פורסם 2002 באוקטובר 1023 שנים היום קיבלתי את הריידון 9000 פרו (לא ממש קניתי אותו).אין לי מושג של איזו חברה הוא אבל בוינדואס בהגדרות תצוגה רשום לי :XXXXXXXXX......... RADEON 9000 ATLANTIS PROשזה אומר בדיוק ????ובדקתי בPOWER STRIP את המהירות של הליבה ושל הזכרונות ורשום ליENGINE CLOCK: 274.50MEMORY CLOCK: 274.40זה המהירות של הזכרונות והליבה של הריידון 9000 פרו ??? או שעבדו עליי (אפילו שלא שילמתי...)
פורסם 2002 באוקטובר 1023 שנים מחבר לא משנה עזוב ! (כן קניתי אותו, אבל לא באיזה 650 שקל)יש לך תשובות לשאלות ?
פורסם 2002 באוקטובר 1023 שנים מחבר לא הבנתי של איזה חברה זה עדיין, ואיך אתה יודע שזה בסדר..ועוד בעיה.אני לא יכול להפעיל שום משחק ב-OPENGL, ניסיתי להפעיל את RTCW (סתם לראות איך זה יילך בהשוואה ל-MX400 שהיה לי)וזה אומר שזהכרטיס לא תומך בOPENGL ואי אפשר להפעיל את המשחק
פורסם 2002 באוקטובר 1023 שנים תתקין דריברים, זה יעבוד. איך אני יודע שזה בסדר? פשוט. לא מעניין אותי מה ווינדוס חושב. אם היה כתוב לך על הכרטיס cirrus logic, אז אולי דפקו אותך, מעבר לזה..
פורסם 2002 באוקטובר 1023 שנים אני לא יודע על מה אתה מדבר אצלי על משחק טס (מבוססים על מנוע קויק 3)אולי בעיה בוינדוס! איזה אתה משתמש?
פורסם 2002 באוקטובר 1023 שנים מחבר אני לא יודע על מה אתה מדבר אצלי על משחק טס (מבוססים על מנוע קויק 3)אולי בעיה בוינדוס! איזה אתה משתמש?החברהנ של הכרטיס היא טובה או לא משהו ? (הייתי מעדיף גיגהבייט.)גם אין לי את הדיסק של הדריברים כי זה בא כ-OEM מהתחלה.אז הורדתי מהאתר של ATI
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.