פורסם 2006 ביולי 1519 שנים מחבר אני ידוע שזה לא אור.. (עזבו אל תשאלו למה)יש אולי דברים אחרים?חורים שחורים אולי וכו'?
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים בעיקרון אור ועוד כמה סוגים של גלים הם הדבר הידוע המהיר ביותראבל יש תאוריות לדברים יותר מהירים עד כמה שאני זוכר
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים חור שחור?? אתה יודע בכלל מזה ?חור שחור זה בעיקרון כוכב רגיל כמו כל הכוכבים ביקום. פשוט כוח המשיכה שלו חזק מאוד וקרני האור שנכנסות אינן יכולות לצאת מרוב המשיכה
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים כן גם שמעתי אני על משהו דומה שקוראים לזה "ניטרינו" שזה מין חלקיק שתמיד נע ,ועובר דרך כל דבר , ומשוטט לו ביקום ,אבל הוא נע במהירות האורשמעתי גם שיש איזשהי תופעה באטום שהיא מתרחשת מהר יותר ממהירות האור,אולי קפיצת האלקטרון ברמות או התנועה הסיבובית שלהם סביב הגרעיןחוץ מזה יש את החוק של אינשטיין שהוא הוכיח שלא יכול להיות שמשהו ינוע מהר יותר מהאור
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים לא חוק, תאוריה.בינתיים אף אחד לא הצליח (לפי ידיעתי) להפריך את התאוריה שלו, אז היא נכונה לרגע זה.
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים יש את החוק של אינשטיין ניראה לי שהוא הוכיח שלא יכול להיות שמשהו ינוע מהר יותר מהאורלפי איינשטיין שום דבר לא יכול לחצות את מהירות האור, כלומר אם מישהו נע יותר לאט ממהירות האור הוא לא יוכל להגיע אליה או לעבור אותה, אבל ייתכנו דברים שנעים מעל מהירות האור.
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים לפי איינשטיין שום דבר לא יכול לחצות את מהירות האור, כלומר אם מישהו נע יותר לאט ממהירות האור הוא לא יוכל להגיע אליה או לעבור אותה, אבל ייתכנו דברים שנעים מעל מהירות האור.זה ברור שאם משהוא זז במהירות מסוימתאז שום דבר שהוא לא זז במהירות גבוהה יותר לא יוכל להגיע אליה או לעבור אותה!זה כמו להגיד שמי שנוסע על אופניים יכול לעבור על מי שנוסע באוטו או שלא הבנתי אותך טוב???
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים זה ברור שאם משהוא זז במהירות מסוימתאז שום דבר שהוא לא זז במהירות גבוהה יותר לא יוכל להגיע אליה או לעבור אותה!זה כמו להגיד שמי שנוסע על אופניים יכול לעבור על מי שנוסע באוטואם משהו נע מלכתחילה במהירות איטית ממהירות האור, הוא לא יוכל , להגיע אליה ולעבור אותה, לא משנה כמה יאיץ. לעומת זאת, אם יש משהו שנע מלכתחילה יותר מהר ממהירות האור, ימשיך לנוע מהר יותר ולא ירד מתחת למהירות האור. מהירות האור היא מעין מחסום מהירות שלא ניתן לעבור מאף צד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.