עבור לתוכן

שאלה על נשק נגד טילים

Featured Replies

פורסם

לשיראל הרי יש את טילי חץ, פטריות ואת מערכת הלייזר נאוטילוס אז למה לא מורידים את הטילים האירניים/סוריים כל עוד הם באוויר?

פורסם

כי זה יקר מאוד......

פורסם

אולי כי עוד לא ירו עלינו טילים?

ירו עלינו רק קטיושות שעליהם כל מה שהזכרת לא עובד.

פורסם
  • מחבר

אוקי קיבלתי תשובה תודה.

פורסם

לשיראל הרי יש את טילי חץ, פטריות ואת מערכת הלייזר נאוטילוס אז למה לא מורידים את הטילים האירניים/סוריים כל עוד הם באוויר?

אין לה אותה.

פורסם

אין לה אותה.

באמת..? כי ראיתי פעם תוכנית עליה בערוץ 22

פורסם

היא לא מבצעית כרגע.

היא הייתה חוסכת לנו הרבה הרבה חיי אדם ובעיות.

פורסם

היא לא מבצעית כרגע.

היא הייתה חוסכת לנו הרבה הרבה חיי אדם ובעיות.

הכל בגלל שהאמריקנים נטשו אותה והשאירו אותנו עם חוסר בכמה מיליוני דולרים...

אבל המערכת הזאת כן יכולה להוריד קטיושות, תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

כן היא במיוחד נגד קסאים,פגזים וקטויושות.מה שבטוח שאתם יכולים לשכוח ממנה היא בוטלה.

פורסם

יש למישהו מקור לכך שהיא בוטלה? על פי ויקי הפעלתה נדחתה ל2010

פורסם

האמריקאים, כמו שעשו עם ה"לביא" בעבר, מוכיחים שלא אכפת להם מאיתנו ומפקירים אותנו שוב. הם משכו את ידם מהמימון של התוכנית והיא כנראה תתעכב עד אחרי 2010.

מטרת נאיטילוס היא להשלים את המערך של הפטריוט והחץ, שלא יכולים להפיל רקטות קלות לטווח קצר, מהסיבה שהפטריוט עצמו יותר גדול מהרקטה.... =\

חוץ מזה שאין לו מספיק זמן תגובה להינעל על הרקטה בכזה מרחק קצר (מהשיגור עד הפגיעה בערך שלוש ארבע דקות)...

פורסם

הנאוטילוס לא בוטלה ולא נעליים.

ישראל היא זו שזנחה את הפיתוח, אמריקה לקחו אותו, המשיכו אותו קצת, ועכשיו הם קוראים לזה Skygaurd ולוקחים את הקרדיט על פיתוח המערכת לעצמם |:

ישראל כרגע במגעים לרכישת מערכת אחת.

פורסם

מטרת נאיטילוס היא להשלים את המערך של הפטריוט והחץ, שלא יכולים להפיל רקטות קלות לטווח קצר, מהסיבה שהפטריוט עצמו יותר גדול מהרקטה.... =\

חוץ מזה שאין לו מספיק זמן תגובה להינעל על הרקטה בכזה מרחק קצר (מהשיגור עד הפגיעה בערך שלוש ארבע דקות)...

כאן הנאוטילוס מצטיינת,

היא בעצם יורה קרן לייזר מרוכזת וחזקה מאוד

כיוון שלייזר נע במהירות האור, לא חשוב באיזו מהירות נע הטיל, בשביל הלייזר הוא נייח

הלייזר פוגע בגוף הטיל וגורם לו לאבד את הצורה האווירודינמית שלו מה שגורם להתפוצצות באוויר תוך פחות מ 2 שניות

פורסם

המערכת יורה קרן לייזר שמעותת את צורת הטיל? :o אתה בטוח בזה? נישמע לי קצת הזוי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים