עבור לתוכן

WTF? טכנאי שעובד עליי או בעיה אמיתית?

Featured Replies

פורסם

מממ... (מדבר בשם חבר שלי)... החלפתי במחשב שלי אצל איזה טכנאי לוח אם, מעבד וכרטיס מסך... את הראם וההרדיסק השארתי... אז היום אני מגיע אליו והוא אומר לי שהראם וההרדיסק לא עובדים על הלוח אם...

אלה שתי סטיקים של 512 ראם (כל אחד), DDR400... PCI3200... והלוח אם הוא בסוקט 939... הטכנאי אמר לי שלכל לוח אם (לא זוכר איך קוראים לחדש שרכשתי) יש רשימה של זכרונות שמתאימים לו... זה נכון?..

גם ההרדיסק הוא טוען שלא עבד.. הוא אמר לי שווינדוס לא עלה או משהו, אבל הוא לא ניסה לפרמט... אני מחבר את ההרדיסק עם Raid... אבל אמור להיות רייד על הלוח אם...

החלקים עבדו לי פיקס על המחשב הקודם... נראה לכם הגיוני?..

פורסם

הוא משקר לך!

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לפרט?

פורסם

איזה טכנאי דרעק.תבקש את הכסף חזרה ותחזיר לו את החלקים.תקנה במקום נורמלי.

פורסם

איזה לוח קנית ?

ואף ארדיסק לא יעלה חלק אחרי החלפת לוח אם

זכרונות אולי אם זה רק DDR2

פורסם

הגיוני שהווינדוס לא יעלה לך אחרי שהחלפת לוח אם ומעבד...אחרי פירמוט זה אמור להיסתדר

אני יודע שיש כמה לוחות בודדים אני חושב שהם של DFI שלא כל זיכרון מתאים להם

פורסם

משקר ועוד איך

ובן אדם זה PC לDDR 1 וPC2 לDDR2

ויש XP XP2 ועוד יש איזה לא זוכר נראהלי

פורסם

הגיוני שהווינדוס לא יעלה לך אחרי שהחלפת לוח אם ומעבד...אחרי פירמוט זה אמור להיסתדר

אני יודע שיש כמה לוחות בודדים אני חושב שהם של DFI שלא כל זיכרון מתאים להם

מספיק לעשות ריפר , למה לפרמט 8)

פורסם

זיון שכל הזיכרון שיש לך אמור להתאים לכמעט כל מחשב חדש והארד דיסק יש לי הארד דיסק מלפני שלוש שנים ועד עכשיו בחיים שלי לא אמרו לי או לחברים שלי שיש בעיות בהארד דיסק או משוה לפי דעתי הוא פשוט לא יודע איך לחבר את ההארד דיסק ללוח אם ושהוא משחק אותה טכנאי הארד דיסק גם מלפני 5 שנים אמור לעלות על כל מחשב לא משנה כמה הוא חדש וכמה הארד דיסק ישן כמובן שיש הארד דיסקים הראשונים לא יכולים לעלות על הנמחשבים של היום כי הם לא מספיק מהירים אבל הבנת את הפואנטה זיון שכל

פורסם
  • מחבר

וואו, הטכנאי הזה רימה אותי כבר במשך איזה חודש ואילץ אותי לשדרג את כל החלקים האלה ועכשיו הוא לא מחבר לי כמו שצריך... חוצפה...

אני לא זוכר איזה לוח אם זה בדיוק, אבל אני יודע שהוא של Gigabyte...

פורסם

avishalev2 , מה יש לא לדעת לחבר בארדיסק ?

IDE\SATA ... אולי מולקס ?

פורסם

ג'יגה בית כמה שהם לא חברה כזאת ותיקה בשוק היא אחלה חברה והלוחות אם שלה מותאמים ללמעלה מ- 80 אחוז מהרכיבים החדשים בשוק עד מעבדים 2.4 בערך ותאמין לי רימה אותך

אני בעצמי מחבר לאנשים מחשבים ומתקן אותם רימה אותך הארד דיסק לא מתקלקל כל עוד הוא מזדהם

פורסם

איזה לוח קנית ?

ואף ארדיסק לא יעלה חלק אחרי החלפת לוח אם

זכרונות אולי אם זה רק DDR2

הוא אמר שהסוקט הוא 939 כלמר ddr1

פורסם

מספיק לעשות ריפר , למה לפרמט 8)

או במקרה שזה לא יעבוד יש התקנה מחדש לוינדוס. לא צריך למחוק מידע שמתקינים מערכת הפעלה אחרת (או את אותה מערכת הפעלה)

פורסם

משהו חדש לכם? כל הטכנאים שקרנים ורמאים,אסור להקשיב לכל מילה שיוצאת להם מהפה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים