פורסם 2006 ביולי 1419 שנים היום הייתי אצל סבא שלי.....שאלתי אותו איך אומרים קללות ביידיש....חחח וברקע שמענו את החדשות על הקרבות בצפון....ואז סבא שלי אומר לי....אתה יודע מה זה נסראללה בפולנית?אז אמרתי לו מן הסתם שאני לא יודע... חחח אז הוא אומר שזה קקי במכנסיים של תינוק....זאת לא בדיחה זה באמת נכון....
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים אתה יודע מה זה נסראללה ברוסית? זה "עשתה קקי". ;D חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צודק! איך לא שמתי לב!!! חחחחחחח גדול וכן ננצח אותם עם בזוקת תפוח האדמה שלנו תארו לכם אנחנו נגיע עם זה למרחק של קילומטר?! זה יהיה שווה!!
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים יאאלה בוא נמציא משפטים מצחיקוליים כאלה שירדו על נאסרללה ברוסית ובפולנית יחד עם המידע החדש שברשותינו, נצעק את זה בגבולות א"י עד שזה יגיע אליו, הוא בטוח יהיה נבוך כשיבין את המשמעות של המשפטים, ואולי זה יבלבל אותו והוא יהיה מוטרד מההקנטות שלנו שלא ידע מה להגיד למפקדי הצבאות שלו וככה ננצח!!!!!!
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חבר רוסי שלי אמר לי מזמן מזמן שנאסראללה ברוסית זה 'חירבנה' חחחחחחח מסתבר שזה נכון כנראה בפולנית זה קקי של תינוק וברוסית זה חירבנה...פחחח
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים Hi my name is Ofir penis the minister of...אני לא צריך להגיד לכם מה זה פינס נכון ?
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים זה מזכיר לי ידיעה ישנה באיזה עיתון ... היה איזה כנס בארץ שבאו אליו אנשי עסקים בכירים מיפן ובמהלך הכנס חלקם עלו לבמה להרצות על כל מיני נושאיםכשמנחה הטקס התכונן לקרוא למרצה הבא הוא התבייש לקרוא לו בשם המקורי אז במקום זה הוא הזמין אותו בשם מעווט טיפהאז כשהיפני הזה עלה לבמה הוא אמרno mister harayes mister...חרא
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים באנגלית אופיר פינס קורא לעצמו ophir paz ...אני מבין שזה בשביל להסוות את השם הכולכך מוצלח הזה ;D
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים אני מבין שזה בשביל להסוות את השם הכולכך מוצלח הזה ;Dלא בטוח... אבל אתה יכול לשאול אותו:pinespaz@knesset.gov.il(זה באמת הכתובת שלו)אם אתה שואל, תחזיר את התשובה פה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.