עבור לתוכן

כשנותנים לחתול לשמור על החלב

Featured Replies

פורסם

"חמושים פרצו את מעבר רפיח; מאות חצו את הגבול

1,500 פלסטינים הצליחו לעבור מעזה למצרים, ופלסטינים נוספים עשו את הדרך ההפוכה, לאחר שחמושים פרצו את מעבר רפיח, שהיה סגור מאז חטיפת החייל גלעד שליט. שוטרים מצרים ומסוקים ישראלים ניסו למנוע את הפעולה, אך לשווא

עלי ואקד והסוכנויות

פלסטינים חמושים שוב פרצו את מעבר רפיח, ומאות פלסטינים שהיו תקועים בצד המצרי של המעבר נכנסו היום (ו') אל תוך רצועת עזה, וזאת בסיוע חמושים פלסטינים שפוצצו חלק מגדר הגבול. שלושה שוטרים מצרים נפצעו במהלך העימותים, כשהחמושים פתחו לעברם באש.

שוטרים פלסטינים ניסו למנוע את הפריצה, אולם הדבר לא עלה בידיהם. במקום התפתחו עימותים בין הפורצים לבין שוטרים פלסטינים שביקשו למנוע כניסה לא מבוקרת של אנשים אל תוך הרצועה. עדי ראייה דיווחו גם על כלי רכב שעשו את דרכם בחופשיות מהרצועה למצרים.

"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3275787,00.html

פורסם

יש רק פתרון אחד [......]

פורסם

אני מרגיש מושפל.לנוכח המצב,אני מרגיש מושפל וכמפסיד.יש לי פנייה אישית:

מר אולמרט הנכבד

הנדון:נא הפסק לאונן ותתחיל תפקד כמו ראש ממשלה נורמלי

שלום,

אולי במקום לאונן בלשכה,תשרוף את רצועת עזה ולבנון?! תפתיץ אץ בייות ותעשה ממנה פנקייק,

במקום להמשיך במדיניות ההבלגה התבוסתנית שלך?!

בתודה,אזרח קטן

פורסם

אפשר לחשוב שכל זה לא קרה עד עכשיו מתחת לקרקע.

:bash: :bash:

מתחיל להמאס לי. אני לא רוצה לחיות בפחד. אני רוצה לחיות עם ראש מורם ובגאון.

מה שקורה מסביבינו הם חיים שלא מגיעים לנו, לעם ישראל.

כל מנהיג פה בא, עושה נזק (נשק לפלשתינים, יציאה מלבנון, בריחה מעזה, התכנסות... ::)) ואז נעלם.

נמאס לנו כבר. אנחנו רוצים חיים שפויים. תנו לצה"ל לנצח.. אנחנו יכולים.

מטוסים חולפים מעל לבית שלי פעם בשעתיים. אני רוצה הפצצות בלתי פוסקות עד להפסקת הירי,

לא פעם בשעתיים שלוש.

רוני דניאל אמר שצה"ל השתמש בפצצות קלות היום בבירות.

למה קלות? למה??? אתם מפחדים? המפקדה של החזבאללה תנשוך אתכם בחזרה?

לפני כשעתיים שלוש נפגע סטי"ל ישראלי אחרי הצהרה של נסראללה שזה יקרה. זהו גבול אדום! א-ד-ו-ם! אם היה נורה RPG במיקום אטסטגי והחזבאללה היה מטביע סטיל ישראלי? זה לא קו אדום, כיוון שאת הקו האדום הם עברו בקטיושה הראשונה; זו סכנה לא פחות חמורה מאשר עמדו בה החיילים ב-WWII.

פורסם

מה שעצוב זה אחרי שהעלו מסוקים עדיין לא הצליחו לעצור את המעבר, ככה זה גדר בלי הגנה לפניה היא לא גדר, הרי אפשר לעלות עם סולמות ואפשר לעבור מתחת ואפשר לפרוץ דרכה הרי זה היה ברור שזה יקרה זה רק עניין של זמן, מה עכשיו לחזור לציר פילדלפי? עם כל הכח שלנו ויש לנו כח תראו אותו לעולם אם אתם רוצים ליצור התרעה תצתרכו יותר מפצצות של 200 קילו חומר נפץ תשתמשו בפצצות של טונה לפחות שיעשו להם שם מכתשים, ראיתי מה זה פיצוץ של טונה והבור שעשיתם שם הוא ממש קטן לידו, תרימו להם בניינים באוויר בלי הפסקה שביירות תהפוך לעיר רפאים, בומים על קוליים בלי הפסקה תצרו הפחדה. הרעיון הוא שיכול להיות אדם ממש קטן שאני לא יראה אותו ויעשה רעש עצום ויכול להיום אדם ממש גדול ואני לא יראה אותו שיעשה רעש חלש אז מן הסתם אני יבחר להילחם בזה שעושה רעש חלש, אנחנו אדם גדול שיכול לעשות רעש חזק, למה שניהיה האדם הגדול שעושה רעש חלש?

פורסם
  • מחבר

תסריט האימים:

האירנים הטיפשים מתעוררים ומבינים את הפוטנציאל בחופש התנועה וביכולת שלהם לחמש את החיזבאללה והחמאס עכשיו.

החמאס מקבל את הנשק שלו מאירן דרך מצרים לרצועה, חיזבאללה מקבל את הנשק לו מאירן דרך לבנון.

גוש דן כולו מופצץ מצפון ודרום, וישראל ממשיכה להילחם נגד האו"ם במקום נגד הטרור :nixweiss:

פורסם

צר לי לבאס אותך אבל התסריט הזה עכשיו בבכורה אצלנו :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

לא לחיזבאללה ולא לחמאס יש טילים של 100 ק"מ ויתר.

הטווח המירבי שלהם לפי דוברי צה"ל הוא "40 ק"מ וקצת".

פורסם

אבל אתה לא באמת יודע את זה.

פורסם
  • מחבר

אני מנייח שהמודיעין שלנו יודע.

יכל להיות שלא :nixweiss:

פורסם

אז זהו עקב ההפגזות הרבות על חיפה נאמר כי הם יכולים כמעט בטוח להגיע לתל אביב

פורסם

הם דיברו על 150+ קילומטרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים