עבור לתוכן

הוספת זיכרון

Featured Replies

פורסם

טוב אז, קודם כל ברשותי לוח P4B533 של ASUS למיטב הבנתי הלוח תומך עד 2GB של זיכרון (תקנו אותי אם אני טועה).

כמו כן ברשותי סלוט של 512MB של חברת NANYA להלן המספר של הזיכרון מנתוני אברסט Nanya M2U51264DS8HB1G-6K

מפירוט המידע עולה כי הכרטיס 333MHZ CL2.5 DDR נסיתי לאתר את נתוני החברה אך ללא הצלחה (כלומר הגעתי לאתר החברה אך ללא הועיל)

אני מעוניין להוסיף סלוט של 512MB אבל מקריאה של נושא הזכרונות בדביק התוודעתי לנושא הצ'יפים של הזכרונות ולכן אני מעוניין לדעת :

1. איזה צ'יפים יש בכרטיס הזכרון המפורט? (הבנתי שיש מספר חברות עיקריות עוסקות בייצור צ'יפים)

2. איזה כרטיס זיכרון יכול להתאים תוך ניצול המהירות המקסימלית (איזה חברה ומהירות )?

3. האם מקסימום הזיכרון שלוח האם יכול לתמוך נכון למיטב ידיעתי?

תודה

פורסם

1-אני ממש לא מבין על מה אתה מדבר. ציפסט למיטב ידעתי הוא קשור רק ללוח האם, ומכיוון שאתה רוצה לשדרג את הזיכרון הפיסי במחשבך הוא ממש לא רלוונטי (תקנו אותי אם אני טועה).

2-עוד פעם, זה לא קשור. חוץ מזה אתה צריך לקנות עוד שבב זיכרון שהוא בעל המהירות הנוכחית שיש לכרטיס העכשיווי שלך. כלומר אם אתה תקנה עוד סטיק של זיכרון, במהירות של נגיד 533mhz, אז המהירות שלו תרד למהירות של שבב הזיכרון הנוכחי שלך 333mhz. כך שאתה צריך לקנות כרטיס זיכרון שיש לו אותה מהירות לכרטיס הנוכחי שלך, לא חובה אבל אז זה יהיה ביזבוז של כסף. זה נכון שלוח האם קובע מה היא המהירות המקסימלית של הזיכרונות, פשוט אני לא יודע את הנתונים של דגם לוח האם שלך, אז אני לא יכול להגיד.

3-זה לא קשור. אתה יכול להוסיף ללוח שלך גם 4gb. בתנאי שיהיה לך מקום.

אבל כך את הדברים שלי בערבון מוגבל. אני בעצמי עדיין מתלמד.

פורסם
  • מחבר

טוב.. קודם כל תודה על התגובה

הנה הסבר מהאתר למשמעויות של צ'פים בזיכרונות :

ש: מה זה צ'יפים? (בהקשר של זכרונות)

ת: צ'יפים (בעברית שבבים באנגלית Chips) הם למעשה החלקים שבהם מאוחסן המידע

יש יחסית מעט יצרניות צ'יפים לעומת יצרניות זכרונות, היצרניות צ'יפים הגדולות הן: Samsung, Winbond, Hynix, Micron, Infeneon

בחירת הזכרונות לפי הצ'יפים שהם מגיעים איתם חשובה בעיקר לאוברקלוקרים (אנשים שעושים אוברקלוק), אך לפעמים תיתכן בעיה קולקטיבית כלשהי ללוח אם מסוים עם צ'יפים מסוימים, ובמקרה כזה צריך לבחור זכרונות המבוססים על צ'יפים אחרים

בנוסף קבל קישור לכתבה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=148745.msg1549480#msg1549480

תודה בכל אופן.

למעשה מה שחשוב לי זה לדעת איזה עוד חברות משתמשים באותם סוגים של צי'פים (NANYA) או לחלופין משתמש שיש לו לוח (P4B533 ASUS) זהה לשלי עם אילו זכרונות הוא משתמש מהירויות צ'יפים וחברות.

פורסם

אבל אני אומר לך שהציפ לא קשור לשבב הזיכרון הפיסי, הציפ קשור ללוח האם. אתה רוצה ציפ אחר, אתה צריך להחליף לוח אם.

תראה אני קצת מבולבל, אני כבר לא מבין מה אתה רוצה לעשות. לפי מה שהבנתי אתה רוצה להוסיף עוד סטיק של זיכרון שינצל את היכולות של לוח האם שלך בצורה הכי טובה?

תהיה קצת יותר ברור כדי שאני אוכל לעזור לך.

אם אני לא טועה, דוגמה לציפ זה:nforce4,nfoce550 ועוד.

פורסם

אבל אני אומר לך שהציפ לא קשור לשבב הזיכרון הפיסי, הציפ קשור ללוח האם. אתה רוצה ציפ אחר, אתה צריך להחליף לוח אם.

תראה אני קצת מבולבל, אני כבר לא מבין מה אתה רוצה לעשות. לפי מה שהבנתי אתה רוצה להוסיף עוד סטיק של זיכרון שינצל את היכולות של לוח האם שלך בצורה הכי טובה?

תהיה קצת יותר ברור כדי שאני אוכל לעזור לך.

אם אני לא טועה, דוגמה לציפ זה:nforce4,nfoce550 ועוד.

הוא מתכוון ל"צ'יפ" של הזיכרון.

למשל החברה MAPOWER משתמשת ב"צ'יפים" של PQI.

תקנו אותי עם אני טועה כי גם אני מתלמד. :silly:

פורסם

עכשיו הבנתי מה הוא רוצה

פורסם

טוב אז, קודם כל ברשותי לוח P4B533 של ASUS למיטב הבנתי הלוח תומך עד 2GB של זיכרון (תקנו אותי אם אני טועה).

כמו כן ברשותי סלוט של 512MB של חברת NANYA להלן המספר של הזיכרון מנתוני אברסט Nanya M2U51264DS8HB1G-6K

מפירוט המידע עולה כי הכרטיס 333MHZ CL2.5 DDR נסיתי לאתר את נתוני החברה אך ללא הצלחה (כלומר הגעתי לאתר החברה אך ללא הועיל)

אני מעוניין להוסיף סלוט של 512MB אבל מקריאה של נושא הזכרונות בדביק התוודעתי לנושא הצ'יפים של הזכרונות ולכן אני מעוניין לדעת :

1. איזה צ'יפים יש בכרטיס הזכרון המפורט? (הבנתי שיש מספר חברות עיקריות עוסקות בייצור צ'יפים)

2. איזה כרטיס זיכרון יכול להתאים תוך ניצול המהירות המקסימלית (איזה חברה ומהירות )?

3. האם מקסימום הזיכרון שלוח האם יכול לתמוך נכון למיטב ידיעתי?

תודה

1. אין מידע על זה.

2. כל כרטיס זכרון שנמכר היום

3. כן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים