עבור לתוכן

מחפש מאמר באנגלית להסברה ...על ה"עם" הפלסטיני ...

Featured Replies

פורסם

מכירים את המאמרים שפורשים את ההסטוריה הפלסטינית?

שהם לא היו אף פעם עם אלה שבטים שחיו פה ....וכו ..?

אני מחפש קישור למאמר זהה באנגלית ..

תודה

פורסם

למה למי אתה מנסה להוכיך ?

ומה זאת אומרת שהם לא היו פה? באיזה תקופה אתה מדבר?

אגב פלסתינאים וישובים היסטורים בארץ...תבקרו במפת ישראל בGOOGLE EARTH ותראו איזה לינץ עשו לנו (יותר נכון עשה, איזה מפגר אחד מג'נין).

פורסם

^^^^

למה את מתכוון ?

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לשלוח לאיזה פורום בחו"ל את ההסבר שמנסה לשפוך אור על כל הקונפליקט.

שמראה שהערבים פיספסו הזדמנות אחרי הזדמנות לאורך ההיסטוריה להקים מדינה.

ושאין כזה דבר "עם" פלסטיני ..

שזאת המצאה שלהם ....

דרך אגב יש שם בפורומים תמיכה אדירה לישראל.

רק יש שם כמה צרפתים ,ארופאים, ומיעוט ערבי שאני רוצה להשתיק באמצעות הכתבה הזאת.

פורסם

תביא תביא קישור לאיזה פורום שאתה גולש בו "מבטיח להיות עדין"

ובקשר למפה שאתה מחפש, למאמינים שבניהם שיפתחו תנ"ך ויחפשו שם את פלסטין ושיחפשו למי מגיעה ארץ כנען שכיום היא ארץ ישראל, אני לא מאמין אבל אם זה יכול לעזור אז שיהיה.

פורסם
  • מחבר

זה פורום לחברים בלבד

של WW2OL

פורסם

גם ככה לא הייתי מתאמץ להירשם.

אתה הישראלי היחידי שם? תייצג אותנו טוב הא אחי, בקשר למקורות אין בגוגל איזה משהו שיכול לעזור לך?

תסביר להם על ההתנתקות איך הם ניצלו אותה לירי קסאמים וחטיפת חיילים במקום לנסות לשקם את עצמם דברים כאלה ואיך הם ירו עלינו 700 קסאמים בשבוע בזמן שניסנו להגיע איתם להידברות והם לא רצו ככה הם יבינו למה ישראל מפגיזה עכשיו, לא שהם ישנו את דעתם אבל לפחות הם ייסתמו פיות.

פורסם

^^^^

למה את מתכוון ?

הוא מילא את כל מפת ישראל במידע על ישובים שנמחקו על ידי ישראל בשנת 48.

עכשיו בגלל שאף ישראלי כמעט לא משתמשים בגוגל ומוסיפים מידע משלהם, מפת ישראל הפכה כמעט כולה למפה של "איפה ומתי פינוי היהודים את הערבים מהבתים שלהם".

פורסם
  • מחבר

תגובה שאהבתי שם:

Quote:

Originally Posted by scottman

Sure it can

Just got to come to a point when you realize that your enemy has crossed that line that all peaceful outreaching tactics are like spitting into the wind

Israel is done spitting into the wind and its about dam time

YOU SHOULDNT PICK A FIGHT WITH A PERSON OR A COUNTRY THAT CAN WIPE YOU OUT TOTALLY

ESPECIALLY WHEN THAT PERSON IS WILLING TO "LET" YOU LIVE IN PEACE ........DESPITE YOUR PAST AGGRESIONS

GO ISRAEL .............fark them up ......kill them all and let GOD sort them out ......they deserve no less

Israel makes me proud .........no more Mr. nice guy .......beat them some *****es into dust til they accept the common sense of living with their neighbor that has the power to wipe them out

Common sense is all these scum bag terrorists need ....something their religion forbids ......so it seems .........so just kill the POS's

Why ask why ........just react to instinct ...

If somebody has called for your extermination and is picking a fight with you .........do what makes sense ...........KILL THEM POS's

Outstanding work Israel ........you are doing god's work ........keep it up

[b/]

!S

פורסם

יש תמיכה. :yelclap: :yelclap:

מי שלא מייצג אותנו שם, שייקבל ח"ח לא מהעולם הזה :xyxthumbs:

פורסם

כל כמה זמן התמונות בgoogle earth מתעדכנות?

פורסם

^^^ אם בכלל.

טוב תראו אני יודע לקרוא אנגלית אבל בלכתוב אני גרוע אז בואו נגיד שאם מישהו יכול לעשות טובה לישראל ולכתוב שם עוד מידע כמו הפלסטיני ההוא?

מי שצריך מידע שיבקש בפורום ניכנס לאיזה פרוייקט כזה, מה אתם אומרים?

פורסם

אותי מעצבנים הIים האלה עם שמות ישובים ערבים בגוגל ארץ, יש דרך לבטל את התצוגה שלהם?

פורסם

כן אבל זה יבטל את כולם וחבל.

אני כבר הוספתי כמה נקודות קטנות בארץ, תירשמו ותוסיפו גם אתם.

חבל שזה לא כמו נויורק שאפשר להוסיף I עם סיפור מצחיק על כל טלפון ציבורי ברחוב (:

פורסם

תגידו איפה נעלמו מלא ערים? אני לא מוצא את גן ינבה מה שמצאתי פעם ולא את צפת ולא את הישובים בגבול הצפון. איפה הם נעלמו?

ד"א תוכלו לראות בביירות את השדה תעופה שהפצצנו (כמובן ששמה הוא שלם)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים