עבור לתוכן

אני קונה מחשב חדש,איזה קירור לשים למעבד?

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב חדש,ככל הנראה AMD,איזה קירור לשים למעבד?

אני צריך כמה שיותר שקט(המאוורר)

פורסם

volcano6/7

פורסם

Volcano 7 != שקט.

המאוורר שלו מרעיש לגמרי..

שקט זה שילוב של AX7 עם מאוורר סביר :)

פורסם
  • מחבר

תודה

תנו שם של מאוורר שקט

פורסם

TT7

פורסם

אולי חלאס ?! דיי להמליץ לאנשים שמבקשים גוף קירור\מאורר שקט וולקנו 7 שמרעיש כמו לא יודע מה.........!

כל הודעה אפשרית שמבקשים גוף קירור למעבד שקט אתה אומר להם וולקנו 7, דיי

פורסם

מה לעשות אבל זה הקירור הכי טוב היום, עדיף רעש מאשר שהמעבד יתחממם!!!

פורסם

זה חרא של קירור!

והוא רוצה שקט! אז אם אין לך משהו להציע לו בגדר השקט, ולא מסוק פרטי, אל תכתוב וזהו.

אחרי זה אנשים מקבלים את ההזמנה ובסוף הם לא מרוצים!

וזה חרא של קירור. (למי שדורש -שקט-)

V7 != שקט

פורסם

אחי, השקט ושמע,

כרגיל... הייתי בזמן האחרון חולה עם מלא חום גבוהה ונחש מה הדוקטור המליץ ? קרור דבש.

עזוב ולקנו 7, עזוב ולקנו 7 פלוס - רעש, עוד רעש, מלא רעש - רק קרור דבש.

הרעיון היוחדי מאחרי קרור דבש הוא שימוש בחומרים טבעיים ומשיכתם של הדבורים לדבש.

אופן הביצוע הוא מריחת בוחטה של דבש על המצח, לשבת בחצר ולחכות לדבורים שיבואו לאסוף אותו.

כאשר מגיעים מלא דבורים משב הכנפיים שלהם משמש כמאורר אחד עצום לקרור וכך החום יורד.

והדוגמה הטובה ביותר - אני בריא עכשיוו.

נ.ב.

אני למשל גיליתי שאפשר להשתמש בחומוס - יש למרוח מלא חומוס על המצח ולתת לכלב של השכן ללקק - גם קר וגם רטוב.

אזהרה - אין לתת לחתולים לבצע ליקוק זה - ליטוף לשון מחוספסת על המצח לוהטת גרוע מכל דלתה 80 7000RPM .

מקווה שעזרתי

Hipo Honder

פורסם

אחי, השקט ושמע,

כרגיל... הייתי בזמן האחרון חולה עם מלא חום גבוהה ונחש מה הדוקטור המליץ ? קרור דבש.

עזוב ולקנו 7, עזוב ולקנו 7 פלוס - רעש, עוד רעש, מלא רעש - רק קרור דבש.

הרעיון היוחדי מאחרי קרור דבש הוא שימוש בחומרים טבעיים ומשיכתם של הדבורים לדבש.

אופן הביצוע הוא מריחת בוחטה של דבש על המצח, לשבת בחצר ולחכות לדבורים שיבואו לאסוף אותו.

כאשר מגיעים מלא דבורים משב הכנפיים שלהם משמש כמאורר אחד עצום לקרור וכך החום יורד.

והדוגמה הטובה ביותר - אני בריא עכשיוו.

נ.ב.

אני למשל גיליתי שאפשר להשתמש בחומוס - יש למרוח מלא חומוס על המצח ולתת לכלב של השכן ללקק - גם קר וגם רטוב.

אזהרה - אין לתת לחתולים לבצע ליקוק זה - ליטוף לשון מחוספסת על המצח לוהטת גרוע מכל דלתה 80 7000RPM .

מקווה שעזרתי

Hipo Honder

עוד ספאמר... ::)

פורסם

זה חרא של קירור!

והוא רוצה שקט! אז אם אין לך משהו להציע לו בגדר השקט, ולא מסוק פרטי, אל תכתוב וזהו.

אחרי זה אנשים מקבלים את ההזמנה ובסוף הם לא מרוצים!

וזה חרא של קירור. (למי שדורש -שקט-)

V7 != שקט

ולך יש הצעות? ::)

פורסם

כן, יש לי, AX7 עם כל מאוורר מארז רגיל של איזה 30DBA סביר, וזה כבר אפשרות פתוחה לאוברקלוקינג בעתיד אם הוא ירצה.

פורסם

כן, יש לי, AX7 עם כל מאוורר מארז רגיל של איזה 30DBA סביר, וזה כבר אפשרות פתוחה לאוברקלוקינג בעתיד אם הוא ירצה.

ואם אין תקציב, אז וולקנו 6Cu.

פורסם

די להמליץ על גופי קירור כאלה יקרים... תקלטו ש-99% מהאנשים חיים בשקט עם האת'לון שלהם בלי לשמוע על זה בכלל. זה לאוברקלוקרים, לא למשתמשים רגילים. למה בכלל אתה חושב שאתה צריך קירור שונה ממה שבא עם המעבד? בכל מקרה הכי טוב לדעתי זה volcano 6cU

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים