עבור לתוכן

מה???? CORE 2 דגם 6600 עולה יותר מ 2,000 שקל ?

Featured Replies

פורסם

מה???? CORE 2 דגם 6600 עולה יותר מ 2,000 שקל ?

ככה ראיתי בזיגזג

פורסם

קודם כל הוא רק יצא אז המחיר טיפה גבוה יותר אבל מה קרה?זה בערך כמה שהוא אמור לעלות :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

רגע אבל עד תחילת 2007 הוא ירד ?

פורסם

הבעיה פה שבגלל שתי מגה מחורבנים של קאש 2 יש איבוד ביצועים גדול לפי בנצ'מרקים

פורסם
  • מחבר

מה אתה אומר בזה שהמחירים ירדו מ 2,000 שקל עד תחילת 2007?

פורסם

עד תחילת 2007 כנראה שהמחירים לא יירדו

וגם אז לא ידוע כמה משמעותית תהיה הירידה אם תהיה

פורסם
  • מחבר

ואם יש לי תקציב עד 4,500 אני יכול לקנות דגם E6600 איך זה הולך אני מקבל את ה CORE 2 בתוך מעבד עם לוח אם וכו או שככה חלק קטן?

פורסם

2000 זה רק מעבד

ב-4.5K כנראה שלא תצליח להכניס במפרט מאוזן E6600

אלא אם כן מדובר על שרת ביתי או משהו בסגנון

פורסם
  • מחבר

אני קונה מחשב אחד את השני שאני עכשיו משתמש בו אני יביא לאחותי חשבתי על שידרוג שאני יביא לחברה את המחשב הישן והם יורידו לי כסף למעבד CORE 2 את זה אני יבדוק אבל אני מתכוון לקנות רק בתחילת 2007 כך שיהיו בטח מבצעים בIVORY נכון?

פורסם

זה לא פורום נביאים

אף אחד לא יכול להגיד כן או לא

פורסם
  • מחבר

אוףף זה מבאס לאלה שאני לא יכול להחזיק מעבד כזה ונגיד אם יהיה לי 5,000 שקל אני יוכל להחזיק מעבד כזה עם הכל ? והשאלה השנייה איך זה הולך אני מקבל מעבד ממש עם מאווררים ולוח אם?

פורסם

ב-2000 ש"ח אתה מקבל מעבד, מאוורר מקורי של אינטל למעבד וקופסאת פלסטיק שקופה עטופה בקרטון עם כל מיני תמונות וציורים של אינטל.

פורסם

אני רק מקווה שלא יקרה ההיפך ובגלל הביקוש הרב וחוסר היכולת של AMD לענות, המחירים יעלו.

פורסם

אוי אוי !!

זה בדיוק המעבד שרציתי לקנות בגלל ה4 מגה קאש!!!

:pissed: :pissed:

בכל מקרה יש לי תקציב של 7,000 ש"ח אבל אני גם רוצה להכניס בוא 2GB זיכרון למרות שגם 1GB יהיה בסדר ,גם כ.מסך טוב כמו X1900XT אבל אני בטוח שלא יהיה לי תקציב לזה אז אולי X1800XT ואז ספק טוב ,HD של MAXTOR DIMONDMAX ואו לא ציפיתי למחיר כל כך גבוה וגם אם זה ירד זה לא ירד בהרבה...

פורסם

ב-2000 ש"ח אתה מקבל מעבד, מאוורר מקורי של אינטל למעבד וקופסאת פלסטיק שקופה עטופה בקרטון עם כל מיני תמונות וציורים של אינטל.

מישהוא יודע אם המאוורר הזה טוב ושקט ?

או שצריך החליף אותו ולקנות מאוורר אחר (כדי שיהיה מאוורר שקט וטוב יותר)

כמו שקרה עם פנטיום D ??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים