עבור לתוכן

טיל בחיפה

Featured Replies

פורסם

אני מחיפה מי פה עוד מחיפה?

מישהו גר ליד סטלה?

פורסם

אמרנו לכם :bash:

פורסם

הסיכוי שהטיל יפגע בך כל כך קטן... זה עיר ענקית ואם עוד להכליל את קריות...

פורסם
cocainnnnelsf8jh.jpg
פורסם

בקו אווירי הקטיושה עברה בדיוק מעל הראש שלנו (קריות)

מפחיד :)

פורסם

תושבי חיפה--->מקלטים

כתוב בערוץ 2.

פורסם

בקו אווירי הקטיושה עברה בדיוק מעל הראש שלנו (קריות)

מפחיד :)

לקטיושה יש טווח של 20 ק"מ, מה שעבר מעל הראש שלך לא היה קטיושה.

פורסם

זה לא ממש משנה אם העיר ענקית העיקרון הוא שנחת טיל בחיפה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

העיר המרכזית בצפון , לא סתם עוד עיר ,בתי זיקוק נמצאים ליד - אני חושב שממשלת הפחדנים בראשות אולמרט אם לא תתעורר אנחנו נתעורר למציאות חדשה של טרור בלי גבולות .

צריך להרים את כל המטוסים של חיל האוויר ופשוט להחריב את לבנון ליסודות שלא יישאר שם בן אדם אחד ,מה שלא הולך בכוח יילך בהמון כוח ,אחרי זה צריך לעבור לסוריה ולעזה ולהראות לנבלות האלו שמי שמשחק באש נכווה ברמות קשות .

כדאי שיעביר את פרץ לאיזה תפקיד אחר וייתן למופז את תיק הבטחון כי אם לא זה יהיה פשוט אסון כבד שייפול עלינו פרץ לא יודע איפה הוא חי ומה הוא עושה .

פורסם

זה לא ממש משנה אם העיר ענקית העיקרון הוא שנחת טיל בחיפה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

העיר המרכזית בצפון , לא סתם עוד עיר ,בתי זיקוק נמצאים ליד - אני חושב שממשלת הפחדנים בראשות אולמרט אם לא תתעורר אנחנו נתעורר למציאות חדשה של טרור בלי גבולות .

צריך להרים את כל המטוסים של חיל האוויר ופשוט להחריב את לבנון ליסודות שלא יישאר שם בן אדם אחד ,מה שלא הולך בכוח יילך בהמון כוח ,אחרי זה צריך לעבור לסוריה ולעזה ולהראות לנבלות האלו שמי שמשחק באש נכווה ברמות קשות .

כדאי שיעביר את פרץ לאיזה תפקיד אחר וייתן למופז את תיק הבטחון כי אם לא זה יהיה פשוט אסון כבד שייפול עלינו פרץ לא יודע איפה הוא חי ומה הוא עושה .

Right...

Make it so.

פורסם

ממשלת חרום עם ליברמן נתניהו ודיכטר עכשיו!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים