פורסם 2006 ביולי 1319 שנים קראתי את הת'ארדים, ולמדתי קצת את הנושא, והייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכם בענייןיש לי נסיון לא מעט עם חברות, חבל שטובים באמת לא מיוצרים כיום (HP, יאמהה)יש לי צורב DVD של LG, ואני די מאוכזב ממנו, הייתי רוצה צורב טוב, ברמה גבוהה, לאורך זמןשמעתי על הפיליפס, אשמח לשמוע מה אתם אומרים עליופלקסטור - מישהו יודע היכן אפשר להשיג את הדגם עם החיבור SATA?
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים מה בנוגע ל nec המהולל יש לי אחד כזה ואני מרוצה עד הגג 200 שקל ושווה כול עשירית אגורהNEC 3540A DVD±RW
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים קראתי את הת'ארדים, ולמדתי קצת את הנושא, והייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכם בענייןיש לי נסיון לא מעט עם חברות, חבל שטובים באמת לא מיוצרים כיום (HP, יאמהה)יש לי צורב DVD של LG, ואני די מאוכזב ממנו, הייתי רוצה צורב טוב, ברמה גבוהה, לאורך זמןשמעתי על הפיליפס, אשמח לשמוע מה אתם אומרים עליופלקסטור - מישהו יודע היכן אפשר להשיג את הדגם עם החיבור SATA?HP קונים צורבים מחברות אחרות ושמים תשם שלהם ובאמת הפסיקו לייצראתה רוצה איכות? יש לך את PLEXTOR ו PIONNER למה לך SATA ?סתם גונבים כסף ואין שום הבדל
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים מחבר הNEC הוא לא "חיה", צריך סוס עבודה, עבדתי עם חברות עממיות, הצורבים התעייפו לאחר כמה צריבות :-Xכמה בערך יעלה התענוג של הSATA (צריך בעיקר לפרוייקט שאני עושה, יהיה יותר אסטטתי)אז, אם משוים את הפייוניר, לNEC, ולפיליפס, מי לוקח (תקנו אותי אם אני טועה, אך לפיליפס יש 4 MB? )
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים פיליפס לא מייצרים צורבים לבד הם משתמשים בצורבים של BENQ -לפחות בחלק מהדגמיםוה PIONNER לוקחלגבי המחיר של ה גרסאת SATA אני מעריך בסביבות ה 1000 שקל
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים מחבר OK, תודה על העצות, אני אקנה את הפייוניר או את הפיליפס, מה שאני אשיג במחיר יותר זול..במידה ואני אהיה מעוניין בצורב SATA, מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותו?
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים שוב אם אתה מחפש משהו איכותי לך על הפיונרהפיליפס בטוח יעלה לך פחות מהפיונר.תנסה לבדוק בZAPאו לברר בחנויות אם מוכנים להזמין לך
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים 1) בשביל מה אתה צריך חיבור SATA, לא יעזור לך בכלום. לא בביצועים, סתם.2) הPLEXTOR יקרים בלי סיבה, הפיוניר טובים מאוד, כך גם LG וNEC.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.