פורסם 2006 ביולי 1219 שנים ניצמדים לבן אדם שחולה במחלה ואם לא חליתה אף פעם במחלה יש סיכוי גדול שתחלה בהאבל לפי מה שהבנתי זה יכול להיות מסוכן לבן אדם מבוגר עריכה-http://en.wikipedia.org/wiki/Varicella
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים מחבר חחחח נראה לך מה אין לי מה לעשות בחייםלא תאמינו בשביל מה אני מחפש את אז אבל שיהיהחבר שלי הגיע לקורס שהוא שונא בצבא ורוצה לעבור לקורס אחרי, לקורס טמ"מאז אלוהים ישמור הוא יעשה הכל כדי לעבור וההמצאה האחרונה שלו היא לחלות באבעבועות רוח ואולי כך לצאת מהקורס שהוא נמצא בו עכשיו חחחאני יודע שזה נשמע דפוק אבל הבן אדם מיואש...אבל איך ניתן לחלות במחלה בלי להתקרב לבן אדם שנגוע במחלה כבר?
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים שירה לעצמו ברגללחלות באבעות רוח בגיל כזה זה גם מסוכן וגם ממש לא נעים, הרבה יותר מכל קורס צבאי
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים מה פתאום לירות לעצמו ברגל!! אתה משוגע!!?? זה סבל גדול מידי שישבור את היד עם תפוח אדמה יותר עדיף לו וגם פחות כואב הנה הוראות: שיקח תפוח אדמה ושיחתוך אותו ל 2 ושיצמיד אותו למפרק של היד עם חוט או משהו כך שלא יזוז בבוקר שהוא יקום העצם שלו תהיה חלשה שכל מכה הכי קטנה תשבור אותה!! בהצלחה
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים חחחח נראה לך מה אין לי מה לעשות בחייםלא תאמינו בשביל מה אני מחפש את אז אבל שיהיהחבר שלי הגיע לקורס שהוא שונא בצבא ורוצה לעבור לקורס אחרי, לקורס טמ"מאז אלוהים ישמור הוא יעשה הכל כדי לעבור וההמצאה האחרונה שלו היא לחלות באבעבועות רוח ואולי כך לצאת מהקורס שהוא נמצא בו עכשיו חחחאני יודע שזה נשמע דפוק אבל הבן אדם מיואש...אבל איך ניתן לחלות במחלה בלי להתקרב לבן אדם שנגוע במחלה כבר?קודם כל בחרתה מחלה שדי מסובך לידבק בה ומאוד יכול להיות שלו אפשרי כי הרבה מאוד אנשים חולים בה בילדות ובעיקבות זה מחוסנים לכל החייםתשנה את הכותרת ל-צריך עצות בליתחמק מיקורס צבאי או משהו בסיגנון ובטח הרבה יכנסו לפה ויהיה דיון הזוי
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים מה פתאום לירות לעצמו ברגל!! אתה משוגע!!?? זה סבל גדול מידי שישבור את היד עם תפוח אדמה יותר עדיף לו וגם פחות כואב הנה הוראות: שיקח תפוח אדמה ושיחתוך אותו ל 2 ושיצמיד אותו למפרק של היד עם חוט או משהו כך שלא יזוז בבוקר שהוא יקום העצם שלו תהיה חלשה שכל מכה הכי קטנה תשבור אותה!! בהצלחה מי החולה נפש ששובר לעצמו עצמות?!?!?! GOD איזה אנשים דפוקים...
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים היום יודעים לזהות שהשבר נעשה בעזרת תופח אדמה,ואם הוא יעשה את זה, הוא לא יקבל גימליםויכנס לכלא על פגיעה ברכוש צהל
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים טוב הם עשו את זה פעם לפני שנה ככה אז אני לא ידעתי את זה!!טוב לדעתזה נשמע מצחיק שהוא יכנס לכלא בגלל שהוא פגע בעצמו!!כאילו הוא ריכוש צה"לחחחחחחחחחחח
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים אתה לא מבריק במיוחד, אה?שאתה חייל- אתה רכוש צה"ל. כל נסיון לפגיעה עצמית/התאבדות יגרור אחריו משפט וגזר דין על פגיעה ברכוש צה"ל. זה חצוף, אבל ככה זה.
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים מחבר אתה לא מבריק במיוחד, אה?חחחחחח קיצר עדיין לא נתתם לי את הפתרון איך להידבק במחלה?
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים אתה לא מבריק במיוחד, אה? שאתה חייל- אתה רכוש צה"ל. כל נסיון לפגיעה עצמית/התאבדות יגרור אחריו משפט וגזר דין על פגיעה ברכוש צה"ל. זה חצוף, אבל ככה זה. אני עדיין לא חייל ואני לא יודע את זה טוב לדעת!!
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים עם תפוח אדמה זה עוד לא נורא. תחשבו שיש אידיוט ששם בכוונה את ידו בין כבש לגוף בזמן סגירתו בנגמ"ש... קראאאק, ויצא לחודשיים גימלים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.