עבור לתוכן

לתקן MBR בWindows

Featured Replies

פורסם

אני לא בטוח אם זה מתאים פה, אבל זה דורש תמיכה טכנית

יש לי פה HDD של Maxtor 80 gb עם Interface Sata (150 mbs(. יש על הדיסק Partition, שהוא Extended Logical עם מידע ולפנייו יש כמה GB שלא מוגדרים בכלל, כי:

התקנתי עליו MAC OS X, אומנם ההתקנה עברה בסדר המערכת לא עלתה. אמרתי: "יכול להיות שה Partition לא הוגדר כActivity", אבל להפעיל כל תוכנה מסוג Partition Manager בDOS לא הצלחתי. אמרתי: "טוב אני אעשה את זה ב Windows" אבל לא Partition Magic 8.2 ולא Windows HDD Manager לא רואים שום Partition על הכונן, כולם אומרים שהכונן הוא ריק.

ניסיתי לעשות משהו דרך דיסק של כל מיני utilites בשם Hiren's Boot CD, אבל לא גירסה 5 ולא גירסה 8.2 לא עלו. כלומר הוא נותן Menu של שני אפשרויות ראשונות (Boot CD או Start Windows), אבל ברגע שאני בוחר להעלות את המערכת מה דיסק, הוא ניתקע. :-[ ???

לדעתי הבעיה היא בMBR, אבל אני לא מקיר שום דרך מWindows לפרמת אותו או לעשות לו Repair. אולי יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות?!

חשוב לי להחזיר את Partition עם המידע שנעלם, הPartition בפורמא NTFS.

פורסם

תכניס את הדיסק של הווינדוז, כנס לRECOVERY CONSOLE (או משהו כזה) ותרשום FIXMBR -> אנטר> FIXBOOT -> אנטר.

תוציא תדיסק, תעשה ריסטרט, תשחק סוליטר.

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

אל תהיה בטוח - אני חושב שזה מתקן רק MBR שוינדוס עשתה או מותקנת עליו ולא MAC או לינוקס

פורסם
  • מחבר

אל תהיה בטוח - אני חושב שזה מתקן רק MBR שוינדוס עשתה או מותקנת עליו ולא MAC או לינוקס

אה אין בעיה אם זה, אין כרגע שום מערכת הפעלה, אבל יהיה Windows XP, אני דפוק בכלל שניסיתי להתקין MAC OS X על HDD של מישהו עם מידע עליו. אבל אני בודק כרגע אם זה יפטור את הבעיה.

2 מיירון בוליטאר

לא עזר, עדיין הכונן ריק (לא מחולק)

איזה עוד אפשרויות/רעיונות יהיו?!

פורסם

הסתבכת. אני זוכר שלפני שנים הייתה לי תוכנה שחיפשה פיזית על ההרדדיסק פארטישנים מחוקים. אני לא זוכר איך קראו לה.

תנסה לחפש בגוגל

פורסם
  • מחבר

הסתבכת. אני זוכר שלפני שנים הייתה לי תוכנה שחיפשה פיזית על ההרדדיסק פארטישנים מחוקים. אני לא זוכר איך קראו לה.

תנסה לחפש בגוגל

יש לי דיסק עם כל מיני טוכנות מסוג זה, הבעיה שהדיסק הזה לא עולה, כאשר הכונן ההוא מחובר :kopfpatsch::jump:
פורסם
  • מחבר

נו מה קורה, אין פה אף אחד שבאמת מבין באיך הכנוננים הקשיחים עובדים?!

מה זה רק משתמשים מתחילים יושבים פה?! שרק התחילו לחפור בתוך מארז הראשון שלהם?! :pissed:

פורסם

יש כלי ישן וטוב שנקרא NORTON DISKEDIT נסה למצוא אותו....אני כבר לא זוכר שם יותר מדי,אבל זה הכלי...

פורסם

אתה יכול לנסות לעשות גוסט אם הגוסט 10 ואז יש לך אפשרות אחרי זה להחזיר תיקיה תיקיה

או קובץ קובץ .

בכול מקרה את מה שאמרו לך אם הווינדוס רצוי לעשות אחרי כול התקנה של מערכת הפעלה זה כלי לא רע למצבים האלה

זה קישור לך לעשות את זה בלי מערכת הפעלה.http://www.microsoft.com/israel/windowsxp/expertzone/tips/ez0055.mspx

אבל לדעתי לפני הכול תעשה גוסט כמו שאמרתי למעלה כך תוכל להציל את החומר שיש שם

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולכם חברה, פטרתי את הבעיה, לא הצלחתי לשחזר את Partition עצמו, אבל בעזרת EasyRecovery Professional 6.4 התלחתי להוציא מהכונן את כל החומר הנדרש, וזה הספיק לי. תודה רבה לכלכם על שיתוף פעולה :yelclap::xyxthumbs: 8)

פורסם
  • מחבר

יש בה כל מיני אפשרויות, אני בספק אם יוכל לפרט לך את כולם, אבל אחד האפשרויות שיש בה זה לחפש קבצים/פרטישיונים מחוקים ולשחזר אותם. הרי כאשר אתה רק מוחק, לא עושה Erase או מקליט מידע חדשה כלשהי על הכונן אז הקבצים לא באמת נמחקים (אני מתאר לעצמי שאתה יודע על מה אני מדבר ולכן לא אכנס לזה). מה שהתוכנה בעצם עושה, זה עוברת Sector by sector ומאחדת אותם לפי הקבצים שנמחקו. אם יהיה איזה Sector שפגום אז היא פשוט תדלג עליו אבל את שם הקובץ וסקטורים תקינים היא תשחזר? זה בערך מה שהיא עושה. ברגע שיצא לי להגיע למחשב שעבדתי איתו אני אתן לך קישור לאתר היצרן כי כרגע אני אפילו לא בטוח בשמה של התוכנה :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים