עבור לתוכן

מה לעשות עם אדם מסוכן?!

Featured Replies

פורסם

חברה שלי ישבה מתחת לבניין עם חברה שלה

פתאום ירד אחד הדיירים חשב שהן מעשנות שם סמים דפק לחברה שלי מכות רצח...

היא הגישה תלונה למשטרה על תקיפה לפני כמה חודשים טובים כבר ומאז כאילו לא היה .

כל פעם שהיא עוברת בסביבה שם הוא גם שם,עכשיו אני מפחד שהוא יעשה לה משהו יותר חמור מזה,והמשטרה לא עושה כלום,והיא הלכה כבר כמה פעמים לתחנה

מה לעשות?

פורסם

מה זאת אומרת לא עושה כלום? >:(

פורסם
  • מחבר

כלום...הוא לא זומן לחקירה שום דבר..

כאילו היא לא הגישה תלונה

פורסם

אז שתגיש תלונה שנית,למה הוא חשב כך,אתם מכירים אותו אישית?

פורסם
  • מחבר

הוא התחיל לצעוק עליהן שם "מה אתם מעשנות פה סמים" שניה אחרי זה הוא כבר דפק בה מכות..היא גם לא ממש הבינה

והיא לא מכירה אותו..

פורסם

DAMN :screwy:

שתגיש תלונה שמית :nixweiss:

באיזה אזור היא ישבה\?

פורסם

כלום...הוא לא זומן לחקירה שום דבר..

כאילו היא לא הגישה תלונה

רגע...ולמה היא צריכה אותך אם לא להגן עליה ? אתה נמושה או מה ? תיקח צינור מתכת, תעלה אליו ותקרקף אותו..מביאים לחברה שלך מכות ואתה סומך על משטרה ? אני מתפלא שהיא עדיין איתך בכלל..

פורסם
  • מחבר

מתחת לבניין כל שהוא בחנייה..

רגע...ולמה היא צריכה אותך אם לא להגן עליה ? אתה נמושה או מה ? תיקח צינור מתכת, תעלה אליו ותקרקף אותו..מביאים לחברה שלך מכות ואתה סומך על משטרה ? אני מתפלא שהיא עדיין איתך בכלל..

תאמין לי שאני לא נמושה.

כבר הורדתי לבן אדם את הרכב מהכביש.

אני מעדיף לסגור את זה עם המשטרה כי ככה הוא יותר ידפק אם יפתח לו תיק,במקום שאני יבוא ויפתח לו את הראש, יש מבין?

פורסם

שמע אח שלי תשיג איזה תריסיס פילפל או שוקר או איזה קרש רק לא סכין או משהו אם אפשר תלך גם עם חברים שלך

תדפוק לו בדלת תשאל אותו "תגיד למה הרבצתה לחברה שלי " עכשיו מכאן יש אלגוריתום

1) הוא יתן לך מכות > אתה מזיין אותו מכות אבל לא פוצע אותו או משהו או מסכן את חייו אפשר פיצוץ לביצים פה ושם בעיטות לבטן כמה אגרופים לראש ואיזה מקל לפיכות של הרגליים ולגמור תרסיס פילפל על הפרצוף שלו > אתה מאיים עליו שזה פרומו למה שיקרה לו אם עוד פעם אחת הוא יתקרב אליה ושאם הוא מעיז לדבר עם המשטרה שיכין מצבה

2) הוא נותן לך סיבה איכותוית למשל שהיא עשתה ראש או שרטה לו תאוטו או גנבה לו תכסף שהוא קבר בחצר > אתה בתגובה אומר לו שאם עוד פעם אחת הוא נוגע בה הוא נחשב כמת ומאיים עליו עם איזה אקדח או סכין או משהו ואומר לו שאם הוא מדבר עם המשטרה שיברח מהארץ

3 ) הוא נותן לך סיבה מצוצה מהתחת > אתה שם לו מכות של החיים שלו ושוב פעם אומר לו עוד פעם אחת אתה נוגע לי בחרבה אני מבתר אותך לחתיכות ומבשל לך תעין ונותן לפיטבול שלי וגם אם תדבר עם המשטרה

שמע תקח עליך איזה תרסיס פילפל קרש חבר וסכין אדם מטורף שהמשטרה לא עושה כלום בנדון עליו חייבים לטפל בו

אני לא רוצה לפתוח עיתון ולראות נערה נרחצה על ידי שיכור מטומטם יש מבין ?

תזיין לו תראש שיקבור תצמעו בבית נמאס מהחולי נפש האלה

פורסם

בן כמה הוא?!!!

לדעתי זה לא רעיון טוב לז** אותו מכות כי אז גם הוא יעשה את אותו דבר כי הוא :screwy: וזה בטוח :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

סביבות ה50.

פורסם

שמע אח שלי תשיג איזה תריסיס פילפל או שוקר או איזה קרש רק לא סכין או משהו אם אפשר תלך גם עם חברים שלך

תדפוק לו בדלת תשאל אותו "תגיד למה הרבצתה לחברה שלי " עכשיו מכאן יש אלגוריתום

1) הוא יתן לך מכות > אתה מזיין אותו מכות אבל לא פוצע אותו או משהו או מסכן את חייו אפשר פיצוץ לביצים פה ושם בעיטות לבטן כמה אגרופים לראש ואיזה מקל לפיכות של הרגליים ולגמור תרסיס פילפל על הפרצוף שלו > אתה מאיים עליו שזה פרומו למה שיקרה לו אם עוד פעם אחת הוא יתקרב אליה ושאם הוא מעיז לדבר עם המשטרה שיכין מצבה

2) הוא נותן לך סיבה איכותוית למשל שהיא עשתה ראש או שרטה לו תאוטו או גנבה לו תכסף שהוא קבר בחצר > אתה בתגובה אומר לו שאם עוד פעם אחת הוא נוגע בה הוא נחשב כמת ומאיים עליו עם איזה אקדח או סכין או משהו ואומר לו שאם הוא מדבר עם המשטרה שיברח מהארץ

3 ) הוא נותן לך סיבה מצוצה מהתחת > אתה שם לו מכות של החיים שלו ושוב פעם אומר לו עוד פעם אחת אתה נוגע לי בחרבה אני מבתר אותך לחתיכות ומבשל לך תעין ונותן לפיטבול שלי וגם אם תדבר עם המשטרה

שמע תקח עליך איזה תרסיס פילפל קרש חבר וסכין אדם מטורף שהמשטרה לא עושה כלום בנדון עליו חייבים לטפל בו

אני לא רוצה לפתוח עיתון ולראות נערה נרחצה על ידי שיכור מטומטם יש מבין ?

תזיין לו תראש שיקבור תצמעו בבית נמאס מהחולי נפש האלה

o_O

פורסם

תעשה כך תצבע בספריי את הדבר שמסתקלים ממנו מי מחות לדלת קח יותר מ5 חברים

קח כמה צינורות מברזל ,כמה ספריים , כמה אקדחים , ושוטגאן, וברזלים לידיים .

קודם הוא יפתח את הדלת מישהו מהחברים שלך יצבע את הפנים שלו שלא יראה כלום אחרכך שכמה חברים יפוצצו אותו מכות אם הברזלים עד שיעבד את ההכרה

תחניס אותו למכונית שלו תשעיר כמה קודם סימנים על הקיר כאילו הוא התנגש שם אם הראש

תשרוף לו את הבית וקח אותו לאוטו ותנסע לים תזרוק את המכונית למים או תשרוף את המכונית ביחד אם האיש וזהו

פורסם
  • מחבר

בן כמה הוא?!!!

לדעתי זה לא רעיון טוב לז** אותו מכות כי אז גם הוא יעשה את אותו דבר כי הוא :screwy: וזה בטוח :nixweiss:

חשבתי על זה...ותאמת אין לי הרבה ברירות,זו המשטרה מכניסה אותך לחוסר ביררות שהיא לא מזיזה את התחת שלה להוציא אנשים מסוכנים כאלה מהרחוב.

פורסם

סביבות ה50.

ובן כמה אתה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים