פורסם 2006 ביולי 1919 שנים לשיר את השיר הבא:"עוגה עוגה עוגהסביב המקרר נחוגהנרוקן את תכולתועד אשר יבוא קיצוכואבת לי הבטן - כואבת לי מאודוארפה ת'בטן עם אוכל עוד ועוד."ובאותו זמן לעשות...
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים היי מיקי!מיקי: מי קורא לי בשמי?עברי: היי מיקי!מיקי: אני שומע שנית!עברי: רוצים אותך בטלפון.מיקי: אם זה לא..
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים אם זאת לא נינט אל תפריע לנו...........ומשום מקום ככה פתאום הדלת נפתחה בסערהומי מאוחרי הדלת????צ'ק ועיברי היו המומים!!!שניהים מסתכלים על הדמות בפנים נפולים...........מי זה בדלת ילדים חמודים???????הלא זוהי...........
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים קפה בוץ,ואת המפתח לארון בו נעלו את גברת זעפני כשלראשה המסכה של קיפי מרחוב סומסום.
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים הם נתנו לה את המפתח....היא ברחה מיד מהמקום וצה לארון כד לפתוח אותו.....היא פתחה את הארון ....ומי יצא מהארון ?? ?? ??
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים מבטם של כולם הוסט לחלון .....כי שם עף לו פרפר בכל מיני צבעים שלחש לכולם בסודי סודותשזהו סוף של סיפור שנמשך כ 36 עמודים תמימים של דמיון פרועשל כמה אנשים עם יצר להתבטות.....ואז ללא התרעה מוקדמת.......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.