עבור לתוכן

כרטיס מסך חדש

Featured Replies

פורסם

[הודעה ראשומה :D ]

אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש בשבועיים הקרוביםת ורציתי להתייעץ. אז מה אתם אומרים. בהנחה שהתקציב שלי הוא לא מגיע לרדאון או ל 4600, אבל יכול להגיע עד ל-1400 ש"ח, קצת פחות. מה כדאי לעשות? איזה כרטיס, איזו חברה ?

MSI ו LEADTEK הם סבירים ? :Q אני פשוט לט יודע.. הם מתקרבים ל GAINWARD ?

תודה רבה מראש,

הניובי של הפרום :D

פורסם

1400 שקל ?

קח SUMA 128 MB SE- TI 4200

כרטיס מעולה , זכרונות מהירים מאוד , שווה כל שקל . בקלות ניתן להגיע איתו לרמות של 4400 , ועם קירור מספק , אפילו לעבור את הביצועים של 4600 .

פורסם
  • מחבר

בתור התחלה תודהת ודבר שנית נשמע לי שאתה מבין קצת, אז תוכל ליצור קשר באי סי קיו, או במירק?

70906993

Quakenet / #wCrew

תודה רבה.

פורסם

תתחיל בלקרוא את חוקי הפורום, לתת כותרת נורמאלית לשאלה שלך, לעשות חיפוש (כמה כבר דובר פה על כרטיסי מסך... אפילו אני התחלתי להבין קצת ;)), ובטוח לא יהיו לך יותר שאלות.

ברוכים הבאים, דרך אגב.

פורסם

תמיד החברות שאתם מציעים זה:

Ladatek

MSI

SUMA

Gainward

למה?. יש למשל את TripleX המצויינת (המצלה חמה) וגם החברה טובה מאוד לOC אז אני מציע TripleX ולא רק בגלל שיש לי אותו!

פורסם

בתור התחלה תודהת ודבר שנית נשמע לי שאתה מבין קצת, אז תוכל ליצור קשר באי סי קיו, או במירק?

70906993

Quakenet / #wCrew

תודה רבה.

שלום וברוך הבא לפורום.

הפורום נועד לשאלות שונות, שייענו בפורום.

אם יש לך שאלה אתה תקבל עליה תשובה בפורום, זה לא מקובל שתדרוש מאנשים ליצור איתך קשר באמצעים שונים.

הם נמצאים כאן כדי לעזור לך, אף אחד לא מתכוון לרדוף אחריך.

פורסם

1400 שקל ?

קח SUMA 128 MB SE- TI 4200

כרטיס מעולה , זכרונות מהירים מאוד , שווה כל שקל . בקלות ניתן להגיע איתו לרמות של 4400 , ועם קירור מספק , אפילו

לעבור את הביצועים של 4600 .

לא, מה פיתאום, לא הגזמת !

תמיד החברות שאתם מציעים זה:

Ladatek

MSI

SUMA

Gainward

למה?. יש למשל את TripleX המצויינת (המצלה חמה) וגם החברה טובה מאוד לOC אז אני מציע TripleX ולא רק בגלל שיש לי אותו!

ממליצים על מה שיותר טוב ומישתלם לתקציב. מה מסובך בלהבין את זה?!

פורסם

לא, ThreadminatoR לא הגזים. זה OC עד לרמה מסוימת.

מצד שני אפשר להתפשר ולחסוך, ולהשאר עם TI4200 שיהיה TI4200, כמו הלידטק הטוב מאוד.

גם על טריפל X ממליצים. הם כרטיסים תקציבים שחיצונית הם יפים, מעבר לזה אין לי ניסיון אתם.

פורסם

TripleX ti4200 - כרטיס מצוין אחלה ביצועים אבל הקירור גרוע אז אתה לא תגיע לתוצאות טובות עם אוברקלוק.

Leadtek ti4200 - אחלה כרטיס ביצועים מדהימים עם הרבה אפשרויות אבל ה-TripleX קצת יותר טוב בביצועים אבל יש לו קירור מצוין ואתה יכול להגיע לתוצאות טובות מאד עם אוברקלוק, תוסיף גריז תרמי (AS3) ואתה תוכל להגיע לרמה של ti4600.

עם התקציב הזה אתה תוכל לקנות Leadtek ti4400.

פורסם

בחייכם... פריים בודד? על סמך פריים בודד אתה אומר שהוא יותר טוב ממנו בבצועים?...

פורסם

Leadtek ti4400

עריכה: יש לי את הכרטיס והוא מצוין הגעתי איתו בלי גריז תרמי למהירוית שעון: זכרון 680 ומעבד 305....קצת יותר מ-ti4600

פורסם

Leadtek ti4400

עריכה: יש לי את הכרטיס והוא מצוין הגעתי איתו בלי גריז תרמי למהירוית שעון: זכרון 680 ומעבד 305....קצת יותר מ-ti4600

כן אבל אני דיברתי על על ה-ti4200

והגריז התרמי ששמו על הכרטיס כדי לחבר את ההיטסינק והכרטיס לא כל כך טוב אז אם אתה רוצה להגיע לתוצאות יותר טובות אז כדאי שתשים גריז תרמי יותר אכותי כמו AS3.

פורסם

בסדר אבל יש לו מספיק כסף בשביל ti4400.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים