פורסם 2006 ביולי 1319 שנים יש לי לוח שתומך בדואל צ'אנל, כרגע יש לי סטיק אחד, ורציתי להוסיף עוד סטיק כדי להכפיל את הכמות ולנצל את הדואל, אבל אני לא מצליח להשיג מאותה חברה.האם זה משנה?ועד כמה שווה להתאמץ בשביל שיהיה מאותו דגם במדוייק?האם זה עד כדי כך זה עדיף ששוה כבר לקנות שתי חדשים וזהו?
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים תשמע בעיות תמיד יכולות לצוץ אין אפסאם אתה קונה את הדגם המדויק 100% אתה מצמצם את האפשרות שיהיה בעיה (שים לב שאני אומר מצמצם ולא מעלים! אף פעם אין 100% בטוח)אבל בעקרון חברה זה בכלל לא חשובאתה רק צריך שיהיה לו את אותה תצורת SS/DS ונפח זהה שאר הדברים כמו תדר ,תזמונים, חברה וכו'... הם בגדר אפשרותברור שעדיף שיהיה כמה שיותר דומהאבל כדי שדואל צאנל יפעל הסטיקים חיבים להיות בעלי אותם נפח ותצורת SS/DS
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים מחבר אבל כדי שדואל צאנל יפעל הסטיקים חיבים להיות בעלי אותם נפח ותצורת SS/DSרק יפעל? או גם ינצל את היתרון של דואל?
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים תראה 2 הדברים האלה הם הכרחיים כדי שהדואל צאנל יופעליתרון הדואל צאנל זה לא דבר קבועזה לא נוסחה קבועה שתמיד זה אותו דבראם אתה קונה סטיק עם CL יותר גבוהה אז גם הראשון שהיה לך יעבוד על הCL הגבוהה ולכן תהיה ירידה מסוימת בביצועיםאם אתה קונה סטיק עם תדר יותר נמוך אז גם הראשון שהיה לך יעבוד על התדר הנמוך ולכן תהיה ירידה מסוימת בביצועיםחברה זה הפקטור שהכי פחות משפיע (אני מדבר על זכרונות VALUE כמובן)
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים מחבר שניהם זה אותו CL במקרה שלי 5.חברה זה הפקטור שהכי פחות משפיע (אני מדבר על זכרונות VALUE כמובן)לא הבנתי
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים אוקי בוא אני יעשה לך את זה יותר קלאני ירשום לך את כל הפקטורים בסדרהראשונים זה הפקטורים ההכרחייםוכל מה שבא אחר כך לא הכרחיים1. נפח2. SS/SD3. תדר4. תזמונים5. חברההנפח הכי חשוב. לסטיקים במפחים שונים יש 0% אחוז לעבוד ביחד (או במילים אחרות אף פעם)SS/DS בא אחר כך כי אמנם יש סיכויים שיעבוד אבל אתה לא רוצה לערבב את 2 הקונפיגורציות האלה. שם מתחילים כל הבעיותאחד כך באים התדר והתזמונים. התזמונים משפיעים פחות במיוחד במערכות מבוססות אינטלובסוף החברהאם אתה קונה סטיק שדומה בכל הפקטורים חוץ מהחברה לא יקרה כלום
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים מחבר אוקייאני רוצה לקנות את זהhttp://www.twinmos.com/dram/dram_p_dt_ddr2_667.htmלא הצלחתי למצוא אם זה DS או SS הישן שלי הוא DS
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים איזה נפח אתה קונה?נפחים של 512 ומטה יכולים לבוא בSSנפחים של 512 ומעלה באים ב DS512 זה הגבולהרב באים ב DS אבל יש גם SS
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים אהה לא שמתי לב במפרט שלךאז אם ככה אין לך בעיה עם זה זה מאה אחוז יבוא לך DSרק תבדוק איזה יש לך עכשיולא שאני מכיר סטיקים של 1GB SD אבל אף פעם אי אפשר להיות יותר מדי בטוחיםוזה רק מבט חטוף בשביל לבדוק את זה אפילו לא צריך לפרק כלום
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים כן אני יודע אחי זה רק המלצה גם לי קרה פעם אחת שהייתי בטוח 10000000% וקניתי (לא זכרונות ) אחרי שזה לא עבד לי בדקתי למה ואמרו לי שזה נדיר מאוד אבל יש מקרים מסויימים בקיצור מה שאני מנסה להגיד זה שמבט קטן לא עולה כסף שיהיה לך בהצלחה
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים קודם עושים שעורים אחר כך נגשים למבחןמה זה קשור?קודם בודקים אם זה יעבוד על הנייר אחר כך בודקים את הבעיות האפשריותאחר כך קונים
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים מחבר בקיצור מה שאני מנסה להגיד זה שמבט קטן לא עולה כסף שיהיה לך בהצלחה לא הבנתי מה אפשר לראות במבט עם העינים? אני בטוח שהוא DS, לא צריך לפתוח מארז בשביל זה. ואם עדיין שייך שזה לא יעבוד אין ברירה רק לנסות..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.