עבור לתוכן

מחשב "חוסך מקום" בתקציב כמה שיותר נמוך.

Featured Replies

פורסם

לאחרונה הרבה אנשים שואלים אותי על זה, מחשב זול, קטן פיזית, לאופיס ואינטרנט, מארז מיני, או דסקטופ (מיני שוכב) עם לוח שכולל עליו הכל, וLCD פשוט, קטן, ויחסית זול.

בינתים עלה במוחי מפרט, איך בגלל סינליות קלה, שחכתי את דגם הלוח למעבדי טואלטין, הכולל רשת, סאונד, וVGA.

מעבד סלרון טואלטין 1.1

הלוח..

256 זכרון SDRAM

HD 40 gigs, 7200.

dvd rom

small case.

some low end LCD.

זה לא מפרט 'אמיתי' אבל לדעתי זה יצא כ3500 שקלים. אשמח לקבל הערות, הארות, ותקונים.

כמו כן בחרתי בסלרון, כי ניתן לשים לו קירור שקט יותר, וצריך רק מאוורר אחד להוצאת אוויר, וספק 'רגוע' יותר. (אני כמעט תמיד בעד AMD, אבל כאן...)

פורסם

אז למה לא לקנות באותו מחיר איזה ATHLON XP 1600, שנותן ביצועים של פנטיום 4 ממוצע?

פורסם

באמת למה לא לקחת AXP 1600+ עם DDR 128?

פורסם

לאחרונה הרבה אנשים שואלים אותי על זה, מחשב זול, קטן פיזית, לאופיס ואינטרנט, מארז מיני, או דסקטופ (מיני שוכב) עם לוח שכולל עליו הכל, וLCD פשוט, קטן, ויחסית זול.

בינתים עלה במוחי מפרט, איך בגלל סינליות קלה, שחכתי את דגם הלוח למעבדי טואלטין, הכולל רשת, סאונד, וVGA.

מעבד סלרון טואלטין 1.1

הלוח..

256 זכרון SDRAM

HD 40 gigs, 7200.

dvd rom

small case.

some low end LCD.

זה לא מפרט 'אמיתי' אבל לדעתי זה יצא כ3500 שקלים. אשמח לקבל הערות, הארות, ותקונים.

כמו כן בחרתי בסלרון, כי ניתן לשים לו קירור שקט יותר, וצריך רק מאוורר אחד להוצאת אוויר, וספק 'רגוע' יותר. (אני כמעט תמיד בעד AMD, אבל כאן...)

מה המטרה של המחשב הזה? מחשב שיהיה נייד וקל לנשיאה? מין מחשב נייד כזה?

אגב, דורון מתחמם כמעט כמו סלרון, ההבדלים לא קריטים. אומנם0 אפשר להשתמש בסלרון, אבל יותר כדאי להשתמש בדורוןפלוס

הלוח המשולב.

DVD? אולי, יותר כדאי CD. (תלוי מה אתה רוצה לעשות עם המחשב)

אפשר פשוט לכנות אסוס טרמיניטור... (אבל זה מבוסס סלרון רגיל אני חושב..)

פורסם

duron מתחמם אצלי לפחות זה 38 מעלות אחרי מאמץ!!!

פורסם
  • מחבר

לא נייד, לא קל לנשיאה, אלא טוב לאנשים שיש להם חדר צפוף, מעט מקום, ואין כסף ללפטופ....

אין כמעט להשיג AXP1600, וגם אם יש, לעומת סלרון טואלטין מקורר פאסיבית, לא ראיתי. אני לא מאמין שיש HS ריטיל שמקרר פסיבית את מעבדי הAMD.

DVD כי תוכנות מתחילות לצאת ע"ג DVDים.

בצועים זה לא דגש כאן!

פורסם

יש את ה-TUSL-M הקטן יותר בעל מספםר PCI מצומצם וכ"ו אם זה מה שרצית...

פורסם

עבור התקציב והדרישות האלה יש פתרון אידאלי, ואפילו פורסמה עליו ביקורת ב-HWzone... הנה :smoke:

Prog.

פורסם
  • מחבר

זה כזה דרעק, הוא אמין כמו מערכת החשמל של לנד רובר, הוא מבוסס מעבד איטי מאוד, אבל בעצם, הוא יכול להיות פתרון בכלל לא איום כ"כ.

פורסם

אם ממש מחפשים מחשב מינימלי יש את הצ'יפסטים של VIA שכוללים הכל לסוקט 370 אבל זה גועל נפש של כרטיס מסך וכרטיס קול.

אישית הייתי הולך על דיורון 1200 ו nFORCE420.

זה מייקר את הסיפור בערך ב 300 ש"ח אבל שווה כל שקל.

פורסם

זה כזה דרעק, הוא אמין כמו מערכת החשמל של לנד רובר, הוא מבוסס מעבד איטי מאוד, אבל בעצם, הוא יכול להיות פתרון בכלל לא איום כ"כ.

לאופיס, הוא אחלה. (מניסיון)

ושמע, אתה ממש יכול לקחת אותו ממקום למקום...

פורסם
  • מחבר

ממקום למקום שיש בו חשמל. ואקסטרא 3Kilo בתיק זה לא דבר של מה בכך.

פורסם

יש לו בטריה חיצונית.

אומנם טיפה מסורבל, אבל אפשרי.

חבר שלי מביא יום יום לבית ספר אחד כזה.

פורסם

זה כזה דרעק, הוא אמין כמו מערכת החשמל של לנד רובר,

אתה מכיא אנשים שנתקלו בבעיות אמינות עם המחשב הזה?

הוא מבוסס מעבד איטי מאוד,

יש גם גרסאות מבוססות סלרון 1.7GHz, לא שזכורות לי בעיות מיוחדות לעבוד עם PII-350 ליישומי אינטרנט ואופיס.

גם המעבד הזה יספיק בקלות לצרכים הבסיסיים האלה, עדות לכך תוכל לקרוא בביקורת.

אבל בעצם, הוא יכול להיות פתרון בכלל לא איום כ"כ.

"לא איום"? הוא עונה על כל הדרישות שלך, אחת לאחת.

כדאי גם לציין שנושא הסוללה לא רלוונטי בכלל, הדרישה הייתה למחשב קטן, לא למחשב נייד.

ואם אתה כן מחפש מחשב נייד, אז המפרט שהצעת בתחילת הדיון אפילו לא קרוב.

Prog.

פורסם

יש את ה asus terminator, מחשבים קטנים חמודים ויחסית זולים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים