עבור לתוכן

בלוגים מלבנון ..מעניין מאוד

Featured Replies

פורסם

מרתק.

פורסם

אל תזלזל, boren.

זה מאוד חשוב ומעניין לדעת איך הצד השני מרגיש, ואם תקרא קצת תבין שלא כל הלבנונים אותו דבר ורובם לא רוצים שום קשר לחיזבאללה וסולדים מהארגון טרור הזה.

יש שם עשרות טוקבקים זועמים לפןסט של מישהו שאמר שבשעה זו יש לתמוך בחיזבאללה.

סך הכל זו מדינה פרו מערבית שיכולה להיות פרטנרית שלנו לשלום, רק אם יעקרו את חיזבאללה משם.

פורסם

אל תזלזל, boren.

ראית איזה סמיילי? למה אתה חושב שאני מזלזל? ??? הבלוגים האלה באמת מספקים חומר קריאה מרתק.

פורסם

אההה סליחה.

חשבתי שזה בציניות.

מצטער :-[

פורסם

ידוע אבל שמע בלוג של כמה עשרות אנשים לא משקף את הדעה הכוללת של לבנון עובדה שהחזיבלה שם ואף אחד לא מפריע לו

פורסם

זה לא כמה עשרות. כ-40 אחוז מאוכלוסיית לבנון הם נוצרים התומכים בלבנון מערבית וחופשית מהשפעה סורית.

הבעיה נמצאת ב-60 אחוז האחרים, מוסלמים שרבים מהם הם שיעים ותומכים בחיזבאללה.

פורסם

תראה אחי יש לי 40 במטמטיקה אבל זה לא עושה אותי טיפש! 60 יותר גדול מ40 !$#$@#$

פורסם

תראה אחי יש לי 40 במטמטיקה אבל זה לא עושה אותי טיפש! 60 יותר גדול מ40 !$#$@#$

וכמה בהבנת הנקרא?

40 נגד.

60 לא ידועים כי יש כאלו שנגד ויש כאלו שבעד.

זה לא 60 נגד 40 שלם.

פורסם

95 בהבנת הנקרא

פורסם

בסדר - אבל תבין את הנקודה.

בלבנון יש נתח גדול מאוד מהאוכלוסיה שנגד הקונפליקט הזה ונגד החיזבאללה.

פורסם

ועדייין הם נותנים לנסראללה להנהיג אותם :bash::nixweiss::kopfpatsch:

פורסם

זאת דמוקרטייה בחסות ארצות הברית תזכרו את זה.

הממשל שם ונסראללה לא תומכים בטרור, הם פשוט מסכנים מדי בשביל לפעול נגדו ונגד סוריה ואירן שכן תומכות בטרור, שהם כיום 2 המדינות היחידות בעולם הערבי שתומכות בלבנון, לבנון היא בסך הכל כלי של סוריה בשביל להפעיל את הטרור שלה נגדנו.

Lebanese democracy is not "by the people, for the people." It is by the feudal leaders, for the feudal leaders (and those who support them).

האמריקאים צודקים אולי שהם אומרים שהכעס שלנו צריך להיות מופנה כלפי סוריה, אבל אם הם לא מתכונים לעזור לנו מי אנחנו שניכנס לבוץ חדש בסוריה עכשיו P:

פורסם

זה כמו מאורת השמאל "הגדה השמאלית". לקחת אותה ולהפוך אותה להוכחה ש"לא כל הישראלים רוצים מוות לפלשתינים" היא עצובה.

אם יש שישה בלוגרים... סביר להניח שהם גם מנודים בתוך העם של עצמם, כמו השמאל בישראל.

פורסם

תתפלא, לא כל הישראלים רוצים מוות לפלסתינאים רוב העם השפוי מעדיף מוות לטרור (ופחות מ %50 מהפלסטיניאים תומכים בו)

:nixweiss: כמה מוזר הא?...

וכמו שאמרו לך חלק ענק מאוכלוסית לבנון היא פרו מערבית\ נוצרית, אז מה אתה מנסה להגיד, שהם בעצם לא?

ולהזכירך 70% בערך ואולי יותר מהשליטה במדינה שלך מתבצע והתבצע עד היום על ידי השמאל... הכל כך מנודה כמו שאתה אומר.

הממשלה שלך היא ממשלת מרכז-שמאל.

נראה לי שאתה חיי בבועה.

ובכל זאת תשאל את רוב הפלסתינאים הם יגידו לך שרוב ישראל היא ימנית והממשלה שלה ימנית.

ואנחנו נגיד שרוב לבנון היא ימנית והממשלה היא ימנית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים