פורסם 2006 ביולי 1419 שנים יפה זה גם שומר על החום ראיתי מלא כוסות כאלה אבל אם זה גם עכבר זה ממש מגניב לא צריך להרים את היד כדי לשתות ואז להחזיר אותה לעכבר
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים לי אישיתי זה נראה הדבר הכי לא נוח בעולם לשלוט ככה על העכבר.. זה לא נוח טירוף! וגם לא יפה.
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים צודק לא חשבתי על זה עכבר בצורת כוס???איכסאני לא יחליף את ה MX1000 שלי בחיים
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים לא הוא נוח לי בטרוף!!הוא עשוי מחומר מיוחד שאני לא מזיע בו בכלל והG7 גם לא נוח כ"כ לי לפחות
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים באמת לא נוח בתור עכבר, תחשבו על זה......יש לכם בתוך הכוס נגיד תה......תה חם מאוד, מאוד מאוד חם.......והחלטתם לשחק בקאונטר סטרייק, אבל שחכתם שאתם בעצם מחזיקים ספל-עכבר עם תה רותח, אתם עושים איתו תזוזה מהירה והופההההה.....הכל נשפך לך על היד, והיד שלך אדומה ככה לאיזה שבועיים חוץ מזה שבהתחלה אתה צורך מכאבים, אבל לא נורא, העיקר שזה מאגניב
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים באמת לא נוח בתור עכבר, תחשבו על זה......יש לכם בתוך הכוס נגיד תה......תה חם מאוד, מאוד מאוד חם.......והחלטתם לשחק בקאונטר סטרייק, אבל שחכתם שאתם בעצם מחזיקים ספל-עכבר עם תה רותח, אתם עושים איתו תזוזה מהירה והופההההה.....הכל נשפך לך על היד, והיד שלך אדומה ככה לאיזה שבועיים חוץ מזה שבהתחלה אתה צורך מכאבים, אבל לא נורא, העיקר שזה מאגניב אם לחשוב על מזווית ראיה שנקראת CS אז זה מממש ממשממשמשממשמש נוח! תחשבו כמה אדרנלין. והכאב אמיתי. :] זה אשכרה הסימולטור של הדור הבא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.