עבור לתוכן

מידע מאוד משעשע על נסראללה

Featured Replies

פורסם

היום הייתי אצל סבא שלי.....

שאלתי אותו איך אומרים קללות ביידיש....חחח וברקע שמענו את החדשות על הקרבות בצפון....ואז סבא שלי אומר לי....אתה יודע מה זה נסראללה בפולנית?

אז אמרתי לו מן הסתם שאני לא יודע... חחח אז הוא אומר שזה קקי במכנסיים של תינוק....זאת לא בדיחה זה באמת נכון....

פורסם

=\

אממ

אני בטוח שעכשיו ננצח במלחמה בעזרת תותחי תפוה"א שלנו. :screwy:

פורסם

אתה יודע מה זה נסראללה ברוסית?

זה "עשתה קקי".

:lol: ;D :lol:

פורסם

אתה יודע מה זה נסראללה ברוסית?

זה "עשתה קקי".

:lol: ;D :lol:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צודק! איך לא שמתי לב!!! חחחחחחח גדול :yelclap:

וכן ננצח אותם עם בזוקת תפוח האדמה שלנו תארו לכם אנחנו נגיע עם זה למרחק של קילומטר?! זה יהיה שווה!!

פורסם

אני חושב שססראללה בפולנית זה שלשול...

פורסם

יאאלה בוא נמציא משפטים מצחיקוליים כאלה שירדו על נאסרללה ברוסית ובפולנית יחד עם המידע החדש שברשותינו, נצעק את זה בגבולות א"י עד שזה יגיע אליו, הוא בטוח יהיה נבוך כשיבין את המשמעות של המשפטים, ואולי זה יבלבל אותו והוא יהיה מוטרד מההקנטות שלנו שלא ידע מה להגיד למפקדי הצבאות שלו וככה ננצח!!!!!!

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חבר רוסי שלי אמר לי מזמן מזמן שנאסראללה ברוסית זה 'חירבנה' חחחחחחח מסתבר שזה נכון כנראה בפולנית זה קקי של תינוק וברוסית זה חירבנה...פחחח

פורסם

Hi my name is Ofir penis the minister of...

אני לא צריך להגיד לכם מה זה פינס נכון ?

פורסם

נו אז מה

טל מוסרי בערבית זה "בוא תמצוץ לי את הזין" (כל המילים במקור)

פורסם

זה מזכיר לי ידיעה ישנה באיזה עיתון ... היה איזה כנס בארץ שבאו אליו אנשי עסקים בכירים מיפן ובמהלך הכנס חלקם עלו לבמה להרצות על כל מיני נושאים

כשמנחה הטקס התכונן לקרוא למרצה הבא הוא התבייש לקרוא לו בשם המקורי אז במקום זה הוא הזמין אותו בשם מעווט טיפה

אז כשהיפני הזה עלה לבמה הוא אמר

no mister hara

yes mister...חרא

פורסם

ROFL

אהבתיייייייייייי

פורסם

באנגלית אופיר פינס קורא לעצמו ophir paz ...

פורסם

באנגלית אופיר פינס קורא לעצמו ophir paz ...

אני מבין שזה בשביל להסוות את השם הכולכך מוצלח הזה ;D

פורסם

אני מבין שזה בשביל להסוות את השם הכולכך מוצלח הזה ;D

לא בטוח... אבל אתה יכול לשאול אותו:

pinespaz@knesset.gov.il

(זה באמת הכתובת שלו)

אם אתה שואל, תחזיר את התשובה פה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים