עבור לתוכן

מה לדעתכם צריכה להיות תגובתה של ישראל באם ירי הקטיושות והטילים לא יפסק בקרוב?

לאור המצב,אנא הצביעו בסקר. 1,226 הצבעות

1. 1. לאור המצב,אנא הצביעו בסקר.

• המשך המבצע שמתנהל כרגע
    • הכנסת כוחות קרקעיים ללבנון
    • לתקוף את סוריה
    • לתקוף את סוריה ואיראן
    • לפתוח במשא ומתן עם ארגוני טרור
      0

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

איש לא הולך להכנס לאיראן בזמן הקרוב. כולם פה עסוקים בלכבות שריפות "קטנות" יחסית ולתת אספרין לחולה סרטן.

פורסם

הבעיה היא שאתם מזלזלים באוייב יותר מידי.

לא ניתן בשלב זה להתקיף את סוריה ואיראן, פשוט לא.

אתם הוצאת את סוריה כבתור שחקן, אבל שוכחים שעם כמה שאתם חושבים שצבא הזה חלש, זה עדיין צבא, אתם בעד הפצצת טהרן אבל שוכחים שחיזבאללה לעומתם זה משחק ילדים. לישראל בטוח שיש תוכניות מגירה להפציץ את שניהם. אבל זאת לא המטרה של המבצע הזה, המטרה של המבצע הזה היא לא להשמיד שום מדינה, אלא לגרום לממשלת לבנון להתפרס בגבולה עם ישראל, וכפועל יוצא-> פירוק החיזבאללה והחזרת השבויים.

בוודאי, חיזבאללה הוא סוג של סימפטום לרצונם של האיראנים לראות פה רק את פלסטין, אבל אם נהרוג את ה"סימפטום" הזה נהרוג שלוחה של איראן וידה של איראן תתקצר.

או לפחות יקח קצת זמן עד שיבנו שם הכל מחדש.

אתם כנראה שוכחים משהו לגבי איראן וסוריה, בניגוד גמור ללבנון (והפצצת הכור בעירק, שאז זה בא להם בהפתעה), להם יש מערכות נ"מ, והם רק מצפים שנבוא.

תקיפה במקומות אלו אולי תניב קצת תוצאות - אך ההשלכות יהיו קשות מנשוא.

הפצצת הנמלים באה בכדי ליצור מצור ולחץ על ממשלת לבנון. לתקוף רק מטרות שמהם שוגרו קטיושות זה:

א) לא הכי פשוט, עגלה מסכנה עם חמור וכמה טילי קטיושה שניתן להסתיר שניות לאחר הפיצוץ, הסיכוי לגילויה נמוך.

ב) לא אפקטיבי, לא יוצר שום לחץ, לא יוצר שום הרתעה.

ג) האו"ם בחיים לא היה מורה תקיפה על סוריה, שעד לא מזמן היתה חברה במוצעת הביטחון של האו"ם, פרט לעובדה הקטנה שאני לא יודע אם האו"ם בכלל מורשה להכריז מלחמה.

ד) לבנון מבקשת סיוע של האו"ם בהשלטת כוחה על דרום לבנון.

ה) לאמריקאים כרגע אין ממש את יצר ההרפתקנות להתקפת אירן וסוריה...

שמע במלחמה כמו במלחמה צפויים להיות אבדות, אבל יש דברים שפשוט חייבים לעשות, והאמת, האיום של סוריה, איראן והחיזבאלה לא מתקרב לאיום האדיר שהופנה נגדנו במלחמות רבות בהיסטוריה הקצרה שלנו (ששת הימים, יום כיפור, העצמאות...), ועם כל הכבוד לנשיא איראן היקר, אני חושב שהוא רק מילים, ובמקרה והוא יתקוף אותנו זה רק ייתן לארה"ב את הסיבה הקטנה שהם כל-כך רוצים בשביל להכנס באבו-אביו.

פורסם

ראיתי כבר מספיק בלוגים של לבנונים מהימים האחרונים כדי להבין שהם בכלל לא רוצים במלחמה הזאתי, זה היה אמור להיות ה-קיץ של לבנון, מליוני תיירים, הופעות של אמנים מחו"ל, סוף סוף שיקמו את המדינה לגמרי מנזקי המלחמה והנה בגלל כמה רדיקלים דתיים הכל יורד לטמיון, המצב שלהם קשה כאשר הם נמצאים בין הפטיש אל הסדן וכרגע הם מעדיפים לקחת את הצד שכביכול מגן עליהם, נראה לכמה זמן.

באופן אירוני, אני מאמין כי אם ננצח אז נעשה טובה ללבנונים, ובטח ובטח לירדן ולמצרים.

תחשבו על זה, אם לבנון תיהיה כמו ירדן (היא הייתה מאוד קרובה) אז יהיה לנו שקט כימעט מכל החזיתות, בגבולות הדרומיים אין מה לחשוש, בצפון יש רק סוריה שחלשה ולא תתקוף אותנו, מה שנישאר זה רק חאמס, שמאוד נימאס.....

פורסם

באופן אירוני, אני מאמין כי אם ננצח אז נעשה טובה ללבנונים, ובטח ובטח לירדן ולמצרים.

תחשבו על זה, אם לבנון תיהיה כמו ירדן (היא הייתה מאוד קרובה) אז יהיה לנו שקט כימעט מכל החזיתות, בגבולות הדרומיים אין מה לחשוש, בצפון יש רק רוסיה שחלשה ולא תתקוף אותנו, מה שנישאר זה רק חאמס, שמאוד נימאס.....

:screwy:

פורסם

שמע במלחמה כמו במלחמה צפויים להיות אבדות, אבל יש דברים שפשוט חייבים לעשות, והאמת, האיום של סוריה, איראן והחיזבאלה לא מתקרב לאיום האדיר שהופנה נגדנו במלחמות רבות בהיסטוריה הקצרה שלנו (ששת הימים, יום כיפור, העצמאות...), ועם כל הכבוד לנשיא איראן היקר, אני חושב שהוא רק מילים, ובמקרה והוא יתקוף אותנו זה רק ייתן לארה"ב את הסיבה הקטנה שהם כל-כך רוצים בשביל להכנס באבו-אביו.

מה אתה משוגע? עם זה יקרה תהיי פה מלחמת העולם ה-3 וזה גם לא יקרה אף אחד בעולם לא יתן לזה לקרות .

למה רוסיה ביכלל עוזרת לערבים ?\ : איזה פריקים !!!! :s07:חצי ישראל זה רוסיים :bash:

פורסם

:screwy:

צודק, תיקנתי את הטעות, רציתי לכתוב סוריה, אבל יצאה לי רוסיה... :-[

למה רוסיה ביכלל עוזרת לערבים ?

כסף, אנטישמיות, הטבות אישיות, לך תדע....

פורסם

צודק, תיקנתי את הטעות, רציתי לכתוב סוריה, אבל יצאה לי רוסיה... :-[

כסף, אנטישמיות, הטבות אישיות, לך תדע....

זה תקף גם לסוריה!היא אויב שאין לזלז בו.

פורסם

מה אתה משוגע? עם זה יקרה תהיי פה מלחמת העולם ה-3 וזה גם לא יקרה אף אחד בעולם לא יתן לזה לקרות .

למה רוסיה ביכלל עוזרת לערבים ?\ : איזה פריקים !!!! :s07:חצי ישראל זה רוסיים :bash:

חחחח הרגתה אותי אבל אולי אם אתה לא יודע היהודים הרוסים נחשבים ברוסיה כיהודים ובישראל כרוסים , אירוני אהה?.

לרוסיה אין כל קשר ליהודי רוסיה שבארץ וממש לא הכפת לה מהם. בדיוק כמו שהכפת לה מהאתיופים.

וכן אני אומר שאם המצב לא ישתנה יש לפעול בכל העוצמה ולהפיל את משתפי הפעולה של נאסראללה שהם סוריה ובסופו של דבר איראן , אבל עד שזה יגיע לאיראן כבר הרבה מדינות יהיו מעורבות.

פורסם

זה תקף גם לסוריה!היא אויב שאין לזלז בו.

אני לא מזלזל בה, אבל אם אתה מסתכל על העבר, אתה רואה שהיא כימעט ולא תקפה אותנו כמו שהחיזבאללה בלבנון תקף, ולכן, אף על פי שלא יהיה לנו שלום איתה, עדיין יהיה לנו שקט ממנה, וזה מה שחשוב.

ועוד דבר חשוב, רציתי להגיד שלבנתיים, אם נמשיך בקו הזה אולי ננצח את הטרור.

אמריקה פועלת בעירק להקים משטר דמוקרטי, וזה לבנתיים מצליח להם, אנחנו פועלים כדי לסלק את הטרור בלבנון, אחרי שנגמור איתם, אז יהיה לנו מספיק זמן כדי לתפל בפלספטינים, ואחרי שנגמור גם איתם, נוכל לגשת למלחמה נגד סוריה ואיראן, כלומר, כל פעם צריך להפיל משטר אחד, וכך אפשר לגבור על משטרי הטרור בעולם, אחרת הם מציפים אותך.....

פורסם

חח בחיים לא תגמור עם הטרור ללא מילחמה כלל עולמית , ניראה אותך מפרק את אירגוני הטרור בצ'צ'ניה רוסיה נילחמת איתם עשרות שנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים