פורסם 2006 ביולי 1719 שנים לא שהמוט עף הוא עושה בומים על קוולים וכול הבית זז כאילו אשכרה משהו התפוצץ פה
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים יש הבדל מאוד ברור בין רעש של מטוס ורעש של טיל שנופל, ושמעתי את שניהם שמעת את הבום של הפגיעה, אבל אני לא יודע איך נשמעת רקטה בזמן הטיסה שלה. מטוס מקפיץ אותי בשניה הראשונה שאני שומע אותו.
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים יש נפילות היתה אזעקה... רץ לשירותים--->המרחב המוגן שלי עריכה: בחיפה כל הטילים נפלו בים. צפת ועכו, היו טילים גם כן, לא דווח על נפגעים נכון לעכשיו.
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים חחח תשתטח בתוך האמבטיה ושמע אם הבית שלך חוטף פגיעה ישירה חוץ ממקלט או ממ''ד כלום לא יעזור לך
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים חחח תשתטח בתוך האמבטיה ושמע אם הבית שלך חוטף פגיעה ישירה חוץ ממקלט או ממ''ד כלום לא יעזור לך המקלט שלי בבניין הוא בערך נחיל הג'וקים הגדול ביותר בחיפה. התעוררתי מההפצצה הזאת אני לא. למזלי סבא שלי התקשר אליי והעיר אותי, בחיים לא הייתי מתעורר מזה.
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים אני גר בכרמל והיה פיצוץ ממש חזק...לא רוצה לומר מיקום מדויק אבל היה פה הרבה מזל זה היה יכול להיות אסון גדול.מאיפה לך המיקום?הולי קראפ עוד אחד... ובקודם היה בבית משפט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.