פורסם 2006 ביולי 1619 שנים ממש יעזור, כבר עכשיו ישנם 500 מפגינים בתל אביב נגד המלחמה.... כחיפאי אני רק יכול להגיד: בושה!
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים כרגע,נערכת הפגנה בת"א עם 1K אנשים נגד ה"תקיפה" בלבנון..לאור העובדה שיש פה מספר שמאלנים באתר,אני לא יכתוב מה הייתי רוצה שיפול שם עליהם.
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים אני בכיף הייתי נותן לנסראללה את הנ.צ של ההפגנה וגם כמה קטיושות כדי שלא יפספס.
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים מחבר איזה פחדנים התל אביבים האלה , רק שמעו שתל אביב על הכוונת התחילו לנבוחהיי היי בלי הכללותאני רמת אביבי גאה וממש לא התחלתי לנבוח.מדובר באוסף של הזויים שהקשר בינים ובין העולם, מקרי בהחלט.
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים אל תתבייש שתיפול עליהם קטיושה אמן. איזו קטיושה בראש שלך?היא בחיים לא תגיע!
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים מחבר תגיד לי, בן כמה אתה? אתה יודע מה? שכח מזה לא מעניין אותי אפילו לדעת. מה הקשר עכשיו לטווח של הקטיושה?? אתה מפספס את הנקודה כמו ילד בן 12 שמתעסק בתפל
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים מחבר הוא צודק, קטיושה לא תגיע, טיל יותר מתוחכם- כן. (כמו הזלאל)RK, ממך ציפיתי ליותרזה כמו שאני אגיד שצריך לעשות לאחמד טיבי חיסול ממוקד ואיזה אדיוט פה יקפוץ ויגיד שהוא ח"כ וזה בחיים לא יקרה.ברור שזה לא יקרה וברור שלא תיפול קטיושה בדיוק במרכז ההפגנה(גם בגלל המרחק וגם בגלל הדיוק) אבל זה לא אומר שאסור לי להביע משאלת לב.
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים דווקא בfox news היו כמה קטעים טובים היוםשאלו את נתניהו why won't you talk with the hezbollaאז בלי לחכות הוא ענה why won't you talk with Al-Qaeda? כמובן שהמנחה השתתקואז גם הגיע מישהו ואמר שישראל צריכים לקחת את כל האסירים הלבנונים והפלסתינים ולשים אותם במפעלים הכימים בחיפה ולצאת בהודעה לנאסראללה שהוא יכול לירות את הטיל לשם עכשיו.
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים חחח אחלה רעיון! לאאא שנייה למה במעפלים הכיימים ננעל אותם בדירות קשורים ומרקותים לריצפה בנהריה,קרית שמונה וכ'וחחחח לזה אני קורא מבצע חומת מגן!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.