פורסם 2006 ביולי 1819 שנים יש לי SunBeam Samurai Silver וחשבתי להוציא את החלקים מבפנים ולקדוח לו חור למאוורר למעלה!! עכשיו יש לי שבלונה שהורדתי מהאתר עם המידה המדויקת של המרחקים של החורים לברגים והכל יש לי מקדח כוס של 8 והשאלה אם אני יכול לעשות את החור למאוורר(עם המקדח כוס) עם מברגה של 14.4V וזה לא יוריד את האיכות או היופי??? תודה לעוזרים ועצות יתקבלו בברכה!!
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים מה מפריע לך לעשות את זה עם מקדחה?! אבל לא ניראה לי שזה יוריד מהאיכות. אבל אתה יכול לגלות לנו אחרי שתנסה.
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים מחבר כי אין לי מקדחה!!אבל השאלה אם המברגה מספיק חזקה ומהירה כדי לעשות חור במארז שלי עם מקחד כוס!!כי אני לא רוצה להרוס אותו!!
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים כי אין לי מקדחה!!אבל השאלה אם המברגה מספיק חזקה ומהירה כדי לעשות חור במארז שלי עם מקחד כוס!!כי אני לא רוצה להרוס אותו!!קח מהשכנים..
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים מחבר טוב אני ינסה!!אולי יש להם!!תודה!!ועוד משהו קטן!!איפה אפשר לקנות גומי בצורת U???(כדי להלביש על המארז אחרי החתיכה של החור)
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים קשה להשיג בארץ גומי כזה אבל לא בעיה לקחת כבל של מכשיר חשמל(כמו כבל מאריך)בצבע שחור ולחתוך אותו לאורך ולהוציא לו את הגידים שיש בפנים ולהישתמש בזה כגומי U
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים מחבר לההה רציני אין את זה בארץ??טוב אז אני יאמץ את הרעיון שלך עם החוטי חשמל!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.