עבור לתוכן

בעייה עם המחשב - דחוף

Featured Replies

פורסם

אז ככה, קניתי Thermaltake BigTyphoon והתקנתי אותו.

עכשיו כשאני מנסה להדליק את המחשב כלום לא קורה, הוצאתי את הלוח אם בשביל זה והכנסתי בחזרה אח"כ. הלד של הPOWER נדלק כשאני לוחץ על הכפתור, המאוורר של הCPU גם הוא זז קצת, וכך גם זה של הספק כח, הלד לא נכבה אפילו שאחריי התזוזה לא קורה כלום (צריך להחזיק את הכפתור 5 שניות) . המאווררים האחרים לא זזים (בדקתי), הנורה היקורה בלוח אם דלוקה, התקנתי גם עוד RAM אבל אין סיבה שזה יהיה הגורם נכון?

הלוח הוא על צ'יפסט D945G של אינטל, מיוצר על ידי אינטל, המעבד הוא 2.8 D דגם 820, הכ.מ. הוא X1900XTX, הספק כח הוא THERMALTAKE של 470W הראם זה 4 סטיקים של 512, 3 מתוכם של 533 ואחד של 667, כולם DDR2.

יש לכם מושג מה קורה? זה די דחוף לי כי זה מחשב העבודה העיקרי שלי :-[

פורסם

הסטיק שעובד במהירות 667 הוא במקרה הסטיק החדש?

פורסם
  • מחבר

הסטיק שעובד במהירות 667 הוא במקרה הסטיק החדש?

כן, אבל אחרי שהכנסתי אותו הכנסתי את המחשב לחשמל והכל עבד פחות או יותר (לא עשיתי בדיקה מלאה עם מסך, רק ראיתי שהמאווררים עובדים והכל בסדר.

פורסם

תוציא אותו החוצה, תראה אם המחשב עולה.

פורסם
  • מחבר

הוא לא עולה, לעומת זאת משום מה כשנגעתי בלמעלה של המארז עכשיו הוא העביר בי זרם חשמל משום מה שלא הפסיק עד שהזזתי את ידי מהמארז וניתקתי אותו מהחשמל. זה קורה גם שהמתג בספק על 0 ולא על אחד

פורסם

איזה לוח יש לך בידיוק? (דגם)

פורסם
  • מחבר

d945GNT

פורסם

לאיזה חיבור חיברת את ה-Big Typhoon?

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

לזה של הCPU, לא לזה של הצד, יש לביג טייפון יציאה של 3 פינים אז בהתחלה חיברתי אותו לזה עם ה3 ואז הבנתי מה הוא אז חיברתי את זה להוא של ה4 כשאחד מהפינים לא מכוסה השמאלי נראה לי, אבל אני לא בדיוק בטוח.

פורסם

תנסה לאפס את הביוס:

http://www.intel.com/design/motherbd/nt/nt_confg.htm

(אתה רק צריך להלחיף את הג'מפאר לכמה שניות, אל תעלה את המחשב עם הג'מפר ככה!)

פורסם

...משום מה כשנגעתי בלמעלה של המארז עכשיו הוא העביר בי זרם חשמל משום מה שלא הפסיק עד שהזזתי את ידי מהמארז וניתקתי אותו מהחשמל. זה קורה גם שהמתג בספק על 0 ולא על אחד

יש לך קצר, תחפש מה יכול לקצר, לדעתי זה ספק, אבל תחפש. זה יכול לקצר לך בין כרטיסים ללוח אם. תבדוק אם מלמתה המתקן של המאוורר נוגע בחוטים של הלוח (אצל חבר שלי זה גרם לקצר) תשים איזה קרטון או משהו בכדי להפריד בין לוח לבין המתקן ובין מתקן לבין מארז

לא צריך לעשות Clear CMOS כי המחשב לא נדלק בכלל ולא מגיע להגדרות של BIOS

פורסם
  • מחבר

אתה חושב שאם אני אנסה להחליף את הספק זה יעזור? (דווקא הספק חדש), אני לא חושב שיש חוטים חשופים בלוח, אני אנסה לבדוק. תודה

פורסם

תנסה לנתק כל דבר שאתה לא צריך כדי שהמחשב יעלה. (מאוררים, כוננים, כרטיסי הרחבה)

ואגב, הוא טען שהמחשב כן עולה. (מאוררים עובדים, מסך לא)

פורסם
  • מחבר

המחשב לא עלה, לא טענתי שכן.

בכל מקרה הוצאתי את הלוח אם מהמארז וחיברתי אותו מבחוץ, יש לכם מושג מה הבעייה יכולה להיות :(

אגב, הביגטייפון הוריד לי את הטמפרטורה ב20 מעלות ^_^

פורסם

תנסה להחליף שקע יכול להיות שההארקה שלך דפוקה וזה משפיע על המחשב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים