עבור לתוכן

הפסקת חשמל - בעיית חומרה, עזרתכם !

Featured Replies

פורסם

לפני שבוע וחצי בערך הייתה הפסקת חשמל בביתי.. לאחר מכן ניסיתי להדליק את המחשב שוב ולצערי הוא נדלק ל4 שניות בערך אפילו לא נדלק המסך לא רואים כלום והוא ישר כובה.. מה לעזאזל נשרף לי ? אני כמעט בטוח שהאחריות שלי עדיין תקפה לפחות לגבי רוב החלקים... אני בספק לגבי הספק כי אחרת המחשב לא היה נדלק כלל..

אולי מעבד.. לוח אם... בבקה תעזרו... לא בא לי לבזבז סתם כסף על "ביקור במעבדה, זמן טכנאי.." כל הבולשיט הזה... וגם אני מתחרפן בלי מחשב !

תודה רבה אנשים יקרים ומשכילים ! יום טו2 :)

פורסם

יש ביפים מהמחשב?

ניסית להדליק אותו שוב פעם?

פורסם
  • מחבר

אין ביפים אין כלום... ניסיתי להדליק המון פעמים... כיביתי את הספק מהמתג האחורי נתתי לו "לנוח" כחצי שעה משהו כזה ועדיין אין כלום.. היום בנוסף ניסיתי להוציא לנקות את הסלוטים של הכרטיס מסך וגם לעבוד עם סטיק אחד של זיכרון.. (יש לי 1024) ניסיתי להכביד פחות על הספק לנתק את הכוננים האופטיים לנקות אבק, נסיתי הכל... וזה ללא ספק מאשש את ההשערה שלי שחלק נשרף.. או ספק.. לוח אם או מעבד.. אני לא ממש יודע, אני אקח את המחשב לדובים מקווה שהאחריות עדיין תקפה..

בכל אופן אם למישהו יש מושג מה זה יכול להיות .. אני אשמח לשמוע..

מצטער על החוסר בפיסוק.. באמת שזה לא מיכולת לקויה פשוט קצת ממהר וכבר צריך לצאת.

שבת שלום וערב מרנין לכולם ! :hi:

פורסם

דבר ראשון לחבר מד מתח לספק ולראות כמה הוא מוציא. דבר שני לנתק הכל חוץ מלוח אם ומעבד ולהפעיל, ולראות אם המאורר מסתובב ליותר מ 4 שניות.. לא ? אז אחד מהשלושה הלך, קשה לדעת בלי להחליף ולראות.

פורסם
  • מחבר

Sorry for the quotation on the previous message..

דבר ראשון לחבר מד מתח לספק ולראות כמה הוא מוציא. דבר שני לנתק הכל חוץ מלוח אם ומעבד ולהפעיל, ולראות אם המאורר מסתובב ליותר מ 4 שניות.. לא ? אז אחד מהשלושה הלך, קשה לדעת בלי להחליף ולראות.

נראה לי שלא צריך לעשות את זה כל זה כדי לדעת שכנראה מדובר או בספק או המעבד או בלוח... תחושת בטן שזה המעבד לא יודע למה..

ספק אני מניח שפשוט לא היה מאפשר למחשב להילדק מלכתחילה... ובאשר ללוח היה צריך להיות מעין מסיבה של אורות וצפצופים.. בכל אופן אשמח לשמוע עוד דעות...!

תודה רבה אנשים יקרים ושבת שלום ! :)

פורסם

שמע אל תתאמץ יתר על המידה

1) סיכוי נמוך -תבדוק אם יש לך ברגים חופשיים (משחוררים) בתוך המארז תנער ואם תשמע רעש ..כנראה יש לך ברגים מטלים לך במארז

2) אחרי 4 שניות שהמחשב כן נדלק תיגע במעבד \זיכרון תראה הם אתה מרגיש קצת(4 שניות זה לא ממש מספיק אבל תנסה) חום (אומר שהמעבד מקבל מתח)

3) תוציא כל כרטיס אפשרי חוץ ממסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים