עבור לתוכן

אולמרט נתן חתיכת נאום!

Featured Replies

פורסם

http://my.ynet.co.il/pic/news/170706/olmert.doc

הגרסא המלאה.

לא הייתי בבית ולכן נבצר ממני מלראות אותו נואם בשידור חי. למרות זאת קראתי את הנאום הכתוב- ענייני ונוגע בכל נקודה חשובה מהימים האחרונים. לפי דעתי זה היה מהלך מבריק מצידו לכלול הפנייה לתנ"ך בסוף, ולפי מה שהבנתי, גם לנאום עם כיפה, כדי לאחד את כל העם, ובמיוחד את אנשי ההתנתקות(שרובם המכריע דתיים).

ח"ח לאולמרט, וגם לביבי שגיבה אותו לאחר מכן. אם הנאום מייצג את דרך ההתנהלות של המנהיגים גם כשהם לא מול המצלמות, אז אני גאה להיות ישראלי.

פורסם

http://my.ynet.co.il/pic/news/170706/olmert.doc

הגרסא המלאה.

לא הייתי בבית ולכן נבצר ממני מלראות אותו נואם בשידור חי. למרות זאת קראתי את הנאום הכתוב- ענייני ונוגע בכל נקודה חשובה מהימים האחרונים. לפי דעתי זה היה מהלך מבריק מצידו לכלול הפנייה לתנ"ך בסוף, ולפי מה שהבנתי, גם לנאום עם כיפה, כדי לאחד את כל העם, ובמיוחד את אנשי ההתנתקות(שרובם המכריע דתיים).

ח"ח לאולמרט, וגם לביבי שגיבה אותו לאחר מכן. אם הנאום מייצג את דרך ההתנהלות של המנהיגים גם כשהם לא מול המצלמות, אז אני גאה להיות ישראלי.

:xyxthumbs:

פורסם

הוא נאם אותו עם כיפה? לאן הגענן...

:s07: :s07: :s07:

פורסם

:xyxthumbs:

1814101061.gif

פורסם

רק את ה2-3 שורות מהתנ"ך.

ובאמת אחלה נאום, מרגש, נוגע בכל אחד ואחד בעם, בזמן הנאום הרגשתי איחוד, הרגשתי שייכות, במיוחד בסוף שהוא הודה לי ולשאר צה"ל, הרגשתי שהוא באמת מתכוון אלי, שהוא באמת רוצה להודות לי, זה היה באמת אחד הנאומים שריגשו אותי, גם עכשיו שאני נזכר בו ומקליד אודותיו, אני מרגיש שהעיניים שלי קצת נפוחות והזווית בקצה רטובה...

פורסם

למדינת היהודים.

פורסם

רק את ה2-3 שורות מהתנ"ך.

ובאמת אחלה נאום, מרגש, נוגע בכל אחד ואחד בעם, בזמן הנאום הרגשתי איחוד, הרגשתי שייכות, במיוחד בסוף שהוא הודה לי ולשאר צה"ל, הרגשתי שהוא באמת מתכוון אלי, שהוא באמת רוצה להודות לי, זה היה באמת אחד הנאומים שריגשו אותי, גם עכשיו שאני נזכר בו ומקליד אודותיו, אני מרגיש שהעיניים שלי קצת נפוחות והזווית בקצה רטובה...

FAG ;)

איפה אתה משרת?

ותגידו יש סיכוי לגירסאת וידאו של הנאום?

פורסם

מתי יוצא הDVD?

סתם, באמת היה נאום מעולה. עושה רושם חזק שזה היה הדבר הנכון להגיד

אני רק מקווה שאולמרט התכוון לכל מה שאמר

פורסם

אכן, נאום כתוב יפה.

על הביצוע, יש נואמים טובים מאולמרט שממש נצמד לדף.

כל זה ממש לא חשוב עכשיו, נקווה שהוא חריף מספיק לקחת את ההחלטות הנכונות בשעות אלו, בשביל כולנו. עומד הנתונים והכוחות שמושכים לכל צד פשוט אדירים.

המצחיק, בלי קשר לדעות פוליטיות ובניגוד לעמדה הכללית שאני תופש בה כלחימה נגד טרור בישראל הכיוון שהמדינה נוטה אליו הוא הכיוון של האדם שהמדינה כ"כ הכתה בבחירות האחרונות - הנואם השני של הערב.

אחד לאחד פועלים על פי כתביו בספרו מקום תחת השמש. תוסיף את זה שהוא נואם מעולה ואולי שגינו פה?

כרגע אנחנו עדיין נעים שהפתרון לטרור הינו צבא וכוח כמנוף מדיני.

"ב"ה ננצח..."

פורסם

הוא נאם יפה נכון ,אבל מה עם מעשים?

רק מפגיזים דברים של החיבזבללה וביניניים?

פורסם

הוא נאם יפה נכון ,אבל מה עם מעשים?

רק מפגיזים דברים של החיבזבללה וביניניים?

וכפרים, וכבישים , ומשגרי טילים, ועוד כמה דברים שהשתיקה יפה להם.

לזכותו יאמר שהוא הבים מספיק מהר לאן נושבת הרוח , וביצע את הפעולות הנדרשות בזמן - ורק אחר כך התפנה לנאומים.

פורסם

וכפרים, וכבישים , ומשגרי טילים, ועוד כמה דברים שהשתיקה יפה להם.

לזכותו יאמר שהוא הבים מספיק מהר לאן נושבת הרוח , וביצע את הפעולות הנדרשות בזמן - ורק אחר כך התפנה לנאומים.

יצא לך לקורא למה באמת יצאו כל כך מהר "למלחמה "הזאת?

http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=383306&sid=126

פורסם

מה לעשות, יש גם יהודים במדינה הזאת.

פורסם

הנאום כתוב טוב הנואם מחורבן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים