פורסם 2006 ביולי 1919 שנים ואתה קורא לזה ביקורת על ישראל?!?! הוא אומר שישראל רק מחפשת תרוץ להפציץ, שישראל תפציץ ילדים ונשים בלי הבחנה, שישראל מפציצה פשוט כי היא יכולה. אז כן הוא ביקורתי קצת. אבל עדיין פרו ישראלי אנטי מוסלמי. בכל מקרה: מה תפסתם תחת מאיזה אוסטרלי משועמם?
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים מה תפסתם תחת מאיזה אוסטרלי משועמם? אכן סתם גרבצן שלא יודע כלום מהחיים שלו(האוסטרלי)
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים אפשר לקבל תורגום לשפה התנכית? [גם עיברית יהיה טוב] :xyxthumbs: גם אני לא ממש מבין אנגלית
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים מחבר Israel Lebanon Conflict 3 מהדורה שלישית ! ציטוט נבחרHell have no fury like a fucking israeli !!!
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים מצחיק איך שכולם צוחקים על המבטא שלו... אני רגיל למבטא דומה מהבית.. חחח נ.ב אהבתי אותו... ;D אני אוהב מבטא אנגלי אוסטרליה \ אנגליה זה אותו דבר 8) בהחלט ניתוח חביב פאקינג פאקינג לול. fucking blow up חחח הבן אדם לא יכול לדבר בלי פאקינג
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים לא הייתי מגדיר אותו כפרו ישראל. הוא פשוט אומר את האמת. אני גם לא אומר שהוא אנטי מוסלמים ,הוא פשוט רואה את הזויות ומנתח אותם... ותודה על הסירטון השלישי
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים לא הייתי מגדיר אותו כפרו ישראל. הוא פשוט אומר את האמת. מצטער אבל אני לא רואה את ההבדל באותה מידה אני יכלתי להגיד את אותם דברים. תכלס אנחנו תוקפים כי אנחנו יכולים, וכן מגיע להם. הם מפגרים they picked a fight they couldn't win
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים אולי ההיפך?חיזבאללה חטף והרג לנו חיילים כי הוא ייכל, כי היה לו זמן לצבור כח ונשק.
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים מה ההיפך בזה?אין שום סתירה בין השניים.ברור שהוא יכל ובגלל זה הוא גם עשה את זה, אבל מה שהופך אותו למטומטם זה שהוא עשה את זה נגד מישהו שיכול למחוק אותו בהנף יד
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים מישהו שרוצה לראות סיקור באמת טוב שיראה את זה http://www.youtube.com/watch?v=jftxPzzB8R8&search=hezbollah גם המסקרת דיי טובה
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים קצת קשה להבין את מה שהוא אומר (ולא כי אני לא יודע אנגלית, בגלל המיבטא שלו).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.