עבור לתוכן

מנסים להפוך אותנו ל"נאצים"

Featured Replies

• תגובות 51
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איפה האקרים שצריכים אותם מה זה זה צו 8 להאקרים בישראל

פורסם

פשוט מזעזע. :'(

פורסם

מזעזע אבל לגיטימי...

לא ציפיתם לפרופוגנדה לבנונית?

היתרון של הלבנונים עלינו הוא שלהם אין בדיוק כבוד לבני אדם, והם יראו את התמונות נפגעיהם בעוד שאצלנו לא יראו את תמונות הזוועה (גם לא למקורות בחו"ל).

זו מלחמה , ומלחמה היא לא דבר נחמד. אתם ביקשתם מלחמה (לפחות לפי התגובות בפורומים) אז תלמדו להתמודד עם התמונות.

פורסם

הורדתי אוטו ריפרשר,אני עושה על הכי הרבה.מי מעוניין לעזור?

עריכה: כל שבע שניות זה מרפרש,והם ביקשו לא לרפרש בכלל.זה עוזר במשהו?

פורסם

"לא יעזור כלום.

העולם המוסלמי מחפש איך להשמיד את ישראל בכל דרך שהיא וזה לא חדש.

בהתחלה זה היה במלחמות אבל הם ראו שזה לא עובד , אח"כ פיגועים וגם זה הפסיק לעבוד ועכשיו הם מנסים תעמולה.

זה נשמע קיצוני אבל המוסלמים הם דת של מחרחרי מלחמה ורוצחים שאין להם שום ערך לחיי אדם .

זה לא רק מלחמה נגדנו זה מלחמה של מוסלמים מול כולם, אמריקאים אירופאים סינים לא משנה מי ואיפה.

המטרה שלהם זה לזרוע הרס והרג בכל מקום!

דוגמא :

לא ידעתי שההודים כבשו מתי שהוא מדינה מוסמית שבגלל זה צריך לפוצץ שמה רכבות ותחנות רכבת.

כל פיגוע שהם עושים הם מתרצים את זה בסיבה אחרת אם זה המלחמה בעירק או אם זה סתם כי משעמם להם.

אם העולם לא יתחיל להכיר באיום האמיתי ומהר הסוף של כולנו יהיה רע ומר!

צריכים להעביר את המסר הזה לעולם שיקלטו כבר, אירופה נהייתה חממה למחבלים כל אירופה מלאה במוסלמים רעבים , מסכנים ומנוצלים ששוטפים להם את המוח כל מיני "אנשי דת" בישביל המטרות השטניות שלהם !

והכל במסווה של הדת כיביכול, הכל למען האל .

זה התחיל כמלחמה ב"כובש" היהודי, וממשיך עכשיו גם הצפון זה פלסטין הכבושה, וגם אמריקה כובשת איפה שהוא מוסלמים, וגם באירופה כובשים מוסלמים.

ולאט לאט זה מתפתח למלחמה גלובלית נגד כל מי שהוא לא מוסלמי, כל מי שלא מאמין חייב למות לדבריהם.

חייבים להתחיל לקלוט את זה ומהר!!"

משהו קטן שמצאתי .

אני חשוב שזה נכון...קיצוני מאד.. אבל מאד קרוב למציאות.

פורסם

מזעזע אבל לגיטימי...

לא ציפיתם לפרופוגנדה לבנונית?

היתרון של הלבנונים עלינו הוא שלהם אין בדיוק כבוד לבני אדם, והם יראו את התמונות נפגעיהם בעוד שאצלנו לא יראו את תמונות הזוועה (גם לא למקורות בחו"ל).

זו מלחמה , ומלחמה היא לא דבר נחמד. אתם ביקשתם מלחמה (לפחות לפי התגובות בפורומים) אז תלמדו להתמודד עם התמונות.

היתרון שלהם כמו שאפשר לקורא לזה שנהרגו להם כימט פי 100 יותר אנשים.

פורסם

שיעול* מתקפת דוס * שיעול * זה לא אני * שיעול בטח שזה ה3000 בוטים שיש לי * שיעול נקווה שזה יעיף תאתר לכמה שיותר זמן * שיעול תתפללו שהם לא יחסמו לי תבוטים :xyxthumbs:

פורסם

החיזבלאה גם על הכוונת! רק שלא ינתקו לי תאינרנט

פורסם

את האמת לא מעניין אותי.

שישימו באתר גם את הסרטון three days in israel בעצם הם לא ישימו כי זה אנשים עם דעה אחת ולא משנה מה תגיד ומה תעשה ומה תראה להם וגם אם תוכיח להם שכל זה זה ילדים שהם בעצמם הרגו ולא יודע מה הם עדיין יחשבו אותו דבר על ישראל זה אנשים אטומים וואללה הם לא מעניינים אותי.

אנשים שחיים בבית שלהם בשקט בלי מלחמות לא מבינים על מה הם מדברים היום איזה אחד אמר לי "israel kill people in lebanon and palestine" ואני שואל את עצמי- איפה זה פלסטין? יש מקום כזה? כאילו מה הוא אדיוט הוא רואה את הטלוויזיה הערבית שומע שהם אומרים פלסטין וחושב שיש ארץ כזאת הוא לא מבין שהם מדברים על ישראל, זה מה שהורג אותי שלאנשים אין מודעות מלאה ולפי זה מנהלים את הדעות שלהם. בקיצור כולנו צבועים ואת כולנו מעניין התחת של עצמינו אם הם רוצים להשמיץ אותנו בבקשה אני בטוח שהם גם עשו מעשה רע אחד בחיים שלהם שלא הופך אותם ליותר טובים מאיתנו.

פורסם

אתה יודע שיש המון מדינות בעולם שבמפות שלהם אין ישראל אלה פלסטינה?אתה יודע שפלסטין זה איפה שאתה גר?ככה קראו למקום הזה פעם וגם עכשיו קוראים לו ככה.

פורסם

PurePro, קבל ח"ח!

פורסם

אתה יודע שיש המון מדינות בעולם שבמפות שלהם אין ישראל אלה פלסטינה?אתה יודע שפלסטין זה איפה שאתה גר?ככה קראו למקום הזה פעם וגם עכשיו קוראים לו ככה.

עכשיו זהו שטח ריבוני של מדינת ישראל.

פורסם

הם לא ממהרים לשנות את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים