פורסם 2006 ביולי 2019 שנים סטרואידים....מאוד שימושיים למרץ....ככה הוא היה נחוש בדעתו לפתח את אשכיו הגדולים....הוא אפילו חשב על לפתוח מוזיאון אשכים בשביל התיירות בישראל...
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים בצ'אק נוריס שכל הזמן חירבן לו על הדשא ואמר: אני פרה, מווווו אני פרהואז מוחמד אמר לו: אתה לא פרה.... אתה.....
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים נגני גיטרה מעולים כמו ג'ון פטרוצי וינגויי מאלמסטין...מיכל אנג'לו לא נחשב כי הוא סתם גרוע!ואז הם הלכו לנגן לחיזרים את הנשמה!!!!
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים ואז הגיע רנדי אח של ארל והתחיל להסביר שגברים שונים מנשים כי גברים חושבים אחרת מנשים ונשים חושבות אחרת מגברים ולכן יש שוני בין גברים לנשים וזה לא בגלל דעות קדומות אלה פשוט בגלל שגברים הם גברים ונשים הם נשים וקיים שוני בין נשים לגברים בגלל שהם חושבים אחרת...
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים ולפתע נכנס מוטציה! אדם שהוא גם אישה!!! רונדי הביט לעבר המוטציה שהסתכלה אליו ואמרה.....
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים עזוב, תשאיר את זה למחר, המוטציה אומרת ,"תסתובב אלי אני רוצה לסעוד בעכוז שלך"
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים אבל לא הזקן העליון הזקן התחתון הגינגי שהוא מגדל על הנחש מכנסיים שלו ולכן החליוטו תשובי כדור הארץ
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים להודות לצ'אק נוריס מכיוון שהציל אותם בכך שהם הכינו לו מסיבת הפתעה..הם הזמינו את כל המשפחה שלו ממאדים ואת חבריו האתיופים המיוחדים משבט הניקארקטוויקיקהוהם כולם חגגו עד שפתאום הגיע חיים יבין ואמר....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.