עבור לתוכן

זהירות, תחשבו שוב אם אתם עומדים לקנות מסכים של MAG, יש לי מסך 17" 796FD

Featured Replies

פורסם

כבר כמעט שנתיים והעיוותים בלתי נסבלים... חוץ מזה שהתמונה לא מצליחה למלא את כל המרקע ונראית שקועה פנימה או סתם מעוותת בקצוות הבעיה היותר רצינית היא שאי אפשר להכניס לפוקוס את כל האזורים בתמונה בו זמנית, ככה שתמיד הכתב(ואני קורא המון טקסטים ישירות מהמסך שעות על גבי שעות...) לא מפוקס באיזשהוא קטע של התמונה וזה מבאס!!! ועושה כאבי ראש ונמאס לי לנסות לתקן את זה כי זה פשוט "להעביר" את הטשטוש לקטע אחר!!! זה מעצבן וכבר אין לי כח יותר לריב עם זה... אמנם יש ארבע "מנהלי פוקוס" במסכים של מאג אבל שום קומבינציה שלהם לא נותנת פתרון מלא ואפילו רחוק מזה. אז ראו הוזהרתם!

ולחשוב שעוד שילמתי 2000 שקל (לפני שנתיים) בשביל מה שנחשב לרולס רויס של המסכים פשוט מתסכל!

הייתי רוצה לשמוע מה המצב אצל חבר'ה עם מסכים של יצרנים אחרים

פורסם

יש לי LG FLATRON 775FT והוא לא עושה לי שום בעיות, מרוצה מכל רגע....

יש לי חבר עם מאג מחורבן, לא זוכר ת'דגם, אבל לא משהו ישן, וגם מלא בבעיות ואיכות חרא...

פורסם

I Love My SONY ;D

פורסם

היה לי MAG 17 FD חמש שנים בלי שום בעיה (עד שהוא נשרף)

ועכשיו יש לי MAG 19 FD ושוב עובד מצויין ואין שום תלונות

יכול להיות שנפלת על מסך דפוק

פורסם

ה XJ500T שירת אותי נאמנה, ואני לא מכיר אנשים שהתאכזבו ממאג בכלל, לא כאלה שאני מכיר באופן אישי ורכשו את המסכים של החברה.

פורסם

גם לי יש LG 775FT,

אני סופר-מרוצה, ברור שמי שיש לו מאג יהיה מרוצה, עד שהוא יראה מסך של LG/Samsung,

אין מה לדבר בכלל, במסכים של מאג ופרוויו למשל, התמונה תמיד נראית לי כאילו המסך מלוכלך,

האיכות ממש זוועה..

פורסם

יש לי מסך מאג xj700t כבר 4 שנים כמעט

והוא די בסדר יחסית למסך לא הכי חדש

פורסם

יש לי מסך Lite-On 17 כבר שנתיים, והוא פשוט נהדר.......

אף פעם לא הייתה לו בעיה, התמונה אחלה.....

לא תמיד חייבים ללכת על "שם" כמו מאג או סמסונג.

פורסם

מאג נחשבים ל"מותג" רק בארצינו הקטנטונת, וזה רק כתוצאה משיווק חכם ביותר.

פורסם

לי יש iiyama

visionmaster pro 410

ואני די מאוכזב.

הביצועים בכל מה שקשור לרזולוציות וקצבי רענון טובה מאוד אבל התמונה אף פעם לא בקצוות ותמיד מעוות ונראית שקועה, וגם יש לי פיקסל מת!

פורסם

איך יכול להיות פיקסל מת במסך CRT?

זה לא "שמור"רק למסכי LCD?

פורסם

לי יש כרגע - V.M Pro 413 Flat color - של IIYAMA ואני די מאוכזב - גם מחדות התמונה וגם מבעיות התחממות שהוא סובל מהם - והוא חדש לגמרי ( כחודשיים ) - ובחברה לא מוכנים להחליף לחדש .

פורסם

ה-786FD שלי לא מראה סימני עייפות. אני מאוד מרוצה ממנו, והוא כנראה ימשיך איתי למחשב הבא שלי.

פורסם

לי יש lg ft 795 עם 4 USB מאחורה חתיכת מסך.

הוא גם כבד אבל הכל מצויין אצלו.

פורסם

לא יודע למה אתה מתלונן על ה MAG ??? יש לי MAG XJ700T כבר 5 שנים !!!! ואני לא רואה שום בעיה בו .... אני עובד על רזולוציה של 1024X768 ו RR 85 המסך ישן ובגלל זה הוא לא מרשה RR גבוה יותר אבל אני לא צריך יותר מזה .... (צריך אבל אני יכול להסתפק בזה)

פשוט עליתה על אחד קאקא :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים