עבור לתוכן

איזה קטלני

Featured Replies

פורסם

איזה קטלני זה יענו עכבר חחח איזה יפה..!!

[attachment deleted by admin]

פורסם

coool :xyxthumbs:

פורסם

where do i get one of those!

פורסם

זה נראה לי כוס ששומרת על חום ע"H הUSB חחחח רעיון חמוד..

:xyxthumbs:

פורסם

יפה זה גם שומר על החום ראיתי מלא כוסות כאלה אבל אם זה גם עכבר זה ממש מגניב לא צריך להרים את היד כדי לשתות ואז להחזיר אותה לעכבר

פורסם

לי אישיתי זה נראה הדבר הכי לא נוח בעולם לשלוט ככה על העכבר.. זה לא נוח טירוף! וגם לא יפה.

פורסם

צודק לא חשבתי על זה עכבר בצורת כוס???

איכס

אני לא יחליף את ה MX1000 שלי בחיים

פורסם

אפילו לא לאיזה COPPERHEAD או לאיזה G7 מפנק?

פורסם

לא הוא נוח לי בטרוף!!

הוא עשוי מחומר מיוחד שאני לא מזיע בו בכלל והG7 גם לא נוח כ"כ לי לפחות

פורסם

באמת לא נוח בתור עכבר, תחשבו על זה......יש לכם בתוך הכוס נגיד תה......תה חם מאוד, מאוד מאוד חם.......והחלטתם לשחק בקאונטר סטרייק, אבל שחכתם שאתם בעצם מחזיקים ספל-עכבר עם תה רותח, אתם עושים איתו תזוזה מהירה והופההההה.....הכל נשפך לך על היד, והיד שלך אדומה ככה לאיזה שבועיים חוץ מזה שבהתחלה אתה צורך מכאבים, אבל לא נורא, העיקר שזה מאגניב :)

פורסם

נראה לי שזה יותר לזקנים

מאשר צעירים

פורסם

באמת לא נוח בתור עכבר, תחשבו על זה......יש לכם בתוך הכוס נגיד תה......תה חם מאוד, מאוד מאוד חם.......והחלטתם לשחק בקאונטר סטרייק, אבל שחכתם שאתם בעצם מחזיקים ספל-עכבר עם תה רותח, אתם עושים איתו תזוזה מהירה והופההההה.....הכל נשפך לך על היד, והיד שלך אדומה ככה לאיזה שבועיים חוץ מזה שבהתחלה אתה צורך מכאבים, אבל לא נורא, העיקר שזה מאגניב :)

אם לחשוב על מזווית ראיה שנקראת CS אז זה מממש ממשממשמשממשמש נוח! תחשבו כמה אדרנלין. והכאב אמיתי. :] זה אשכרה הסימולטור של הדור הבא.

פורסם

מה.... :screwy: :screwy: :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים