פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים New balance 691הדבר הכי קרוב שאפשר לסקוני מבחינת תחושה וביצועים.אז למה לא לקנות סוקוני וזהו?ואגב אנשים-צאו מהסרט, נעל טובה אולי יכולה להיות נוחה יותר, אבל להוריד לכם תזמן בריצת 2000 היא לא.
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים אז למה לא לקנות סוקוני וזהו?ואגב אנשים-צאו מהסרט, נעל טובה אולי יכולה להיות נוחה יותר, אבל להוריד לכם תזמן בריצת 2000 היא לא.מצטער,אבל לא לכל אחד יש 600 ש"ח לזרוק על נעליים [....]והדבר השני שאמרת-ברור שהיא לא תוריד מה-2000...אבל לעומת זאת-בריצות 60 ההבדל הוא עצום בין הנעליים.
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים אז ככה נתחיל באלגנט ליום יוםאלגנט לבן שפיץ..לא שפיץ שפיץ אבל בערךאלגנט בז אותו דגם רק בז'אותו דגם שחוראלגנט שחור שפיץ מרובעאלגנט חום שפיץ מרובעאלגנט חום עים עקב אמיתית מעץ ועור אמיתי חחח לא יודע בכל הנעליים העור אמיתי פשוט בנעליים האלו רואים שזה ממש ממש אמיתי(הכי יקרות 700 שקל)ווכן זה גם שפיץ חלקינעלי אלגנט שחורות חצי מגף אבל לא שפיץ הרגילות חצי עיגול מקדימהנעלי אלגנט חצי מגף עים רוכסן שחורות חצי עיגול בסוףנעלי ספורט:נייק אדום שחור אבל לא לריצה אבל עים קפיצים מאחורה..את האמת תוך חצי שנה כבר נראים כמו סמרטוטנייק אייר מקס שחור אדוםנייק פוטבול 90 כחול כסוףנייק לבן לא זוכר אבל עלה 550קאפה חצי ואנס כאלו צבע כחולAND1 הנעליים הכי טובות שלי...עברתי איתם גיבוש,שחייה בים,ריצות של 20 ק"מ בחולות ומים,חח כדורסל וכדורגל טיפוס הרים מה לא כבר שנה שלא נקרעו צבע שחור שולט עים פס כסוף וסוליה לבנה...אהה וגם טיול שנתי חחכפכפים ליום יום אבל באסה הם נקרעו דווקא היום אהבתי אותם...והלכתי יחף בבית ספר וחח ובצומת ובאוטובוס חח עד שהגעתי הביתה(פדיחות)מחר קונה בדיוק כאלו !!!!
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים אז ככה נתחיל באלגנט ליום יוםאלגנט לבן שפיץ..לא שפיץ שפיץ אבל בערךאלגנט בז אותו דגם רק בז'אותו דגם שחוראלגנט שחור שפיץ מרובעאלגנט חום שפיץ מרובעאלגנט חום עים עקב אמיתית מעץ ועור אמיתי חחח לא יודע בכל הנעליים העור אמיתי פשוט בנעליים האלו רואים שזה ממש ממש אמיתי(הכי יקרות 700 שקל)ווכן זה גם שפיץ חלקינעלי אלגנט שחורות חצי מגף אבל לא שפיץ הרגילות חצי עיגול מקדימהנעלי אלגנט חצי מגף עים רוכסן שחורות חצי עיגול בסוףנעלי ספורט:נייק אדום שחור אבל לא לריצה אבל עים קפיצים מאחורה..את האמת תוך חצי שנה כבר נראים כמו סמרטוטנייק אייר מקס שחור אדוםנייק פוטבול 90 כחול כסוףנייק לבן לא זוכר אבל עלה 550קאפה חצי ואנס כאלו צבע כחולAND1 הנעליים הכי טובות שלי...עברתי איתם גיבוש,שחייה בים,ריצות של 20 ק"מ בחולות ומים,חח כדורסל וכדורגל טיפוס הרים מה לא כבר שנה שלא נקרעו צבע שחור שולט עים פס כסוף וסוליה לבנה...אהה וגם טיול שנתי חחכפכפים ליום יום אבל באסה הם נקרעו דווקא היום אהבתי אותם...והלכתי יחף בבית ספר וחח ובצומת ובאוטובוס חח עד שהגעתי הביתה(פדיחות)מחר קונה בדיוק כאלו !!!!פאק איזה כוסית !?@#לי יש נעל ספורט אחתנעל יציאה אחתוסתם איזה כפכףזהו
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים שמאל - Nike air Pegasus לאימונים (וגיבושים ) ימין Adidas לא יודע איזה דגם לכל השאר
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים פאק איזה כוסית !?@# לי יש נעל ספורט אחת נעל יציאה אחת וסתם איזה כפכף זהו פאק איזה כוסית לי יש נעל אחת וקרוקס
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים דאממ.. בוא נתחיל 4. לריצה - Nike shoX OZ וזה עוד לפני שבדקתי מה יש במגרה... :o אחד הנעלים היפות שראיתי (ספורט) כמה עלו לך? אתה זוכר מאיפה??? נעלים ממש יפות.........
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים עובדה שהייתי גם במגה ספור ולא היה כזה וגם בחנות ספורט של מותגים ולא היה....
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים אני כל הזמן רואה כאלו דגמים בלי סוף תנסה בספורט ורטיהמר סאקל ועוד לא חסר בארץ
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים יופי של נושא מצאתם לכם לדבר עליו!!נעליים ועוד בפורום של מחשבים!!חחחחחחחחחחחחחחחחחבכל אופן אני נועל נעליים של פומה ודיזל לפעמים(הם לא נוחות כ"כ כמו הפומה)!!
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים :o אחד הנעלים היפות שראיתי (ספורט) כמה עלו לך? אתה זוכר מאיפה??? נעלים ממש יפות......... 650 במגה ספורט לפני חצי שנה בערך.. יש לך אותן בלינק שמצאתי את התמונה - רן ספורט www.runsport.co.il
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.