פורסם 2006 ביולי 1819 שנים ציטוט נבחר If this israel will sat lose she will flat every thing fuck... u never peast of an israeli because they are fucking mental !!! מהדורה ראשונה מהדורה שנייה מהדורה שלישית ! בחיים לא חשבתי שאני ישמע ניתוח כל כך מדויק מאדם עם מבטא כזה
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים הוא גדול!This war ain't about these 2 soldiers..? Why kill 400 ppl for 2 guys?Well no shit Sherlock, you know why they did that?!because they fucking can!
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים הוא לא גאון יש לו הגיון זה הכל... וזה מה שחסר לשמאלנים... בכל מקרה ,אהבתי איך שהוא מדבר ישר ולעיניין כמו שצריך... "you just had to give back the 2 fucking israelis" :lol: הראתי את הסירטון לחבר שלי בארה"ב והנה מה שהוא אמר... [b]R4iZ3R says:[/b]take a look at this guy talking about the war now he is an Australian, so funny and true!!![url]http://www.youtube.com/watch?v=NUJTPe9b56s&mode=related&search=israel%20lebanon[/url][url]http://www.youtube.com/watch?v=R5Rq-7M14vs[/url][b]Eric says:[/b]he's tellin the GOD DAMN TRUTH[b]R4iZ3R says:[/b]i know[b]R4iZ3R says:[/b]he speaks funny[b]Eric says:[/b]haha never piss off an israeli
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים מצחיק איך שכולם צוחקים על המבטא שלו...אני רגיל למבטא דומה מהבית.. חחחנ.באהבתי אותו... ;D
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים הוא דיי ביקורתי לגבי ישראל, הוא אומר שישראל מפציצה כי היא יכולה, ודיי ביקורתי כלפי החיזבאללה, אבל בסך הכל הוא דיי נייטרלי.
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים מחבר Kidnap, לא Steal... הכוונה היא יותר בלשון הילוצית ... העברת המסר בתור סוג של בדיחה שחורה שתתפוס יותר צומת לב ממשפט נורמלי אנמי ונדוש בכל אופן המסר מועבר וכמו שאמרו זה נשמע כך הרבה יותר טובד"א אם שמתם לב יש לו מפה של כדור הארץ על הקיר מאחוריו כך שזה אולי אומר משהו לגבי המעורבות שלו והתעניינות שלו בניגוד לשאר האוסטרלים שלא יודעים בכלל איפה ישראל נמצאת
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים הוא דיי ביקורתי לגבי ישראל, הוא אומר שישראל מפציצה כי היא יכולה.ואתה קורא לזה ביקורת על ישראל?!?!הוא אומר בפשטות:לבנונים - אתם מפגרים. התעסקתם עם הבריון השכונתי ועכשיו אתם חוטפים בראש.אתם יודעים למה הבריון השכונתי מרביץ לכם? כי הוא יכול. אתם יודעים למה אתם ממש מפגרים?! כי נתתם לבריון תירוץ להרביץ לכם.אני לא יכול להיות יותר פרו-ישראלי מזה.מה לעשות שלהיות אובייקטיבי = להיות פרו-ישראלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.