the Israeli military response inside Lebanon is justified?

Yes

45%

344099 votes

No

55%

417917 votes

Total: 762016 votes

762,016 אנשים הם כן מדגם מיצג.

פורסם

מה נראה לכם? שצבאות השחרור לא אנסו גרמניות בסוף מלה"ע ה-2? נשות ברלין היו מתאבדות מחשש לגורל כזה. אבל אף אחד לא שופט מנצחים.

:xyxthumbs:

פורסם

הבוטים שלי ניצחו תאתר המסריח הזה ויש עוד על הכוונת!

מי רוצה להצטרף לארגון טרור שלי ?

פורסם

הבוטים שלי ניצחו תאתר המסריח הזה ויש עוד על הכוונת!

מי רוצה להצטרף לארגון טרור שלי ?

אני אוהב אותך רשמית :smile1:

פורסם
:D
פורסם

עוד איך ששפטו.ברוסיה אולי לא(היא גם העיקרית)אבל בבריטניה ובארה"ב חקרו ושפטו אנשים שהיו חשודים במעשים כאלו זה שלזה היה פחות פרסום מסיבות מובנות לא אומרת שזה לא היה.

פורסם

אגב דעת קהל, בתחילת הקרבות התוצאה היתה 60-40 לטובתנו בסקר הזה של CNN, תראו מה המצב היום:762,016 אנשים הם כן מדגם מיצג.

לא, 762 אלף אנשים הם ממש לא מדגם מייצג.

אפילו מיליארד אנשים הם לא מדגם מייצג.

מדגם מייצג אומר שיש חלוקה שווה לפי קריטריונים, ואם היו מצביעים לסקר מיליארד מוסלמים? זה לא אומר שזה מדגם מייצג.

דוגמא טובה להוכחת הטענה שלי הייתה בארה"ב, שכחתי באילו בחירות, נדמה לי אלה עם ניקסון, כאשר המתמודד השני הוציא סקר של חמישה עשר מיליון איש(שזה מספר אסטרונומי לסקר) שהראה שהוא מנצח.

כמובן שכל המטה של ניקסון נכנס לחרדה והם ערכו סקר משל עצמם, הפעם מדגם מייצג, סקר נכון, שכלל משהו כמו 2000 איש, וראה איזה פלא, הראו שניקסון ינצח.

למה? כי הסקר של המתמודד השני על הנשיאות היה מגמתי ואחוזים גדולים מ15 מיליון היה "יותר מסיכוי סביר" בוא נגדיר זאת כך, שהם תומכיו.

עריכה: שכחתי לציין כמובן, שבבחירות האמיתיות ניקסון ניצח.

זה כמו לעשות סקר על מי יזכה בראשות הממשלה, נתניהו או אולמרט, ולערוך אותו במצודת זאב, מי אתה חושב ייזכה? ::)

פורסם

אני אוהב אותך רשמית :smile1:

me too ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים