פורסם 2006 ביולי 1619 שנים חבר שלי גר בקריות הוא אמר שהוא שמע בומים וזה (בMSN) והיתה צפירה בעפולה אמאלה איזה לחץ אני מת פה מפחד!!!עריכה: זה שידור חי!!! אמא'לה!!
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים איזה יופי ! עוד 40-50 קיולמטר והם בתל אביב אני רוצה לשמוע עכשיו תאימוים של אומלרט!
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים לא הפציצו בחיפה אז אל תגיד סתם, שמעתי הדי התפוצצויות מאוד רחוקים, ככה שזה יכול להיות רק באיזור הקריות הרחוקות אבל לא בחיפה.
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים לא יודע מה איתכם,בתןר תושב בת-ם כבר היום באו פקחים בדרישה מיידית לפנות מקלטים.
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים ובמה שונים תושבי תל אביב משאר התושבים? התושבים לא שונים. הדבר השונה הוא שזה מרכז. צפיפות האוכלוסין שם היא גבוהה מאוד ורקטות במרכז=המוון הרוגים וזה יהיה בלתי נסבל. נהיה חייבים לזיין את לבנון בכל הכח.
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים תאמין לי שהצפיפות פה בחיפה והקריות גם היא לא קטנה בכלל, ובנוסף המתקנים הרגישים שיש פה, מתכון לאסון.
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים ובמה שונים תושבי תל אביב משאר התושבים? *נבהיר מראש שאני לא תושב תל אביב-תל אביב מהווה את מרכז הארץ...בכל המובנים של הדבר...-בכל אזור גוש דן מדובר בצפיפות אוכלוסין גבוהה מאוד...ירי קטיושה לעבר אזור זה מניב סיכויים גדולים לפגיעה בנפש,ואפילו גרוע מזה-פגיעה באנשים רבים-תל אביב מהווה את מרכז השפיות...עיר בלתי פגיעה,עיר מנותקת מהמציאות הקשה,וככה גם כדאי שזה יישאר-אם כל הארץ נמצאת בטירוף,לפחות שיהיה לנו עוגן אחד של שפיות-תל אביבים לא רגילים לדברים בוערים מהשמיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.