עבור לתוכן

מולטי טריינר ב-1000 ש"ח, שווה את הכסף?

Featured Replies

פורסם

כרגע אני עובד בחופש, כבר יש לי 500 ש"ח ביד ובקרוב אקבל עוד כסף. בכל מקרה, אני מתלבט מה לקנות - כרטיס מסך חזק, נגן MP3 איכותי, או משהו אחר. במקרה גם חשבתי על משהו שרציתי לפני כמה שנים, כשהייתי קטן יותר - מולטי טריינר, הבעיה שלא היה לי כסף וההורים כמובן לא רצו לקנות את זה.

מה דעתכם על מולטי טריינר בכללי?

האם הוא שווה את הכסף?

http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=8782131

מה דעתכם על המולטי טריינר בקישור הנ"ל? נראה לי חברה "ג'נרית", אם אפשר לכנות אותו ככה.

פורסם

בשביל מה יש חדר כושר? :screwy: וכל דבר שאתה יכול לעשות עם מולטי טריינר, אתה יכול לעשות גם בלי.

פורסם

בכסף הזה עדיף ללכת חצי שנה לחדר כושר

פורסם
  • מחבר

בכסף הזה עדיף ללכת חצי שנה לחדר כושר

מה לעשות אחרי חצי שנה? הרי בסופו של דבר, יש לי שנת לימודים ארוכה ואני לא הולך לעבוד בקרוב.

פורסם

שלום מייקי :o

שמע, המכשיר (הדיי מעפן) הזה כולל רק 75 ק"ג של משקולות.

בן כמה אתה תזכיר לי ? 17 ? סביר שעם פרפר אתה תתחיל ב30-40 קילו, עם פולי עליון גם ב40, ועם פושטי ברכיים אתה תתחיל ב20-30 או אפילו 40, אז מה תעשה אחרי חצי שנה של שימוש במכשיר, כש70 ק"ג יהיה כבר קל מדיי ? תעשה 3 חודשים במכון כושר אם לא מתאימה לך חצי שנה, יתן לך תוצאות יותר טובות מזה בהרבה.

פורסם

עזוב אותך מהמכשירים האלה.. לרוב הם לא כל כך שימושיים ומשעממים מהר מאוד.

אתה לא יודע אם אתה תתמיד בזה.. ואם לא .. אז זה כאילו זרקת כסף לפח. וכמו שאמרו כאן .. אחרי חצי שנהףה המכשיר לא יהיה טוב בשבילך.

זה מכשיר שנועד לבחורות.

וגם אם אתה קונה אותו.. ואתה לומד. הדבר הכי גרוע זה להתאמן בבית לבד.. משעמם וזה יטריף אותך.. עדיך חדר כושר. לראות אנשים.

ואפילו לצאת לריצות או רכיבה על אופניים.

גם עוזר לגוף וגם לנפש (לרכב ולרוץ במקומות יחסית שקטים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים